to zostaniemy ????????Na miejscu obejrzysz jak zostaniesz dodatkowy dzień ????
Spoko, my z Adwokatem i SimonSem nie mamy wcale krócej.Generalnie zobacze jak z pracą się wyrobie, bo może faktycznie zostanę dzionek dłużej. W moim przypadku tez muszę liczyć 12h na powrót do domu (Uroki PkP ????
Ja nie strzelam sobie postów, i nie mam problemu z kilometrami. Przyjadę na pewno, tylko nie wiem czy dam radę zostać dzień dłużej by finał obejrzeć w doborowym towarzystwie ze względu na pracę, z tymi 12 godzinami podróży tez chodziło o to, że jak w poniedziałek wyruszę do domu, to pewnie wrócę we wtorek nad ranem, a to już bardziej mi sprawę komplikuje by 2 dni urlopu wziąć, ale będę starać się o te wolne. ot Tyle w temacie ????Wiem, niektórzy na prawdę mają problemy. Stwarzają sobie problem, gdzie go nie ma.
Co tam km, jak ktoś bardzo chce to i tak będzie. Masz racje 100 % Olo ???? Gadka szmatka, aby sobie postów nastrzelać, mnie akurat nie bawi.
To, że mam pks/pkp to wiem, ale jak ktoś jedzie po drodze to można dorzucić się do paliwa i zawsze raźniej podczas drogi ;]masz PKP/PKS