>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II EDYCJA TURNIEJU FIFY 07

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
eee to za malo bedzie meczy..... to kazdy zagra 6 meczy w grupie tylko i potem max 4 (1/2 i final)
ja mysle ze lepiej zrobic tak jak pisalem, to bedzie kazdy grac po 14 meczy + ew 6 meczy w play offach... i kazdy sobie pogra. ale zrobimy tak zeby duzo czasu dac... np 3 mecze tygodniowo czyli faza grupowa bedzie trwac kolo miesiaca... zeby kazdy mogl na luzie grac bez duzej straty czasu. :mrgreen:
Świetny pomysł

A jest jakaś nagroda za 1st miejsce ?? , jakiś Bon do BAHu może ???? :] :jezora54:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Bardziej mi się podoba system 4 grupy i po 2 wychodzą ale jak wam się podobają takie wielkie grupy to się dostosuje

Wiślak

Ja jestem w grupie C i mam 6 wygranych i 0 porażek i pierwsze miejsce w grupie :spokodfhgfh:

W 2

wislak

Forum VIP
No to ok gramy tak jak bylo mowione ???? 2x8 :mrgreen: a co do nagrody to benek musi sie wypowiedziec albo marcin ???? :mrgreen: fajnie by bylo zawsze to cos ???? albo moze cos innego- troszku wiekszego ????

@ Mooserix
ps. ja gram w gr E juz mam 9win i 2lose i pewny juz awans ????

W 2

wislak

Forum VIP
taaa ja organizatorem :mrgreen:
ja tylko przejalem paleczke bo benek nie ma czasu ???? ja moge w nagrode wyslac sliczne emotikonki dla winnera ;D

W 2

wislak

Forum VIP
zaczniemy jak sie I edycja skonczy! i wtedy nie trzeba bedzie tej jednej osoby bo bedzie najwyzej jedno miejsce wolne a w grupie 7 osob na poczatek to i tak bedzie mozna grac, a jak sie ktos dopisze to nadrobi!

M 0

maciekms

Użytkownik
Nick: adrianz
Klub: Roma
GG: 4224224
IP Hamchi: 5.49.157.188

Zapisuje kolege bo chwilowo sam nie moze. Klub podam pozniej jak on bedzie w domu bo nie chce decydowac za niego.

Edit: Zdecydowal sie grac Roma ???? To kiedy zaczynamy ?

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
kurde chcetnie by zagrał z wami w fife 07 ale jej nie mam ma ktos moze linki na rapid Share badz megaupload jezeli by ktos miał to jak moze niech przesle na PW

W 2

wislak

Forum VIP
NO to dobra! Zaczynamy! Terminarzu nie ma co robic, gramy kazdy z kazdym mecz i rewanz. Sa 2 grupy po 8 osob. Razem 14 meczy gra kazdy! Wszsytkie mecze musza byc rozegrane do 19 listopada, zeby kazdy na lajcie zdarzyl. Po 4 osoby wychodza z grup i tworzymy 2 ligi: Superlige (8 najlepszych) i Lige spadkową (pozostali userzy). I potem znow gramy kazdy z kazdym w obu ligach: wtedy bedzie wyrownanny poziom w obu :mrgreen:
mysle ze to ciekawy pomysl - nikomu sie nie pali mozemy skonczyc w srodku grudnia ???? chociaz kazdy sobie zagra po 28 meczy! najpierw liczymy pkt (3 win, 1 draw i 0 lose) potem mecz miedzy danymi userami a na koncu bramki. zasady takie jak w poprzedniej. rozlaczenia tez, tyle ze jesli w pierwszysch 15 minutach sie rozlaczy to wynik przechodzi!

PODZIAŁ NA GRUPY:

GRUPA A:

Wiślak FC Barcelona
Grzesio Bolton Wanderers
Benek16 Bayern Monachium
spider231 MAN UTD
Baros Valencia
puzon Arsenal
dmo-domino Lyon
maciekms Liverpool

GRUPA B:

Mooserix Real Madryt
Patrolinho Werder Brema
M4ciek Inter Mediolan
Marcin-Odra Ac Milan
mucios Chelsea Londyn
zaszkins Juventus
rebi Atletico Madryt
adrianz Roma

A 0

adrianaz

Użytkownik
witam biore udzial w turnieju wczesniej mnie zapisal kolega tylko podal adrianz a ja jestem zalogowany jako adrianaz ale mysle ze nie ma problemu pozdro:]

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
tak sobie jeszcze pomyślałem czy sensownym jest robienie turnieju z osobami które ledwo się zarejestrowały i/lub mają 0 postów ? w końcu to turniej tego forum... :p

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
przypomne niektore zasady grania bo żeby niektórzy nie zapomnieli :zoltakartka:

- gramy na angielskiej wersji jezykowej (czyli posiadacze polskiej zmieniaja jezyk na poczatku)
- na koniec gry screen ze statystykami (kartki, strzelcy)
- kontuzje spisujemy (bo chyba nie sa wyswietlane)
- gramy w trybie okna (co by szybciej sie &quot;synchronizowac&quot; przy tworzeniu gry i latwiej porozumiec w przypadku ew.lagow,zerwan itd.)

aby grac w oknie (pisalem to juz 2x na tym forum ale napisze po raz trzeci): tworzymy plik LOCALE.INI a w tresci wpisujemy WINDOWED=1 i zapisujemy w katalogu z gra :!:

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
i powinnismy jeszcze umowic sie na WORLD CLASS!
bo potem bramkarze szmaty w ch... wpuszczaja tak jak w moim meczu z spiderem...
takze niech Wislak sie wypowie co do tego.
A nie wiem dlaczego mamy grac na ang. ver jezykowej?

W 2

wislak

Forum VIP
wersja jezykowa jest do uzgodnienia. jak obaj maja PL to luzik. zawsze przed meczem ja np pytam PL czy ENG. i luz
World Claass musi byc! jak wy gracie bez?! przeciez logiczne ze gramy na nim bo sie do dupy gra na pro czy nizszym bo szmaty wchodza a tak to sie gra super.
ten plik tworzymy w notatniku tak dla malo kapujacych :mrgreen:
no i jesli chodzi o kontuzje- tez sa wyswietlane tam gdzie kartki gole i zmiany.
pozdro 4all

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Bo jak grałęm ja to mój przeciwnik miał Polską a ja angielską .
Gdy wybirałem Bolton , a on wybierał Liverpopol , to widziałem jak zamiast Liverpoolem gra Fulham i zdecydowaliżsmy sie grać na Polskiej wersji.
Więc widzisz zależy od wersji językowej w jakiej kolejności ustawione są drużyny .
Najlepiej to jednak angielska wersja , chociaż ligi są też w innej kolejności ułorzone.

- na koniec gry screen ze statystykami (kartki, strzelcy)
Mam pytanie chyba czepiamy sie czerwonych katek to nigra w kolejnym meczu , a jak uzbiera odpowienioa ilośc yellow cardów to tyż niegra ???

Do góry Bottom