gmark
Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=BCxZttmKiuA
???? Peja zniszczony..
Pewnie było ???? Ale do mnie dopiero dziś doszło.
???? Peja zniszczony..
Zniszczony bo co bo Eldo nagrał??http://www.youtube.com/watch?v=BCxZttmKiuA
???? Peja zniszczony..
Trochę obiektywizmu użyj i ty , 3 na 1 i nic szczególnego ????Ten jeden track jest najlepszy w całym tym beefie, i niszczy te pseudo płyty.
Trochę obiektywizmu.
Kolego z Żuromem chodziło o to że Peja się ośmieszył nagrywając na niego diss ,po prostu mógł go zlać a tego nie zrobił.No i co z tego ,że jest ich 3 ?Każdy z osobna nagrałby coś lepszego niż Peja.A jak piszesz o chorobie to się dowiedz wpierw a później wypowiadaj.I jeszcze jedno to co wystawia Peja na youtube to porażka.Jak to jest średnie to to co nagrał Peja jakie jest?I do tego bit miazga.Zniszczony bo co bo Eldo nagrał??
Posłuchałem tego koło 5 razy , dla mnie średnie , nie powiem mają przewagę nad Peją teraz i to masakryczna.
Zauważ jedno ich jest 3 , rozpatrując każdego zwrotkę po kolei jest *****.
W 3 mają co nieco lecz połowę to same brednie (Gdzie żurom gdzie Peja ???? )- chyba wiesz o co chodzi.
Nie odpowiedzieli na żaden zarzut (ogólny) Ryśka , tylko Pelson coś o chorobie nawija (jego choroba to brak hajsu?? )
Na razie wygrywają , lecz czekamy na odpowiedź.
A ty skończ pierdolić że zniszczony bo jeden track wyszedł...
Zniszczony bo co bo Eldo nagrał??
Posłuchałem tego koło 5 razy , dla mnie średnie , nie powiem mają przewagę nad Peją teraz i to masakryczna.
Zauważ jedno ich jest 3 , rozpatrując każdego zwrotkę po kolei jest *****.
W 3 mają co nieco lecz połowę to same brednie (Gdzie żurom gdzie Peja ???? )- chyba wiesz o co chodzi.
Nie odpowiedzieli na żaden zarzut (ogólny) Ryśka , tylko Pelson coś o chorobie nawija (jego choroba to brak hajsu?? )
Na razie wygrywają , lecz czekamy na odpowiedź.
A czy ktoś się kłóci ?dyskusja się toczy i tyle.Znowu będzie się kłócić kto jest lepszy ?
Przecież to nie ma sensu bo to jest rozmowa na poziomie typu:
Warszawiak kibic Legii kłóci się z Poznaniakiem kibicem Lecha o to ,że Legia jest lepsza od Lecha i tak na odwrót.
To nie ma sensu. Są gusta i guściki.
Znowu będzie się kłócić kto jest lepszy ?
Przecież to nie ma sensu bo to jest rozmowa na poziomie typu:
Warszawiak kibic Legii kłóci się z Poznaniakiem kibicem Lecha o to ,że Legia jest lepsza od Lecha i tak na odwrót.
To nie ma sensu. Są gusta i guściki.
????...
hahaha najbardziej roz..... mnie najnowsze zdarzenia : Ryszard i Kuba Wojewódzki są teraz znajomymi.Richard atakuje :grin: czuje ostry auto diss ????
Po 1 na pewno lepsze od txt DTKJ ,po drugie są na topie bo wszędzie go pełno jak nie jakieś idiotyczne filmiki to wywiady ,po trzecie kto nie zna historii rapu i to nie tylko w Polsce to już się wypowiadał nie będę tak jego waga w rapie jest piórkowa ,po czwarte jeśli sądzisz że płyty Włodiego nie sprzedają się na ulicy w dużej ilości to nie mamy o czym rozmawiać (Molesta ,solówki),po piąte to nie Włodi to zaczął tylko Peja (pojazd na Moleste),po szóste jeśli Sokół to porażka to Peja tym bardziej ,i te jego głupie przeprosiny,po siódme o Żuromie chodziło o to ,że reaguje na zaczepki gości słabszych których powinien zlać a tym dissem się po prostu ośmieszył.Zero bluzg w dissie i to się powinno podobać ,a argumenty Peji były co najmniej kompleksami.Uwierz że każdy z osobna nagrałby coś lepszego od Peji.Rysiek nienawiścią nic nie osiągnie bo na tą chwile już nie wiadomo o co mu chodzi .Warszawski styl , Rysiu , pucio , pucio. - wejście na prawdę godne dobrego dissu ????
"Ma coś z głową, raper spod Żabki - proste" , "Ej, ty! Nie stój pod Żabką, tylko nagraj dobrą płytę." - Jakis fetysz na żabkę? I niech lepiej zajmą się swoimi bo akurat płyty Rycha są na topie cały czas ????
"Może napompował cię ze strzykawki towar,
Ale twoja waga w rapie wciąż jest piórkowa." - piorkowa waga ? czy oni znają historię rapu w Polsce ?? nie mam pytań.
"Mój rap? On ma się dobrze w blokach,
Ulica mnie szanuje, bo nie robię nic na pokaz.
To jest mój hip hop, gdzie jest twój hip hop?" - Z tego co wiem to jego płyty kupują właśnie Ci z "ulicy" a nie profesorowie więc gdzie tu argument ?
Włodi nawija , a sam zapraszał Peję na płytę więc po raz kolejny nie mam pytań ????
Bał się sokoła ?? Sokół to skończona porażka , i jak by się go Peja bał to by tyle pojazdów nie było na niego ????
O Żuromie to ja nawet nie będę komentował bo tu się zbłaźnili po raz kolejny.
Diss średni dobry bit słaba reszta.
DTKJ bit Tupaca , słowa na podobe , jak dla Ciebie to było słabe to ja w tym momencie nie mam co dalej odpisywać ????Po 1 na pewno lepsze od txt DTKJ ,po drugie są na topie bo wszędzie go pełno jak nie jakieś idiotyczne filmiki to wywiady ,po trzecie kto nie zna historii rapu i to nie tylko w Polsce to już się wypowiadał nie będę tak jego waga w rapie jest piórkowa ,po czwarte jeśli sądzisz że płyty Włodiego nie sprzedają się na ulicy w dużej ilości to nie mamy o czym rozmawiać (Molesta ,solówki),po piąte to nie Włodi to zaczął tylko Peja (pojazd na Moleste),po szóste jeśli Sokół to porażka to Peja tym bardziej ,i te jego głupie przeprosiny,po siódme o Żuromie chodziło o to ,że reaguje na zaczepki gości słabszych których powinien zlać a tym dissem się po prostu ośmieszył.Zero bluzg w dissie i to się powinno podobać ,a argumenty Peji były co najmniej kompleksami.Uwierz że każdy z osobna nagrałby coś lepszego od Peji.Rysiek nienawiścią nic nie osiągnie bo na tą chwile już nie wiadomo o co mu chodzi .
Nie raczej nie nawinął do Tedego i jego wywiadów,tyczyło się to Pelsona.
Dobry bit słaba reszta hmmmm?ciekawe jak skomentujesz dissy Peji oprócz jednego ,który był w miarę normalny.
Widzę rozmawiam z człowiekiem na poziomie , znawcą więc chowam się w krzaczki i już ci nie odpiszę ???? ave.
Ja nie napisałem Ci , nic o poziomie po prostu odpowiedziałem na post tyle.Widzę rozmawiam z człowiekiem na poziomie , znawcą więc chowam się w krzaczki i już ci nie odpiszę ???? ave.
Pozdrawiam.Dlaczego Parias kurwom jest ? dlatego