>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hip-Hop

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
No jest kawałek z Pezetem, z Eldo i WdoWA. Z Molestą. ;)
Akurat z Pezetem jakoś mi nie siada, Jacek słabiej pojechał. Ale płytka miazga, warto kupić naprawdę.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Pany..
Zapewne Ci którzy &#39;nie szanują&#39; Rysia zazdroszczą mu tego co osiągnął.
Każdy 15 lat temu wróżył mu to, będzie pić, palić ćpać, chodzić po burdelach, zostanie typowym menelem, brudasem, zacznie kraść, w pierdlu posiedzi kilka lat, wyjdzie zacznie zarabiać marne grosze i tak zakończy swoje fantastyczne, barwne życie.
Jednak nie. Nagrywa jest uznawany obok Molesty najlepszym Raperem w Polsce, zna go cały Hiphopowy świat w Polsce, Amerykańscy raperzy piszą o nim, szanują go, ma uznanie wielu ludzi, zarabia dobrą kaskę, żyje godnie, ma kumpli, nie pije, jest ogarniętym człowiekiem i każdy z nas powinien go podziwiać a zarazem współczuć.
Taka prawda, kto ma być obiektywny ten z pewnością przyczepi się bo momentami to zachowuje się jak idiota ale Eldo, Pelsonek, Włodi, Tedzio, to też nie są boskie ziomki, i wielkie Kozaki, Jacek obsrał się, nagrał Płytkę z Dissami po tym jak Ryś pocisnął go jednym kawałkiem, Pelson? Kto to? , Włodi , jakiś ćpun, Eldoka, kurde uważałem go za w porządku rapera, ale cóż... Traci się kumpli, jak się wtrąca w nieswoje sprawy.
Szanuję każdego rapera, i pragnę by każdy z nas wypowiadał się z szacunkiem o innych raperach, każdy słucha tego co mu się żywnie podoba.
Pzdr.
PS: te moje nagonki co do Leszka, Pelsona , Włodiego i Jacka to taki odwet, wobec Pei.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
No Karoluhu dobrze prawi ???? Te samo miasto co ja i 2 lipca koncert Peji i się wybieram
A co do płyty Tede to moim zdaniem przeciętna , jest kilka ciekawych kawałków.

maszot 16

maszot

Użytkownik
Pany..
Zapewne Ci którzy &#39;nie szanują&#39; Rysia zazdroszczą mu tego co osiągnął.
Każdy 15 lat temu wróżył mu to, będzie pić, palić ćpać, chodzić po burdelach, zostanie typowym menelem, brudasem, zacznie kraść, w pierdlu posiedzi kilka lat, wyjdzie zacznie zarabiać marne grosze i tak zakończy swoje fantastyczne, barwne życie.
Jednak nie. Nagrywa jest uznawany obok Molesty najlepszym Raperem w Polsce, zna go cały Hiphopowy świat w Polsce, Amerykańscy raperzy piszą o nim, szanują go, ma uznanie wielu ludzi, zarabia dobrą kaskę, żyje godnie, ma kumpli, nie pije, jest ogarniętym człowiekiem i każdy z nas powinien go podziwiać a zarazem współczuć.
Taka prawda, kto ma być obiektywny ten z pewnością przyczepi się bo momentami to zachowuje się jak idiota ale Eldo, Pelsonek, Włodi, Tedzio, to też nie są boskie ziomki, i wielkie Kozaki, Jacek obsrał się, nagrał Płytkę z Dissami po tym jak Ryś pocisnął go jednym kawałkiem, Pelson? Kto to? , Włodi , jakiś ćpun, Eldoka, kurde uważałem go za w porządku rapera, ale cóż... Traci się kumpli, jak się wtrąca w nieswoje sprawy.
Szanuję każdego rapera, i pragnę by każdy z nas wypowiadał się z szacunkiem o innych raperach, każdy słucha tego co mu się żywnie podoba.
Pzdr.
PS: te moje nagonki co do Leszka, Pelsona , Włodiego i Jacka to taki odwet, wobec Pei.
Wróżką nie planowałem być nigdy.
Nie obchodzi mnie za bardzo, co robi za studiem.
Po prostu jego praca stała się mało ambitna.
Względem jego świetności zawsze będę odnosił się w kontekście przeszłości. Bezsensowne są te zaczepki, które stały się jego przyczynkiem tworzenia w ostatnim czasie. 0 przekazu. Taka moja opinia.
Nie, no fajnie, że nie pije(WTF?), ale problemy z sobą moglby opanować i nie przekładać na młodych ludzi.
P.S. Daj tekst Amerykańców. Nie słyszałem o tym.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ej KAroluhu teraz jak czytam twój tekst to jestem troche pijany i może coś źle przeczytałem,ale ty serio tak o tym pisaniu o Pei przez Amerykańskivch raperów ? ????

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Ej KAroluhu teraz jak czytam twój tekst to jestem troche pijany i może coś źle przeczytałem,ale ty serio tak o tym pisaniu o Pei przez Amerykańskivch raperów ? ????
Tak, czytałem na kilku portalach jak kilku raperów z USA chwaliło jego płytę NA SERIO.
Musiałbym poszukać może gdzieś w archiwach jest o tym, nie mam teraz zbytnio czasu... :-|

P 2

pixtr090

Użytkownik
Jacek obsrał się, nagrał Płytkę z Dissami po tym jak Ryś pocisnął go jednym kawałkiem,
Czytając te twoje wypowiedzi można jasno stwierdzić że jesteś bardziej przychylnie nastawiony do Peji niż do pozostałych raperów. Powiedz mi czym zawinił Tede, on tylko na facebooku wyraził swoją opinię na temat Zielonej jako pierwszy zresztą i chwała mu za to, a to co Rysiek odpierdala w czasie trwania beefu to przecież jest żenada
Popatrz na to:
http://www.youtube.com/watch?v=QZzneZUU-rU&amp;amp;feature=player_embedded
przecież to jest żałosne, za chwilę pewnie będzie przepraszał swoich fanów za zachowanie na koncercie jak to było ostatnio.
Pelson? Kto to? , Włodi , jakiś ćpun, Eldoka, kurde uważałem go za w porządku rapera, ale cóż... Traci się kumpli, jak się wtrąca w nieswoje sprawy.
No co jest najpierw mówisz że Peja jest najbardziej uznawanym raperem obok Molesty a tu piszesz że nie wiesz kto to jest pelson i Włodi

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Czytając te twoje wypowiedzi można jasno stwierdzić że jesteś bardziej przychylnie nastawiony do Peji niż do pozostałych raperów. Powiedz mi czym zawinił Tede, on tylko na facebooku wyraził swoją opinię na temat Zielonej jako pierwszy zresztą i chwała mu za to, a to co Rysiek odpierdala w czasie trwania beefu to przecież jest żenada
Popatrz na to:
http://www.youtube.com/watch?v=QZzneZUU-rU&amp;amp;feature=player_embedded
przecież to jest żałosne, za chwilę pewnie będzie przepraszał swoich fanów za zachowanie na koncercie jak to było ostatnio.

No co jest najpierw mówisz że Peja jest najbardziej uznawanym raperem obok Molesty a tu piszesz że nie wiesz kto to jest pelson i Włodi
Masz rację tylko mi chodziło głównie o to że tacy raperzy jak Pelson, Włodi i Eldoka nie mają prawa jechać kogoś takiego jak Peja. Oni są tylko takimi &quot;pomagaczami&quot; którzy są w składzie Molesty.. A Eldo wydał kilka płyt a i tak nie jest sławnym raperem, ostatnia jego płyta poromowała się dzięki dossowi Pariasu na Peje.

A Eldo ?
Patrz na to: http://www.youtube.com/watch?v=PJKC6DQnBzc
I Eldo zajebisty raper: http://www.youtube.com/watch?v=2LwK8W0f3-E
I to chyba jego najlepsza nuta...
Trochę żenujące ale cóż ... :-|

L 209

lukbor10

Użytkownik
Karoluhu - jestem po stronie Ryśka w tej całej &quot;zadymie&quot;, ale jeśli uważasz że to co zrobił Leszek jest żałosne to zamknij oczy, rozbiegnij się, a ściana sama Cie znajdzie. Eldo lubie średnio, ale za ten kawałek ma u mnie wielki szacunek. Moge go sluchać 24/h. Zresztą jej oryginał tak samo.

P 2

pixtr090

Użytkownik
Masz rację tylko mi chodziło głównie o to że tacy raperzy jak Pelson, Włodi i Eldoka nie mają prawa jechać kogoś takiego jak Peja. Oni są tylko takimi &quot;pomagaczami&quot; którzy są w składzie Molesty..
Pomagaczami powiadasz, uważasz że Molesta to tylko Vienio i Wilku
Chłopaku przesłuchaj se &#39;Skandal&#39; jest to jedna z lepszych płyt tamtego okresu i na pewno bije na głowę wszystkie płyty Rysia. Skoro piszesz że Eldo nie jest sławny(tzn nie był przed beefem) to posłuchaj płyt Grammatiku, przecież to są wyjebane płyty.
Dlaczego uważasz że nie mają prawa jechać Peji, przecież to on pierwszy zaczął jechać Molestę, Eldo, i WFD, dla mnie rysiu nie ogarnia sytuacji, nie potrzebnie wjeżdża na raperów którzy nic złego nie zrobili i dzieli tą Polską scenę

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Pixtr Polska scena od zawsze była podzielona, kilka lat temu nie kto inny jak Rusiu zjednoczył brudny zachód, cały Poznań.
Eldo zawsze bardzo lubiłem, Nie pytaj o nią, słuchałem non stop, zasypiałem przy niej, była wywalona w kosmos. Ale jak się ściąga czyjś tekst, i się pod nim podpisuje to takie coś nie jest w porządku. :|
Szczerze mówiąc Molesty nigdy nie słuchałem ale z tego co się orientuję to są zajebiści , jadę Pelsona i Włodiego, bo po kiego grzyba się wtrącają razem z Leszkiem do Dissów Pei i Tdego :?:
Nie mają czego nagrywać ?
Niech zaczną się interesować sobą.
Fabik

Nie słyszałem, podobno ciekawa.

&quot;wiem jest moda na powroty ekip co zdychają z głodu, by muzyka dla pieniędzy mogła pomóc wyjść z kłopotu wielcy obrońcy hip hopu wielcy kur*a hiphopowcy brak pomysłu na muzykę i na siebie, to żałosne&quot;
To chyba tyczyło się w szczególności Leszka. :|

Do góry Bottom