>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II zlot Forum Bukmacherskie

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Tam co wypisywałem to nie przesiadki ???? , Przesiadka jedynie w Tczewie i potem już w Radomiu ???? A resztę miejscowości dopisałem, bo przejeżdża przez nie pociąg i może ktoś będzie chciał się dołączyć ???? A tak swoją drogą jak mają być konkursy co byście pomyśleli o tym:

Uploaded with ImageShack.us

T 9

theart

Użytkownik
Ta planszówka wybitna.
Chcę ponowić pytanko, CZY CHCE KTOŚ JECHAĆ AUTEM Z GÓRNEGO ŚLĄSKA.
a ja qwa będę musiał się w niedziele pakować i na finale nie zostanę bo w pracy we wtorek rano muszę się stawić ;/ ????
To olej tego nietolerancyjnego szefa.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
TheArt, a ile by kosztowało paliwo na łebka w dwie strony :?: Może byśmy wpadli do Katowic, albo do Gliwic pociąkiem i potem się zabrali autem z Tobą :] Bo droga z Wrocławia jest straszna do Przysuchej ????

snajper 322

snajper

Forum VIP
TheArt, a ile by kosztowało paliwo na łebka w dwie strony :?: Może byśmy wpadli do Katowic, albo do Gliwic pociąkiem i potem się zabrali autem z Tobą :] Bo droga z Wrocławia jest straszna do Przysuchej ????
Ja też się wybieram do Katowic, a potem z innymi maniakami F1 do Przysuchej :p

T 9

theart

Użytkownik
No stary ja pisze o tym już od miesiąca. Z Katowic jakieś 500km (w obie, zaokrąglam bo nie wiem dokładnie ile będzie z Przysuchej do tej całej Mordowni czy jak to sie tam nazywa), więc licząc wersję drogą (zależy od korków, dróg, wiadomo) to wyjdzie 220zł za jazde. To możemy podzielić na czterech, ewentualnie pięciu choć wtedy temu piątemu będzie niewygodnie. Wyszłoby więc 45-55zł za łebka, choć to wersja mocno nieekonomiczna, jeśli będzie dużo szybkiej drogi to może zejść nawet o 30% taniej.
Weźcie tylko pociaKiem nie jedźcie bo nigdzie nie zajedziecie ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ja tym busem będę śmigał z Wa-wy.Po nocnej zmianie będę i ta godzina odjazdu będzie najbardziej odpowiednia dla mnie.

13:00 odjazd Wa-wa
Czas podróży: 2h 45min
Odległość: 114km

15:45 na miejscu Przewoźnik: KONS
Relacja: Warszawa Dworzec... - KOŃSKIE

Tu można zaplanowac podróż autobusem -----&gt;http://www.pksbilety.pl/search

T 9

theart

Użytkownik
Ino piynć godzin. Nie dość że drogo to jeszcze autobusem, to lepiej dzień wcześniej jechać bo po tej &quot;podróży&quot; będziesz miał wszystkiego dosyć. Chociaż jak macie legitke to za 15,50 pojedziecie.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Ino piynć godzin. Nie dość że drogo to jeszcze autobusem, to lepiej dzień wcześniej jechać bo po tej &quot;podróży&quot; będziesz miał wszystkiego dosyć. Chociaż jak macie legitke to za 15,50 pojedziecie.
Wydaje Ci się ???? Będzie dobrze, gorsze trasy się jechało i się przeżyło

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
weź ktoś przyjedź jakoś z rana do tej przysuchej , bo będę pewnie pół dnia na was czekać ????
Edit:
Za tydzień o tej godzinie będziemy już ładnie &quot;zrobieni&quot; ????

unicaja 13,2K

unicaja

Użytkownik
A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy na zlocie znajdą się jacyś kibice speedwaya? I co za tym idzie czy myśleliście już jak obejrzec sobotnie GP na Millenium? :cool:

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy na zlocie znajdą się jacyś kibice speedwaya? I co za tym idzie czy myśleliście już jak obejrzec sobotnie GP na Millenium? :cool:
Wydaje mi się że ciężko z tym będzie, w tym samym czasie będzie leciał mecz o 3 miejsce mundialu :p

Do góry Bottom