No bez bomb gramy. Amatorzy grają na bomby.moja propozycja: bez bomb ????
na bomby jest dużo dużo łatwiej heheBez bomb, mam nadzieje ze nikomu nawet przez mysl nie przeszło ze na bomby gramy ????
Gramy do trzech zwycięstw, 3:0 = 3 tysiące :spokodfhgfh:możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tą punktacją przeciez w tysiąca się gra aż ktoś pierwszy będzie miał 1000, jak można wygrać 3:0 lub 3:1
Może być ciężko z tymi 32 osobami. Wakacje są, dużo osób wyjechało, a nie wiele osób z obecnych umie grać w tysiąca.Czekamy aż zapiszą się 32 osoby. Wtedy zrobimy 8 grup po 4 graczy. Z każdej grupy wyjdzie 2 graczy. Póki co zapisało się 27 osób. Jak zapiszą się 32 osoby to robimy losowanie grup i zaczynamy zabawę.
W między czasie sporo osób trenuje. Ja od 3 dni nie znalazłem pogromcy... :]
Poczekamy. Jak nie da rady zebrać 32 to pomyślimy nad innym rozwiązaniem. Ja i tak jestem zaskoczony. Liczyłem na 16-24 osoby. A tutaj może dojdziemy do 32...Może być ciężko z tymi 32 osobami. Wakacje są, dużo osób wyjechało, a nie wiele osób z obecnych umie grać w tysiąca.
chce rewanżu ???? ale w 2 osoby, bo w 3 lub 4 mi sie źle gra
ja moge ograc Cie pare razy : )Hm, na kurniku ja grałem tylko w gomoku. Jak ktoś chce to możemy się pobawić.
Tyle, że nie bardzo wiemy kto na ile jest dobry.Panowie wg mnie jest jeden problem- rozstawienie bo jak do jednej grupy trafią sami wymiatacze to szanse będą, że tak powiem niezbyt równe...
Ja mogę pyknąć :]ktoś chetny na mecz w preseason?