No tak już spadło, ale i tak warto bo kursik w okolicach 1, 8,jeszcze etoto nie dało kursów na Ekstraligę a i tam będą jakieś perełki, już jedną wychaczylem z 1 ligi, ale solo nie ma co grać, trzeba poczekać na pełną ofertę z Ekstrajuż under 8,5
No tak już spadło, ale i tak warto bo kursik w okolicach 1, 8,jeszcze etoto nie dało kursów na Ekstraligę a i tam będą jakieś perełki, już jedną wychaczylem z 1 ligi, ale solo nie ma co grać, trzeba poczekać na pełną ofertę z Ekstrajuż under 8,5
Wybacz najbardziej na świecie za znaczną literówkę O na S. Bardzo Ci dziękuję za ten post. PoprawioneJakiej Sovii… chłopie co ty wymyślasz
Też się zastanawiam właśnie - czy ktoś wie, za kogo domyślnie będzie startował Krakowiak i czy od pierwszego biegu? Zakładam, że za Jakobsena, ale czy od razu?Kasprzak under 7,5 @ 1,92 ForBet
U konkurencji z eWinner "tylko" 1,72.
Cysio już od kilku sezonów powinien próbować sił w niższej klasie rozgrywkowej. Lider z niego żaden, już nawet dość słaba druga linia. Coraz częściej tzw pierwszy do zmiany. Liczę właśnie na te zmiany nie tylko z ew taktyków, ale dobrze wchodzącego w sezon Krakowiaka z ósemki. Oczywiście dużo zależy od układu Z/Z na które wpływu nie mamy, ale kurs na tyle zachęcający, że w niego wchodzę. W zeszłym sezonie KK w sześciu wyjazdowych spotkaniach zdobywał odpowiednio 4,2,1,7,6,6 punktów.
Taktyk ze mnie żaden, ale w pierwszej serii wpuściłbym Krakowiaka z Z/Z w trzecim biegu aby nikomu nie zabierać pierwszego startu i mieć jakikolwiek przegląd sytuacyjny.Też się zastanawiam właśnie - czy ktoś wie, za kogo domyślnie będzie startował Krakowiak i czy od pierwszego biegu? Zakładam, że za Jakobsena, ale czy od razu?
Ciekawy pomysł... Mógłby nawet w drugiej serii pojechać za ZZ z RZ i potem zostają dwie ZZ dla Przema i Nickiego, a Krakowiak dalej ma 4 starty i przy dobrej postawie jedzie i za KK i za Jakobsena...Taktyk ze mnie żaden, ale w pierwszej serii wpuściłbym Krakowiaka z Z/Z w trzecim biegu aby nikomu nie zabierać pierwszego startu i mieć jakikolwiek przegląd sytuacyjny.
Myślę że takA ten Walasek poniżej 8.5 warto? 1.75 już na ewinner.
Mam takie same wrażenie że buki mają innych ludzi...bardzo ciężko coś ugryźć w zasadzie bezbłędnie wystawiają linie na początku sezonu...od razu widać i idzie wyczuć i jeszcze szybciej niż rok temu zmieniają linie...rano 6.5 na Jensena zlapane teraz 8.5 ...to aż o 2 pkt podskoczyłoMam jakieś wrażenie, że w tym sezonie buki zmieniły odds makerów, bo zwykle na początku sezonu było mnóstwo promocji do wyłapania, a teraz jest naprawdę ciężko. Dziś bez prezentów, typy po głębszej analizie:
Ostrów - GKM
Dla mnie raczej Ostrów to weźmie, ale mecz na styk, sporo niewiadomych. Ciekaw jestem Nielsena, rozstrzał linii od 3,5 do 5, dobry występ w Gnieźnie. Idę po linii najmniejszego oporu:
Nicki over 10,5 @1,6 beteclic
Kasprzak under 6,5 @1,9 betfan
Panowie wyżej już wszystko napisali, ciężko cokolwiek dodać. Oba zakłady dotyczą 5 wyścigów, KK nawet tyle może nie pojechać moim zdaniem, jeśli mecz będzie GKMowi uciekał. Nicki jeśli się nie obrazi to nie ma rywali po drugiej stronie, pokonać może go tylko Przemo (który jeśli będzie miał okazję, na pewno to zrobi).
Krawczyk - Pludra 1 @1,45 STS
Może i kurs wystawiony poprawnie, ale Krawczyk tu może pojechać więcej niż 3 biegi, nawet przy dobrej postawie Pludry.
Wrocław - Toruń
Tutaj pytań jeszcze więcej, o formę Czugunowa, Bewley'a, Janowskiego, Lamberta, Przedpełskiego. Mocno faworyzowana juniorka Wrocławia, kurs @9 na Toruń w juniorskim wygląda ciekawie (osobiście nie pograłem, ale jak ktoś lubi polować na niespodzianki, to myślę, że warto tu szukać). Myślę, że Wrocław to weźmie i to raczej z 10-punktową przewagą.
Bewley - Holder 2 @1,95 betclic
Betclic bierze pod uwagę wszystkie biegi, jak dla mnie Holder pojedzie jeden więcej, a Australijczyk wydaje się nieco lepszym żużlowcem.
Przedpełski under 6,5 @1,85
Uważam, że linia wystawiona dobrze, bo wychodzi mi jakieś 5-6 punktów, ale idę tropem kiepskich występów Pawełka na początku sezonu i dodaje do tego fakt, że we Wrocławiu nigdy jakoś super nie śmigał.
Lewandowski over 1,5 @1,47 STS
Do pokrycia już w juniorskim, a jeszcze Curzytek w czwartym. Lewandowski fajne wejście w sezon, może w końcu spełni pokładane w nim nadzieje.
U buka liczone jako 3, a u księgowej jak 5Panowie a te punkty z gwiazdkami są brane pod uwagę ? Bo Walasek ma 3+ 2* ? To ma 5 czy 3 ?