adwokat_typera
Użytkownik
To dobrze, że Fox trenował W tym roku trzeba wygrać turniej siatkówki plażowej ???? Co do meczu, to zobaczymy jak będzie, wygrają lepsi Może tak jak rok temu xD
ten bilard to taki na monety !!! wrzucasz monete i mozesz wyjac bile zagrasz runde i znowu monety trzeba wrzucić :]
Nie będę mógł już sadzić dziur Vaderowi na bramce... :sad:Dobra Panowie, prawda taka, że wszystkie oczy będą zwrócone na meczu na dwa wielkie transfery do drużyny modów. Ci gracze w zeszłym roku ich pogrążyli :razz:
kurcze takie twoje wypowiedzi tylko bardziej mnie motywuja aby zrobic wszystko zeby przybyc na zlot od razu bym Ci wzial siatke na nogi zeby Ci lapala ewentualne dziurki ???? ???? ????Nie będę mógł już sadzić dziur Vaderowi na bramce... :sad:
Ale za to objechanie userów będzie przyjemnością
To nic tylko obstawiamy, benek nawet stawki dał, kto zbiera typy.Jak w końcu będę wiedział, że jadę i moje koleżanki nie będą miały poprawki w lipcu to jadą ze mną. Jedna na 99%, dwie na 88%, trzy na 65% xD Ale jak uż wcześniej wspomniałem, muszę sam mieć pewność, że jadę.
NIe przesadzaj jeszcze ze 3 tyg do zlotu a polowa miejsc juz jest zarezerwowanych, poza tym nie wiem jak MArcin aktualizuje liste, bo na pewno mnie tam brakuje i moze jeszcze paru osob. Chetnych sporo tylko wiekszosc pewnie czeka na wyniki egzaminow, czy tez na wiesci z pracy xD czy wolne czy nie.A ja nie wiem czy ma jechać. Niby takie duże forum a na zlot jest problem ze zebraniem kilkudziesięciu osób, szkoda... No ale byłem na pierwszym zlocie więc może i tym razem.