>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ja przegrywam, Ty wygrywasz!

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Pani Camillo, Pani naprawdę tego nie rozumie, czy polscy tzw. bukmacherzy tak dobrze płacą?
Naprawdę, proszę pana, dobrze płacą. Można powiedzieć, że wynagrodzenie za "uprawianie sponsorowanego trollingu" na forum jest tak duże, że nie muszę pracować. Po prostu zamieszczam typy, oglądam mecze w tv i cały dzień leżę i maluję paznokcie. Słowem żyć, nie umierać. Serdecznie Pana pozdrawiam.

malinapel 1,1K

malinapel

Użytkownik
Widzę, że ma Pani wgląd w moje prywatne wiadomości do innych użytkowników forum :) To co to jest, może Panowie admini się wypowiedzą. Takiego sformułowania " sponsorowany trolling" użyłem tylko raz w prywatnej wiadomości, nie do Camilli.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Widzę, że ma Pani wgląd w moje prywatne wiadomości do innych użytkowników forum :) To co to jest, może Panowie admini się wypowiedzą. Takiego sformułowania " sponsorowany trolling" użyłem tylko raz w prywatnej wiadomości, nie do Camilli.
Po pierwsze moderatorzy nie mają wglądu w prywatne wiadomości użytkowników, po drugie nie napisałeś tego w prywatnej wiadomości, a w reputacji w temacie moderatora, więc siłą rzeczy zobaczyła, po trzecie jak nie masz dowodów, a nie masz to powinieneś przeprosić Kamilę za bezpodstawne oskarżenia, po czwarte żaden buk nie płaci żadnemu moderatorowi, żeby robił mu reklamę na forum, więc co niektórzy skończcie ze swoimi teoriami wyssanymi z palca. Bez odbioru.

Otrzymane punkty reputacji: +35
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Takiego sformułowania " sponsorowany trolling" użyłem tylko raz w prywatnej wiadomości, nie do Camilli.
Skoro w reputacji (w żadnej "prywatnej wiadomości") umieszczasz komentarz w moim wątku do osoby z którą prowadzę konwersację w temacie związanym bezpośrednio z moją osobą to chyba nie ma w tym nic dziwnego.

malinapel 1,1K

malinapel

Użytkownik
Waldi masz rację to było w reputacji, sorry. Nie mam za co przepraszać Camilli bo napisałem albo, albo.
Jak nie należy grać to pisano na tym forum od lat, a co robi Camilla, "gra" odwrotnie do tych zasad. :)

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 440

Doctor0

Użytkownik
Waldi masz rację to było w reputacji, sorry. Nie mam za co przepraszać Camilli bo napisałem albo, albo.
Jak nie należy grać to pisano na tym forum od lat, a co robi Camilla, "gra" odwrotnie do tych zasad. :)
Najlepsze jest to, że ta Pani jest "członkiem załogi" jako moderator. Nie wiem co wnosi dobrego dla forum swoimi kuponami. Widocznie ma potrzebę pisania ...

malinapel 1,1K

malinapel

Użytkownik
Ma potrzebę pisania i mi to akurat się podoba, nawet gdzieś wspomniała, że pisze książkę. Ale to poza tematem, temat to propagacja typów "pod buka" nie ona jedna ale ona ma tylko 14k reputacji. :)

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Kazdy ma prawo typwac tak jak lubi i tak jak chce i nie ma przymusu czy nakazu aby korzystac z danych zakladow a jezeli ktos ma potrzebe pisania na forum to otwiera sobie temat i ma prawo pisac jezeli nic zlego nie robi i nie obraza nikogo. Kazdy ma rozum i powinnien wiedziec co robi.

Jest czlonkiem zalogi i jezeli niczego nie wnosi to napewno nie przeszkadza, bylli tutaj moderatorzy ktorzy nie mieli zadnej wiedzy i jeszcze uzytkownikow za wiedze banowali a sami pisali banialuki, a co do wiedzy panii Kamili napewno ma wieksza niz moja Zona i nie jeden facet.
pozdrawim.

Otrzymane punkty reputacji: +38
D 440

Doctor0

Użytkownik
Myślałem, że te forum jest po to, żeby próbować ograć buków. Typy tej Pani, to zwykły przypadek i nie wiem gdzie objawiła swoją wiedzę. Gdyby w Polsce legalny byłby WilliamHill, to mogłaby się zakładać, kiedy nastąpi następna awaria "Czajki" lub ile deszczu spadnie w dniu jutrzejszym w Lądku Zdroju ...

Otrzymane punkty reputacji: +3
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Wy tu sobie urządziliście debatę na temat mojej wiedzy sportowej oraz zasad prawidłowego typowania?
Fajnie poczytać o sobie, że jest się totalnym beztalenciem odnośnie dobierania typów. Ale pokażcie moi drodzy jeden post z prawie dwóch tysięcy, które wysmarowałam, w którym piszę, że jestem dobrą typerką?
Więc zanim zaczniecie oceniać to przeczytajcie co nieco o danym użytkowniku. Przecież zawsze powtarzam, że jestem słaba w te klocki i jestem tu, żeby się uczyć. Nie wstydzę się tego. Kocham sport i rywalizację, lubię pisać bo robię to nałogowo więc kto mi zabroni się bawić? Tak jak napisał Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel czy ktoś kogoś zmusza do gry moimi typami?
Wiedzę sportową mam sporą ale czy to musi przekładać się na dobre typy?
Po to założyłam wątek ze specyficznym tytułem "ja przegrywam, Ty wygrywasz". Nie zrobiłam tego przecież ot tak sobie. Poprostu uznałam, że co nie obstawię to w większości jest na odwrót i wiedza nie ma tutaj nic do rzeczy. Przynajmniej w moim przypadku. A zarzucanie mi, że "pracuję" dla bukmacherów jest chyba największym nonsensem jaki usłyszałam. Szczerze to nawet nie wiem jak to działa i czy w ogóle bukmacherzy działają w taki sposób. Owszem, są spamy nieraz na forum ale kto by siedział prawie dwa lata na forum i podawał typy będąc na usługach firm bukmacherskich? Według mnie czysty absurd.
Użytkownik D Doctor0 zarzuca mi, iż pełniąc funkcję moderatora w niczym nie ulepszam forum pod kątem dobrych typów. Kolego, jeśli uważasz, że funkcja moderatora polega na wystawianiu dobrych typów to ciężko z Tobą polemizować. Więc nie będę. Może za jakiś czas jak lepiej poznasz to forum i ludzi z nim związanych. Ale żeby zakończyć wypowiedź bardziej sympatycznie to napiszę, iż są tu moderatorzy czy administratorzy, którzy robią niezłą robotę w kwestii podawania fajnych typów. Więc bierzcie i się częstujcie, a na moje nawet nie zwracajcie uwagi.

Otrzymane punkty reputacji: +260
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 28

Urawa - Sagan Tosu
Typ: Urawa

Tokyo - Yokohama
Typ: Tokyo

Cerezo Osaka - Sapporo
Typ: Cerezo

Stawka: 2j

20200909_114312.png

Bukmacher: Betfan
Saldo: +91,09j

Ostatnia edycja:
D 440

Doctor0

Użytkownik
Wy tu sobie urządziliście debatę na temat mojej wiedzy sportowej oraz zasad prawidłowego typowania?
Fajnie poczytać o sobie, że jest się totalnym beztalenciem odnośnie dobierania typów. Ale pokażcie moi drodzy jeden post z prawie dwóch tysięcy, które wysmarowałam, w którym piszę, że jestem dobrą typerką?
Więc zanim zaczniecie oceniać to przeczytajcie co nieco o danym użytkowniku. Przecież zawsze powtarzam, że jestem słaba w te klocki i jestem tu, żeby się uczyć. Nie wstydzę się tego. Kocham sport i rywalizację, lubię pisać bo robię to nałogowo więc kto mi zabroni się bawić? Tak jak napisał Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel czy ktoś kogoś zmusza do gry moimi typami?
Wiedzę sportową mam sporą ale czy to musi przekładać się na dobre typy?
Po to założyłam wątek ze specyficznym tytułem "ja przegrywam, Ty wygrywasz". Nie zrobiłam tego przecież ot tak sobie. Poprostu uznałam, że co nie obstawię to w większości jest na odwrót i wiedza nie ma tutaj nic do rzeczy. Przynajmniej w moim przypadku. A zarzucanie mi, że "pracuję" dla bukmacherów jest chyba największym nonsensem jaki usłyszałam. Szczerze to nawet nie wiem jak to działa i czy w ogóle bukmacherzy działają w taki sposób. Owszem, są spamy nieraz na forum ale kto by siedział prawie dwa lata na forum i podawał typy będąc na usługach firm bukmacherskich? Według mnie czysty absurd.
Użytkownik D Doctor0 zarzuca mi, iż pełniąc funkcję moderatora w niczym nie ulepszam forum pod kątem dobrych typów. Kolego, jeśli uważasz, że funkcja moderatora polega na wystawianiu dobrych typów to ciężko z Tobą polemizować. Więc nie będę. Może za jakiś czas jak lepiej poznasz to forum i ludzi z nim związanych. Ale żeby zakończyć wypowiedź bardziej sympatycznie to napiszę, iż są tu moderatorzy czy administratorzy, którzy robią niezłą robotę w kwestii podawania fajnych typów. Więc bierzcie i się częstujcie, a na moje nawet nie zwracajcie uwagi.
Nie lubię jak ktoś przekręca moje wypowiedzi, a wystarczy czytać ze zrozumieniem. Wiem kim jest z założenia moderator. Ktoś kto należy do załogi jest jakby nie patrzeć reprezentantem tego forum. A wstawiając kilka razy dziennie typy na oślep, bez żadnego podparcia wiedzą (" wiedzę sportową mam sporą") jest niepoważne. Mi byłoby szkoda czasu na taką zabawę. Forum znam doskonale, bo byłem jego użytkownikiem prawie od początku istnienia. W 2008 roku zostałem zbanowany, bo nie zgadzałem się ze zmianami w administracji; odeszło wtedy wielu naprawdę dobrych typerów, na których wiedzy można było zarobić. Po kilku latach wróciłem na stronę forum ale jako gość.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kamila nie przejmuj się hejterami... Idziesz dobrą drogą... Ja też tak grałem w drugim roku gry/nauki... Może nie po 1zł ale po 10zł...
Trzeba to po prostu przejść aby się nauczyć... Jeden nauczy się szybciej, inny wolniej, ale się nauczy...

A najbardziej śmieszą mnie goście zarejestrowani w ciągu ostatnich kilku miesięcy lub/i z paroma postami, którzy krytykują innych... Weź jeden z drugim - załóż swój temat z typami z wysokim yield albo z jakiś egzotyków jakie są na płatnych stronach i pokaż na co cię stać, a potem krytykuj...

A Tobie jeszcze dochodzi to, że od razu jeden z drugim wymyśla teorie spiskowe bo jesteś moderatorką. Więc masz hejt na "normalnym poziomie" + teorie za bycie moderatorką.

Założenie gry dla przyjemności, a nie kasy jest jak najlepszym podejściem ! Nie poddawaj się !

Generalnie - koledzy i koleżanki z forum - zachęcam do przekazu pozytywnego - typujcie, dyskutujcie ale nie krytykujcie innych !

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +144
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 31

Fortaleza - Recife
Typ: Fortaleza

Paranaense - Botafogo
Typ: Paranaense

Atletico Grau - Ayacucho
Typ: Ayacucho (DNB)