278 badyll94 Użytkownik Grudzień 20, 2018 #581 Omskowi spokojnie można nadać przydomek "ligowej miny" ???? Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem, że nią ma sensu ruszać Omska? A co sądzisz o St.Petersburgu ?
Omskowi spokojnie można nadać przydomek "ligowej miny" ???? Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem, że nią ma sensu ruszać Omska? A co sądzisz o St.Petersburgu ?
794,9K mark1973 Znawca - Hokej Grudzień 20, 2018 #582 Omskowi spokojnie można nadać przydomek "ligowej miny" ???? Kliknij aby rozwinąć... Delikatnie powiedziane, pewnie wygraja w dogrywce . także warto postawić na remis póki kurs dobry
Omskowi spokojnie można nadać przydomek "ligowej miny" ???? Kliknij aby rozwinąć... Delikatnie powiedziane, pewnie wygraja w dogrywce . także warto postawić na remis póki kurs dobry
794,9K mark1973 Znawca - Hokej Grudzień 20, 2018 #585 Ja niestety z dzisiejszych tylko Sibir dałem radę. Kliknij aby rozwinąć... Ja trochę Loko i koniec . To sie wojskowi zacieli
Ja niestety z dzisiejszych tylko Sibir dałem radę. Kliknij aby rozwinąć... Ja trochę Loko i koniec . To sie wojskowi zacieli
246,2K rasijskij Forum VIP Grudzień 22, 2018 #588 Licze że się obudzą w drugiej tercji tak jak ostatnio z Amurem. O handicap moze być już ciężko ale kto grał win ma spore szanse.
Licze że się obudzą w drugiej tercji tak jak ostatnio z Amurem. O handicap moze być już ciężko ale kto grał win ma spore szanse.
4,7K spekul@nt Użytkownik Grudzień 22, 2018 #589 To jest hokej , nie oglądam meczu ale nie takie cuda już się działy więc dajmy szansę sibirowi
246,2K rasijskij Forum VIP Grudzień 22, 2018 #592 Czyzby kolejka gości Kliknij aby rozwinąć... Oby tylko do 15:00 ????
246,2K rasijskij Forum VIP Grudzień 22, 2018 #593 Nadszedł czas na najtrudniejszy wybór sobotniego popołudnia... Który mecz obejrzeć z tych czterech o 15:00 ????
Nadszedł czas na najtrudniejszy wybór sobotniego popołudnia... Który mecz obejrzeć z tych czterech o 15:00 ????
794,9K mark1973 Znawca - Hokej Grudzień 22, 2018 #594 Braknie tych punktow pozniej Sibirowi Nadszedł czas na najtrudniejszy wybór sobotniego popołudnia... Który mecz obejrzeć z tych czterech o 15:00 ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak mi sie uda to Omsk-Loko będę patrzył
Braknie tych punktow pozniej Sibirowi Nadszedł czas na najtrudniejszy wybór sobotniego popołudnia... Który mecz obejrzeć z tych czterech o 15:00 ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak mi sie uda to Omsk-Loko będę patrzył
246,2K rasijskij Forum VIP Grudzień 22, 2018 #595 I ja chyba ten sam wybiorę. Wydaje się najciekawszy oprócz hitu SKA - CSKA
794,9K mark1973 Znawca - Hokej Grudzień 22, 2018 #596 I ja chyba ten sam wybiorę. Wydaje się najciekawszy oprócz hitu SKA - CSKA Kliknij aby rozwinąć... Zgadza sie. Poza tym juz tyle tych pojedynków widziałem bo czesto są a Omsk-Loko graja raz na sezon
I ja chyba ten sam wybiorę. Wydaje się najciekawszy oprócz hitu SKA - CSKA Kliknij aby rozwinąć... Zgadza sie. Poza tym juz tyle tych pojedynków widziałem bo czesto są a Omsk-Loko graja raz na sezon
246,2K rasijskij Forum VIP Grudzień 22, 2018 #598 Widzę że Omsk nie ma pomysłu na uratowane mojego portfela ???? No nic, wczoraj plus, dzisiaj minus - może jeszcze coś się ruszy i może Spartak zmniejszy straty jeśli Omsk nie wygra.
Widzę że Omsk nie ma pomysłu na uratowane mojego portfela ???? No nic, wczoraj plus, dzisiaj minus - może jeszcze coś się ruszy i może Spartak zmniejszy straty jeśli Omsk nie wygra.
246,2K rasijskij Forum VIP Grudzień 22, 2018 #599 A CSKA ma chyba ten patent na Petersburg już do końca sezonu ????