To kombinuj coś tam, powiedz, że masz ważne bardzo sprawy i już.Wiesz że bardzo chętnie bym wpadł. Jeśli uda mi się znaleźć kogoś na sobotę i niedzielę do pracy na zamianę to będę. Jeśli się nie uda to niestety.
Beniu coś wspominał, że jakieś bierze.A ja mam trochę inne pytanie
Zabiera ktoś ze sobą jakieś "koleżanki"![]()
Będę się starał. Wiadomo jak to jest w gastronomii. Ciężko dostać wolny weekend. W każdym bądź razie jak będę coś wiedział to dam znać.To kombinuj coś tam, powiedz, że masz ważne bardzo sprawy i już.
myślę, że o koleżankach to powinien się punkt w regulaminie zlotu znaleźć :razz:A ja mam trochę inne pytanie
Zabiera ktoś ze sobą jakieś "koleżanki"![]()
Ja z Kuklą wybieram się PKSem z KatowicHej napisałem to w temacie o zapisach a chyba tu jest do tego miejsce. Chętnie się wybiore na zlocik jeśli ktoś jeszcze będzie chętny z okolic Katowic (a nawet kilkoro), wówczas podzielilibyśmy koszty (mogę też zabrać swoim samochodem, jechać czyimś). Z Katowic to 225km, jednak zapowiada się atrakcyjnie więc warto by się wybrać.
BTW coś ta data chyba niezbyt przemyślana, przecież 11 jest finał MŚ. Przesuńcie to o dzień bo 8,9 jest przerwa w mundialu.
Snajper chyba się do Was dołączy, bo samemu mi się nie chce jechaćJa z Kuklą wybieram się PKSem z Katowic
10:15 Kato - 15:23 Przysucha ????
koszt ok. 30zł
ja bym chetnie pojechal na zlot jakby ktos z Poznania jechal, bo samemu to mi sie nie chcejeszcze raz zapytam.
jedzie może ktoś z wielkopolski, albo czy jedzie ktoś przez Poznań, ktoś z bardzo zachodniej polski lub zachodnio-północnej ?
ja bym chetnie pojechal na zlot jakby ktos z Poznania jechal, bo samemu to mi sie nie chce![]()
czytać czytać czytać . . .jeszcze raz zapytam.
jedzie może ktoś z wielkopolski, albo czy jedzie ktoś przez Poznań, ktoś z bardzo zachodniej polski lub zachodnio-północnej ?
Tyle, że nie chodziło o pociągi a o PKS.To proponuje autem, w czwórke to nawet taniej wyjdzie a byśmy się nie musieli tułać w tym skwarze pociągami.