To raczej osiągnięcie twojej drużyny a nie twoje, bez pomocy kolegów byś tego na pewno nie osiągnął.mam osiagnięcia 3 miejsce na remes cup:jezora:
Ale odrazu widać ze jesteś "Podwórkową gwiazdą" i myślisz że pójdziesz do 5 ligowego klubu i odrazu będziesz grał w 1 składzie, ale się grubo mylisz bo będziesz tak odstawał od reszty motorycznie i technicznie że wkoncu Cie psychika wymęczy i sam zrezygnujesz...Pzdr powodzeniaBananeq nawet niewiesz jak gram to nie osądzaj
to to samo ???? ????Auri chyba nie czytałeś mojej wcześniejszej wypowiedzi bo już gram 2 lata i nie w 5 lidze tylko okręgówce ;p
Wiesz to jest tak trenujesz od 13 roku życia, kończysz juniora w wieku 19 lat i odrazu przyjeżdzają scouci innych klubów i cie biorą do Cracovii...jokesiema,jestem 1 raz na forum,chciałbym sie dowiedzieć czy zaczynając od wieku 13 lat mam jakieś szanse na zostanie piłkarza w jakimś polskim klubie 1-ligowym??:-|
Po A-klasach to oni nie jeżdżą, a w ogóle w tych ligach to więcej przypadku przez boiska(większość nierówne).oczywiście wiem że na to wszystko trzeba porządnie sie zapracować i wogule,ale myśle że po wielkim wysiłku da sie załatwić.jaka jest wasza opinia??