lalo
Forum VIP
Wiem przecież ???? Nie obrażaj się młody ???? joke :spokodfhgfh:grunt to wybrac jeden post z 1wszej-2giej strony a potem moj zacytowac :spokodfhgfh:
Wiem przecież ???? Nie obrażaj się młody ???? joke :spokodfhgfh:grunt to wybrac jeden post z 1wszej-2giej strony a potem moj zacytowac :spokodfhgfh:
czy ja sie obrazilem? :spokodfhgfh:Wiem przecież ???? Nie obrażaj się młody ???? joke :spokodfhgfh:
Wiem, ze pozno odpisuje. Ale to przeciez byla ironia ...W klubie ktory znaduje sie niedaleko mnie dostaje sie 30 za wygrany , 20 za remis,10 za porazke i po kazdym meczu zgrzewke piwa na druzyne
Wczoraj zagral w Reprezentacji U 18 z Belgia, trenuje z pierwszym zespolem Wisly i jest praktycznie trzeci na swojej pozycji w klubie co w jego wieku i przy polskich realiach gdzie 25cio latek to wciaz talent jest napewno sporym sukcesem.pewien chłopak z Olsztyna do gimnazjum poszedł już do szkółki w Opalenicy po turnieju, potem Trójmiasto, teraz Wisła Kraków. Czasem nawet chęci nie wystarczą.
Może dopiszę coś jutro.
popieram...W zadnym wypadku niechce cie odciagac od tego sportu, jednakze bylem w zeszlym tygodniu w Aleksandra Palace w Londynie na gali boksu amatorskiego i co ciekawage zauwazylem to to, ze oni wszyscy mieli "bokserskie twarze". CO przez to rozumie? Mianowicie wklesle miejsca na twarzy szczegolnie odznaczajacy sie zmiazdzony nos. Nie jestem fanem tego sportu (bilety mialem darmowe) wiec nie wiem jak to jest. Chce tylko powiedziec, ze uwazam, ze na boks trzeba sie naprawde nastawic "zyciowo". Jesli to nie jest droga w twoim zyciu, ktora chcesz kroczyc, albo naprawde zyciowe hobby moze warto sie zastanowic nad innym chocby stylem walki. Ja od siebie zycze powodzenia.
To samo da Ci codzienny jogging i ćwiczenie mięśni grzbietu.popieram...
Boks może i wyrabia kondycję... ale jednak głównie siłę.
Karate z kolei w pół roku da Ci meramice taką kondycję i szybkość że przez godzinę będziesz biegał non stop i nie poczujesz zmęczenia.
Wiem co mówię :spokodfhgfh:
faktTo samo da Ci codzienny jogging i ćwiczenie mięśni grzbietu.
napisz do nich e-maila że szukasz roboty, może się coś znajdzie. ;-)A czy ja mam szanse na grę w zawodową Piłkę Nożną?
Mam 13-Lat i Mieszkam na Wilkowisku jest to mała wieś ale ma koło siebie silne kluby najsilniejszy z nich to Sędencja Nowy Sącz Awansowała teraz do 1.Ligi Polskiej .
Co mam zrobić aby się do niej dostać?
Mam talent tak twierdzą trenerzy z którymi Pracowałem mówią że mógłbym być Gwiazdą czy to możliwe ?
Ktoś mi doradzi co mam zrobić aby się tam dostać>/?
Może idź do nich na trening i zapytaj trenera czy mozesz przyjśc na jakieś testy czy trening, bo pisanie na forum raczej nic Ci nie da.A czy ja mam szanse na grę w zawodową Piłkę Nożną?
Mam 13-Lat i Mieszkam na Wilkowisku jest to mała wieś ale ma koło siebie silne kluby najsilniejszy z nich to Sędencja Nowy Sącz Awansowała teraz do 1.Ligi Polskiej .
Co mam zrobić aby się do niej dostać?
Mam talent tak twierdzą trenerzy z którymi Pracowałem mówią że mógłbym być Gwiazdą czy to możliwe ?
Ktoś mi doradzi co mam zrobić aby się tam dostać>/?
To nie tylko woj problem, ale tak mialo spoooooro osob, temu teraz wiem ze doba rozgrzewka to podstawa ... ale mniejsza o toJedna kontuzja i marzenia legły w gruzach