pezio
Użytkownik
Hip-Hop nie dzieli nas a łączy.Nie wierze.
Hip-Hop nie dzieli nas a łączy.Nie wierze.
Jakie źródło tych rewelacji ?
No Eldo mówił że jest nagrany kawałek z TDF'em i Pezetem. Po co miałby wkręcać, na pewno nie Leszek.Ale o Pezeta mi chodzi.
Nie słuchaj tego nade mną. Chodzi mu o to że teraz ludzie traktują Ostrego jak króla rapu, zapominając ile dla tej muzyki zrobił peja.03:00
Czym on chce zaskoczyć Ostrego?
Przestań co ty wogóle gadasz? A widziałeś nowy kawałek tedego? Ten imprezowy automat? Co to za gó***?Trzeba jeszcze bardziej wypromować Czarny Wrzesień, sprzedać kilka tysi więcej, zaczepić kolejnego rapera, nagrać nową płytę z dissami i kręcić biznes, bo wydając w tej swojej wytwórni takich wacków jak Kobra to wiele nie zarobi.
Wcześniej się kłóciliśmy bo ty ich wolałes w beefie ja jego ... ale teraz przeszedłes samego siebie.Rysiu tak odczuł diss Pariasu, że nawet jak mu nie odpowiedzieli to on nagrał kolejny.
Trzeba jeszcze bardziej wypromować Czarny Wrzesień, sprzedać kilka tysi więcej, zaczepić kolejnego rapera, nagrać nową płytę z dissami i kręcić biznes, bo wydając w tej swojej wytwórni takich wacków jak Kobra to wiele nie zarobi.
A wackiem to ty jesteś największym Kobra ładnie nawija :smile:
Przestań co ty wogóle gadasz? A widziałeś nowy kawałek tedego? Ten imprezowy automat? Co to za gó***?
jechanie na kogoś to diss.Po pierwsze to nie jest diss :smile:
track który nawiązuje do beefu z Tede i Pariasem promuje płytę "Czarny Wrzesień"Po drugie w jaki sposob to promuje Czarny Wrzesień?? który i tak już jest ładnie wypromowany:wink: Zresztą dobra płyta sama się sprzedaję wielkiej reklamy nie potrzebuje :smile:
Czasem wyjdę, ale rzadko.A tak po za tym , pewnie w rl to jakaś pipa siedzisz przed monitorem co na ulice nie wyjdzie bo Twoje wypowiedzi już mnie tak czasem wkur*** że to masakra.
Nie bronię wacków z WWA, a ty wręcz przeciwnie wiec o czym mówisz ?Zero obiektywizmu..
Pokazałeś poziom tym tekstem.By Pelson nawinął ten kawałek na tym bicie te same teksty to byś podjarany z fajfusem do góry po całym domu biegał.
Tym również.Więc nara , gleba i Fabik ryj zamknij:wink: