>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IASBET Freebet 17$

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Podobna sytuacja jak u Damiana. W pierwszym poście pisze że wygraną trzeba obrócić 1 raz po minimalnym kursie 2.0. Więc spróbujemy.Ciekawe czy obędzie się bez depozytu na MB

D 0

damian_97

Użytkownik
Trzeba spytać supportu... Tylko teraz są chyba niedostępni. Jednak są... zaraz spytam...
No to tak, dowiedziałem się, że wygraną z Free Beta trzeba obrócić dwukrotnie... Ale nie ma minimalnego kursu na obrót, więc jest ok. ????
I obrót już zaczynam: na Bryanów poszło za większą połowę... :p

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
ja też postawiłem na Williams. Wchodze na konto a tam: Account Balance: $-1.00 ???? ???? ???? a w transakcjach jestem na + 29,75 ???? chore ????
Gadałęm z gościem na czacie i mam dosłac jeszcze jeden dokument potwierdzający adres i aktywują moje konto, bo podobno jest nieaktywne. Wyśle. Zobaczymy

D 0

damian_97

Użytkownik
Można rozbić. Pogadałem na live chacie i depozytu robić nie trzeba... Przynajmniej tak mi powiedziano... Ale co do tych punktów to się zgadza. A jeśli nie da rady ich dostarczyć, bądź nie zrobi się tego w określonym czasie to konto lub środki na nim mogą chyba zablokować. Grałem na Williams i z tego co mi wyliczył typ, z którym rozmawiałem muszę postawić za łączną sumę ok. 100$. Tylko lipa z tymi punktami... Ja wysłałem im skan karty, prawa jazdy i dowodu, ale nie wiem czy za dowód liczą punkty. Paszportu nie mam, a akt urodzenia też chyba nie w każdym domu jest... Jak odpiszą mi maila ile mam tych punktów za dokumenty, o których napisałem wyżej to dam znać. Jeden obrót już wykonałem, więc jeszcze trochę mi zostało do wypłaty...

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Damian 97 ja też stawiałem na William i co teraz muszę postawić za 100$ żeby obrót wykonać?? to jak jest w końcu trzeba 2 razy obrócić czy co??
Wie ktoś gdzie się sprawdza te punkty???

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Można rozbić. Pogadałem na live chacie i depozytu robić nie trzeba... Przynajmniej tak mi powiedziano... Ale co do tych punktów to się zgadza. A jeśli nie da rady ich dostarczyć, bądź nie zrobi się tego w określonym czasie to konto lub środki na nim mogą chyba zablokować. Grałem na Williams i z tego co mi wyliczył typ, z którym rozmawiałem muszę postawić za łączną sumę ok. 100$. Tylko lipa z tymi punktami... Ja wysłałem im skan karty, prawa jazdy i dowodu, ale nie wiem czy za dowód liczą punkty. Paszportu nie mam, a akt urodzenia też chyba nie w każdym domu jest... Jak odpiszą mi maila ile mam tych punktów za dokumenty, o których napisałem wyżej to dam znać. Jeden obrót już wykonałem, więc jeszcze trochę mi zostało do wypłaty...
i co odpisali ci ile masz punktow?

D 0

damian_97

Użytkownik
Po wysłaniu dokumentów, o których mówiłem (zewnętrzna strona prawa jazdy i dowodu oraz dwie strony karty) moje ID jest Ok. Pytałem na live chacie i mam już ponad sto punktów, więc można wykorzystać mój sposób na zdobycie tej setki. ???? Pozdrawiam.

Do góry Bottom