Awizowany skład Herthy: Drobny – Pejcinovic, Friedrich, von Bergen, Stein (Piszczek) – Ebert , Kacar, Cicero, Nicu – Raffael, WichniarekHertha Berlin v Brondby
Hertha wydaje się słabo przygotowana do sezonu, o ile dobrze wyglądają z tyłu, o tyle z przodu straszą chyba samych siebie - niedokładnością i brakiem pomysłowości. Można zaryzykować 2 typy:
Remis - nie ma zakładu na Brondby - 3,50 w bet365
Liczba goli - poniżej 2.5, 3 - za 1,71 w bet365
Club Brugge v Lech Poznań
Tu za jakieś drobne pobawię się w dość ryzykowny typ, który np ugrałem, gdy Kolejorz zmierzył się z Udinese. Dziś co prawda nie musimy atakować od początku, ale liczę na kontrę, która da bramkę do przerwy, a w drugiej połowie ciężka bitwa o awans, mam nadzieję, że w takim wypadku strzelą nam max 1 bramkę więcej, niż my...
Do przerwy/koniec meczu - Lech Poznań - Club Brugge - 26,00 w bet365
No to ciekawa informacja ale skoro mecz jest i tak w Berlinie tylko na innym stadionie to kibiców będzie tyle samo co na stadionie Herthy, więc odnośnie 12-ego zawodnika jest bez zmian.Hetha gra w Berlinie ale nie na swoim stadionie podobno plyta nie jest w odpowiednim stanie po rozgrywanych lekkoatletycznych mś
stadion olimpijski w berlinie moze pomiescic z tego co pamietam ok 75.000 na tym co graja 20k..No to ciekawa informacja ale skoro mecz jest i tak w Berlinie tylko na innym stadionie to kibiców będzie tyle samo co na stadionie Herthy, więc odnośnie 12-ego zawodnika jest bez zmian.
Ja tylko dodam, że po ostatnim meczu z Cracovią, piłkarze Lecha zostali wezwani na dywanik prezesa, gdzie mieli wytłumaczone co i jak. A dodatkowym motywatorem dla Kolejorza jest 500 tysięcy PLN do podziału dla drużyny za awans do fazy grupowej, a to w końcu niezła sumka.Odnosnie polskiego meczu, to bardzo chciałbym aby Lech zagrał w fazie grupowej LE.
Pozostaje mi tylko wiara, bowiem wszystko wskazuje na to ,że niestety tak sie nie stanie .
Dziś nie zagra zdobywca bramki z pierwszego meczu Sławomir Peszko [pauzuje za kartki]. Ponadto wspomina się o niepełnej dyspozycji takich zawodników jak Marcin Kikut, Manuel Arboleda czy Semir Stilic.
Ewentualna strata dwóch ostatnich byłaby najbardziej odczuwalna.
W zespole gospodarzy nie zagra tylko Ryan Donk.
Po tym co zobaczyłem w pierwszym meczu we Wronkach + ostatnie poczynania Kolejorza w ekstraklasie oraz atut wlasnego boiska Belgów widze jedno rozwiązanie - win i awans gospodarzy.
Serce mówi co innego i rozum co innego zobaczymy po czyjej stronie jest racja