>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

II zlot Forum Bukmacherskie

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Wiesz że bardzo chętnie bym wpadł. Jeśli uda mi się znaleźć kogoś na sobotę i niedzielę do pracy na zamianę to będę. Jeśli się nie uda to niestety.
To kombinuj coś tam, powiedz, że masz ważne bardzo sprawy i już.

A ja mam trochę inne pytanie :p

Zabiera ktoś ze sobą jakieś &quot;koleżanki&quot; :p
Beniu coś wspominał, że jakieś bierze.

Zresztą to Ty jesteś organizatorem więc działaj :razz:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
To kombinuj coś tam, powiedz, że masz ważne bardzo sprawy i już.
Będę się starał. Wiadomo jak to jest w gastronomii. Ciężko dostać wolny weekend. W każdym bądź razie jak będę coś wiedział to dam znać.

B 94

bart7890

Użytkownik
jeszcze raz zapytam.
jedzie może ktoś z wielkopolski, albo czy jedzie ktoś przez Poznań, ktoś z bardzo zachodniej polski lub zachodnio-północnej ?

T 9

theart

Użytkownik
Hej napisałem to w temacie o zapisach a chyba tu jest do tego miejsce. Chętnie się wybiore na zlocik jeśli ktoś jeszcze będzie chętny z okolic Katowic (a nawet kilkoro), wówczas podzielilibyśmy koszty (mogę też zabrać swoim samochodem, jechać czyimś). Z Katowic to 225km, jednak zapowiada się atrakcyjnie więc warto by się wybrać.
BTW coś ta data chyba niezbyt przemyślana, przecież 11 jest finał MŚ. Przesuńcie to o dzień bo 8,9 jest przerwa w mundialu.

T 9

theart

Użytkownik
Wcześniej coś było że może zdążysz na mecz. To jest wśród atrakcji oglądanie wspólne meczu? Mają tam jakiś sensowny TV? Od tego uzależniam wyjazd.

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Hej napisałem to w temacie o zapisach a chyba tu jest do tego miejsce. Chętnie się wybiore na zlocik jeśli ktoś jeszcze będzie chętny z okolic Katowic (a nawet kilkoro), wówczas podzielilibyśmy koszty (mogę też zabrać swoim samochodem, jechać czyimś). Z Katowic to 225km, jednak zapowiada się atrakcyjnie więc warto by się wybrać.

BTW coś ta data chyba niezbyt przemyślana, przecież 11 jest finał MŚ. Przesuńcie to o dzień bo 8,9 jest przerwa w mundialu.
Ja z Kuklą wybieram się PKSem z Katowic
10:15 Kato - 15:23 Przysucha ????
koszt ok. 30zł

youngmoney 40

youngmoney

Użytkownik
jeszcze raz zapytam.
jedzie może ktoś z wielkopolski, albo czy jedzie ktoś przez Poznań, ktoś z bardzo zachodniej polski lub zachodnio-północnej ?
ja bym chetnie pojechal na zlot jakby ktos z Poznania jechal, bo samemu to mi sie nie chce :p

K 1,2K

kukla

Forum VIP
To proponuje autem, w czwórke to nawet taniej wyjdzie a byśmy się nie musieli tułać w tym skwarze pociągami.
Tyle, że nie chodziło o pociągi a o PKS.
;)
Ja na pewno wybieram te środek transportu, bo planuję zwerbować jeszcze dwóch kumpli i będziemy mykać razem

T 9

theart

Użytkownik
To mordęga w upał jechać PKS (5 godzin to będziecie mieli dość wszystkiego), to już pociąg jest 10krotnie bardziej komfortowy a samochodem byłoby szybciej. No jak chcecie.
Ja póki co czekam na plan imprezy bo bez tego ciężko się zdecydować, szczególnie że termin jest akurat w finały MŚ.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Dobra, pieniążki na zlot zapłaciłem, póki co 2 noce bo nie wiem jeszcze kompletnie czy uda mi się wolne załatwić. Jak coś to najwyżej jak będzie taka opcja, na miejscu tą jedną dobę przedłużę ;). Olo, jak będziesz to odezwij się do mnie na gadulca 9670106, rozkminimy jak jedziemy.

Do góry Bottom