To kombinuj coś tam, powiedz, że masz ważne bardzo sprawy i już.Wiesz że bardzo chętnie bym wpadł. Jeśli uda mi się znaleźć kogoś na sobotę i niedzielę do pracy na zamianę to będę. Jeśli się nie uda to niestety.
Beniu coś wspominał, że jakieś bierze.A ja mam trochę inne pytanie
Zabiera ktoś ze sobą jakieś "koleżanki"
Będę się starał. Wiadomo jak to jest w gastronomii. Ciężko dostać wolny weekend. W każdym bądź razie jak będę coś wiedział to dam znać.To kombinuj coś tam, powiedz, że masz ważne bardzo sprawy i już.
myślę, że o koleżankach to powinien się punkt w regulaminie zlotu znaleźć :razz:A ja mam trochę inne pytanie
Zabiera ktoś ze sobą jakieś "koleżanki"
Ja z Kuklą wybieram się PKSem z KatowicHej napisałem to w temacie o zapisach a chyba tu jest do tego miejsce. Chętnie się wybiore na zlocik jeśli ktoś jeszcze będzie chętny z okolic Katowic (a nawet kilkoro), wówczas podzielilibyśmy koszty (mogę też zabrać swoim samochodem, jechać czyimś). Z Katowic to 225km, jednak zapowiada się atrakcyjnie więc warto by się wybrać.
BTW coś ta data chyba niezbyt przemyślana, przecież 11 jest finał MŚ. Przesuńcie to o dzień bo 8,9 jest przerwa w mundialu.
Snajper chyba się do Was dołączy, bo samemu mi się nie chce jechaćJa z Kuklą wybieram się PKSem z Katowic
10:15 Kato - 15:23 Przysucha ????
koszt ok. 30zł
ja bym chetnie pojechal na zlot jakby ktos z Poznania jechal, bo samemu to mi sie nie chcejeszcze raz zapytam.
jedzie może ktoś z wielkopolski, albo czy jedzie ktoś przez Poznań, ktoś z bardzo zachodniej polski lub zachodnio-północnej ?
ja bym chetnie pojechal na zlot jakby ktos z Poznania jechal, bo samemu to mi sie nie chce
czytać czytać czytać . . .jeszcze raz zapytam.
jedzie może ktoś z wielkopolski, albo czy jedzie ktoś przez Poznań, ktoś z bardzo zachodniej polski lub zachodnio-północnej ?
Tyle, że nie chodziło o pociągi a o PKS.To proponuje autem, w czwórke to nawet taniej wyjdzie a byśmy się nie musieli tułać w tym skwarze pociągami.