Dominik Kubera over 9.5
ForBet @ 1,6
/// 8pkt. Szkoda kilku biegów; przerwany 5 bieg gdzie prowadził, błąd w 11, słaby start w 14. Powinien spokojnie zrobić 11.
Kubera dziś minimum 6 biegów, bo ZZ za Griszę, Kubera ustawiony pod nr 8 więc duże pole manewru ale wiadomo, że wchodził będzie pod numer 4 za Tudzieża. Pierwszy bieg z juniorami i obolałym Thomsenem, który do końca wałczył o udział w tym meczu ze względu na uraz ręki. Później x2 ze startowcem Hampelem, który na technicznym gorzowskim torze nigdy nie błyszczał. 11 bieg ciężki z Michelsenem vs Woźniak i Hansen i tutaj może być ciężko. Gdzieś wskoczy na ZZ i zobaczymy na jaki bieg. Ostatni mecz na tym torze to 8+1 w 5, dzisiaj bieg więcej i myślę, że tą linie pokryje. Ostatnio w niedziele kapitalny występ w Poznaniu na MPPK gdzie poprowadził Motor do złota wespół z Michelsenem, świetne starty i mega szybki nowy silnik o którym Domin mówił w wywiadzie.
Maksym Drabik under 9.5 ETOTO @ 1,95 ///
7pkt.
Maks wraca do jazdy po rocznej przerwie i myślę, że tą przerwę będzie widać. Jakieś sparingi czy treningi spod taśmy nie zastąpią czucia na starcie w tym przypadku. x2 w parze z Michelsenem, x2 za rywala Zmarzlik, w 3 biegu na ZZ zapewne wskoczy Michelsen przełożony po swoim pierwszym starcie. Bieg 12 teoretycznie łatwiejszy ale ma za przeciwnika świetnego u siebie Vaculika. Na ZZ jest on w kolejności 3-4 wraz z Hampelem ale przy dobrym występie CIerniaka/Lamparta to oni mogą pojechać na ZZ a nie Maksym. Myślę, że po tak długiej przerwie i na trudnym torze Maks zakręci się w okolicach 7-8 pkt.
Zmarzlik zdobędzie czysty komplet punktów? NIE. @ 1,45
ForBet /// 9pkt.
Dorzuciłem to do dubla z Bellego over 3.5. Kurs nieduży a Bartek ostatnie mecze z Motorem u siebie kapitalne bo ustrzelił aż 3 razy komplety odpowiedni 18,15,18 ale dziś myślę, że zazna gorycz porażki z Michelsenem bądź Kuberą. Bartek tradycyjnie ma problemy w jednym-dwóch biegach ze startami, które lubi przegrać jak w ostatnim swoim biegu w MPPK a w Gorzowie ciężko się wyprzedza co pokazuje sam Zmarzlik sezon w sezon. Zostaje też bieg 15 np z Vaculikiem przy przegranym starcie może być 2* a nie
trójka.