Warto w takim razie mocniej zagrać na Omsk?Czyżby Czerepowiec zaczął się sypać? Kontrakt rozwiązał właśnie Stransky - to już czternasty zawodnik który odchodzi w grudniu. Upadek czy przebudowa?
Warto w takim razie mocniej zagrać na Omsk?Czyżby Czerepowiec zaczął się sypać? Kontrakt rozwiązał właśnie Stransky - to już czternasty zawodnik który odchodzi w grudniu. Upadek czy przebudowa?
Jak dla mnie zbyt niski kurs, ale mozna próbować.Warto w takim razie mocniej zagrać na Omsk?
No to się ogarnęli ????mam nadzieję, że Sibir się ogarnie bo na razie bez ładu i składu...
Pierwsza tercja średnia ale teraz niezłe widowisko. Trybuny tętnią życiem, mecz się rozkręcił, dobrze się ogląda. Fajnie tam mają w tym Nowosybirsku ????Niezły meczyk musi być w Nowosybirsku
ruszyli tak jak Dynamono to sie rozstrzelali ????
Tam zawsze był klimat do hokeja, maja jedną z bardziej zywiołowo reagujących publicznościPierwsza tercja średnia ale teraz niezłe widowisko. Trybuny tętnią życiem, mecz się rozkręcił, dobrze się ogląda. Fajnie tam mają w tym Nowosybirsku ????
Dlatego lubię ich oglądać. Ciągle slychac śpiewy albo okrzyki "Sibir! Sibir!" Połączone z klaskaniem. Szalona radość po zdobytej bramce. Kiedyś oglądałem jakaś sondę wśród ludzi i w miastach jak Nowosybirsk, Magnitogorsk, Czelabińsk itd większość mieszkańców uważa hokej za sport narodowy.Tam zawsze był klimat do hokeja, maja jedną z bardziej zywiołowo reagujących publiczności
Już jeden do przodu niestety ????rasijskij - jesteś Pan genialny. Patrzyłem Sybir 0-1, a teraz dwa do przodu.
Gdybym to wiedział to właśnie brał bym kredyt na wielki zakład ????Rasiskij jak Barys? Wrócą do gry?
W ogóle w Rosji to hokej namber łan sport. W klubach konferencji wschodniej to jak jest mecz to wielkie święto, za Uralem zawsze tak było, kluby z tradycjami, cała otoczka , władze miast nastawione na ten sport. Zachod tez ale chyba Wschód bardziej, prócz tych co napisałeś Kazan, Ufa, Avto, Omsk, NN to podobnie , wszyscy tym żyją . A u Nas sport niszowy....Dlatego lubię ich oglądać. Ciągle slychac śpiewy albo okrzyki "Sibir! Sibir!" Połączone z klaskaniem. Szalona radość po zdobytej bramce. Kiedyś oglądałem jakaś sondę wśród ludzi i w miastach jak Nowosybirsk, Magnitogorsk, Czelabińsk itd większość mieszkańców uważa hokej za sport narodowy.