Argentyna - Portoryko 2 +11.5 2.02 2/10 p i n n a c l e
2 @31 1/10 b e t 365
28-14
Pisałem wcześniej. Typ może i na wariata, ale ponad 3% mają na bank. Małem handicapu nie ruszać, bo może być tu duże odchylenie. I buki to wystawiały na czuja i grać trzeba na czuja, bo mimo wszystko strasznie zagadkowe. Tylko przy underowej inklinacji Argentyny taki spread wydaje sie w teorii łatwy do obrony i 2/10 jednak dałem.
Japonia -
Chiny 2 9.60 1/10
Parimatch
24-29. Jak sie okazało azjatyckie derby z dużą ilością walki, fauli i kar. Underowo, dla pałających żądzą rewanżu za kwale olimpijekie Chinek.
Tu też pisałem o przeczuciu, że ponad 10% Chinki mają. Handicapu nie ruszam, ale jak wejdzie dwójka po takim kursie, to sobie nie daruję. Tak jak nie mogę sobie wybaczyć nie zagrania Portoryko z Kazachstanem @14.
Brazylia - Rumunia 1 -1 1.91 4/10 p i n n a c l e
22-25
Spodziewałem sie linii -2, może nawet -2.5.
Solidność mistrzyń świata nie do kwestionowania. Rumunki za to 14 minut bez gola z Rosją. Z Hiszpanią je grałem, bo wydawało się to perfekcyjnym momentem biorąc pod uwagę brak Mangue i znakomity H2H z Hiszpanią. Jak się okazało były tam w stanie powalczyć na dobrym poziomie przez 1/3 meczu (12-9 w 23 minucie, na 12-13 ht. W końcu 13 gol w 38 minucie, zatem po blackoucie na ponad 15 minut. Dłuższym nawet niz z Rosją). Wyłączenie Neagu powinno zagwarantować Brazylii spokojną wygrana bez nerwowej końcówki i pokrycie -1.
Dania -
Szwecja 1 1.95 3/10
betclic, bwin
26-19
Gospodynie odpadające w 1/8? IHF ma na to pozwolić i zabić klimat mistrzostw? No way. Kibice, sędziowie pomogą.
Dania nie grałą dotąd dobrze i z Węgrami i z Czarnogórą dostała lanie (choć ten drugi mecz był dla nich bez specjalnego znaczenia, bo miały 1 miejsce już zamiecione).
Teraz zaczyna sie jednak poważne granie. Szwedki po fazie grupowej troche ciężkie do oceny. Z Polską roztrwoniły wyraźną przewagę. Niby zagrożenia dla wygranej realnego nie było, ale szału też nie. Z
Holandia niezły come back, głownie za sprawą mocnego przestoju Holenderek jednak.
Wydaje mi się, że w taki, czy inny sposób, ale Dunki wygrają ten mecz i spodziewałem się raczej -1.5 niż -0.5 po prawie @2.
Totale w meczach Pucharu Prezydenta to loteria pełna i zdecydowanie wolę na nie poczekać na
live. Mogą tam byc dość czyste opinie już po paru minutach obserwacji.
Z poważnych meczów skłaniam sie ku underowi Serbek, bo 56.5 to wysoka linia jak na 1/8 finału. Więcej walki tam może być niż to sie bukom wydaje, a i
Holandia pokazała niezłe momenty w defensywie i z Polską i ze Szwecją (undery były w obu).
Brazylia z Rumunią będzie underowo. Tu bym wystawił 43.5-44.0, bo spodziewam się max 75 strzałów, ale linia jest 45.0 i to za mała różnica na bet.
Niemki z Norweżkami mają chyba idealnie ustawionego totala.
W końcu Dunki ze Szwedkami. Szwedki to biegaczki, tu ważna będzie sytuacja w meczu. Lekki odjazd (oby Dunek) i może się zrobić overowo. Na
live trzeba reagować w porę.
Powodzenia życzy
HH