>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II zlot Forum Bukmacherskie

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak w zeszłym roku pełno chętnych na &#39;&#39;patykiem po wodzie&#39;&#39; zróbcie zlot a na pewno pojadę , gdzie te osoby co po zeszłorocznym zlocie pisały za ROK jadę na pewno tylko niech będzie zlot, żałuje że nie jechałem a teraz ledwo 20 osób chce jechać....

snajper 322

snajper

Forum VIP
Jak w zeszłym roku pełno chętnych na &#39;&#39;patykiem po wodzie&#39;&#39; zróbcie zlot a na pewno pojadę , gdzie te osoby co po zeszłorocznym zlocie pisały za ROK jadę na pewno tylko niech będzie zlot, żałuje że nie jechałem a teraz ledwo 20 osób chce jechać....
Gościu pijesz do mnie :jezora:

Ale co racja to racja ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
witam

na 68% pojawie sie na złocie z kilkoma kobietami w wieku 16-17 lat. Pozdrawiam
????
Nie ma to jak profesjonalne wyliczenia...

witam

na 68% pojawie sie na złocie z kilkoma kobietami w wieku 16-17 lat. Pozdrawiam
No i koledzy, będą musieli każdej legitymacje szkolną sprawdzać, żeby prokuratora nie dostać :|

edit: ale żeby nie było... nei narzekam i nie próbuję Cię zniechęcić ????

porky 104

porky

Użytkownik
No i wyszło jak wyszło..
Niestety ale i tym razem nie dam rady pojawić się na zlocie bo wyjeżdżam na miesiąc za granicę.. Sorki za zamieszanie i udanej zabawy.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Będę wiedział jutro, pojutrze... Sesje im powalili... Miała ważny egzam dzisiaj i ciężki. Jutro, pojutrze będą wyniki. Jeśli nie zdadzą to poprawkę mają 12.07...... N/c :] Ale bądźmy dobrej myśli. ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
a ja qwa będę musiał się w niedziele pakować i na finale nie zostanę bo w pracy we wtorek rano muszę się stawić ;/ ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
11 dni do zlotu ???? , dla mnie w sumie 10 bo w czwartek muszę wyjechać by dotrzeć na czas ???? Poczytałem sobie posty z poprzedniego zlotu. I będzie naprawdę udana imprezka ????
Ja jadę tak ciuchcią:
Czwartek
20:46 Startuje z Elbląga
21:46 Tczew
23:56 Bydgoszcz Główna
Piątek
1:17 Toruń Główny
2:36 Kutno
4:40 Warszawa Centralna
6,43 Radom
8,20 Przysucha
W razie jak ktoś będzie jechał tą trasą niech da znać ???? Niestety muszę tak jechać bo w przeciwnym razie w Przysuchej będę pod wieczór ???? Ostatni pociąg ze stacji Elbląg odjeżdża o 21,08 Więc nic innego nie zdziałam.
Koszt biletu z Elbląga to ok 80 zł w jedną stronę, ja akurat mam zniżkę więc koło 50 zł mnie wyjdzie

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Szacunek za decyzje za taka podróż ???? Ogólnie to z Warszawy jest pewnie więcej połączeń nie koniecznie z Centralnego ale pewnie z Zachodniego tak jakbyś chciał wiedzieć ????
Ja też postaram sie być nawet widze Marcin mnie już wpisał na liste ????
No tak, patrzyłem na każdą możliwość, Pks jest tak że mógłbym rano pojechać i na 16 być na zlocie, jednak w Warszawie miałbym 8 min na przesiadkę. Wiadomo jak jest z autobusami na większej trasie, duże prawdopodobieństwo że może się opóźnić kilka minut, a nawet jak by o dziwo na czas przyjechał, to 8 minut będzie za mało by się ogarnąć na tym dworcu i znaleźć autobus do Przysuchej a wtedy zostaje w środku Polski i jest problem :p

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Widzę Kanas, że masz nieźle obcykane te połączenia. I bardzo dobrze. Hm jakbyś dojechał do Wawki i nie miał połączenia to mogę po Ciebie wyjechać, abyś na dworcu stać nie musiał ???? Rok temu śmigaliśmy z Olo, Simonsem oraz Vaderem pociągiem przez całą Polskę, ale na szczęście był jeden pociąg bez przesiadki. Co do postoju w Bydzi, to masz tam sporo barów 24h na dworcu oraz poczekalnie (wiadomo nie jest to hotel pięciogwiazdkowy), więc nie będzie tak źle. Poza tym masz sporo klubów na dworcowej, jeden masz od razu po wyjściu z Dworca Głównego ???? Wiesz możesz zabalować i lecieć dalej... A tam są gorące kobiety, więc nie będzie Ci zimno, a może nawet do nas nie dojedziesz ????
PS. Widać, że Ci zależy i to się chwali.

Do góry Bottom