matheenn
Użytkownik
Nie wiem czy bk kręcisz czy na serio to napisałeś. Jak kręcisz beke to jeden z najlepszych dissów wyśmiewasz więc jesteś żenada jak to Tede mówi ????Czekamy na odpowiedź.
Pozdrawiam.
Jeżeli nie to luz ;p
Nie wiem czy bk kręcisz czy na serio to napisałeś. Jak kręcisz beke to jeden z najlepszych dissów wyśmiewasz więc jesteś żenada jak to Tede mówi ????Czekamy na odpowiedź.
Pozdrawiam.
Czyli już wiem w jakim sensie to napisałes.Najlepszy diss Pei ? Ostry poziom.
Dałem ci odpowiedź w poście wyżej.Trochę dziwne, że taki strasznie obeznany w Rapie (????) typ mówi, że diss Pei w którym są takie wersy "Dlaczego Tede kurwom jest ? dlatego" mówi, że to jest dobre.Pozdrawiam.
Mnie to obchodzi , jak napisałem ciekawi mnie to ????A kogo to obchodzi ? to beef pomiędzy nimi, a nie ich kolegami.
oczywiscie jestem teraz po stronie Molesty, Eldo i sila rzeczy Tedego, ale to Peji wyszlo, trzeba mu przyznac ???? poprzednia riposta w ogole nie trafiona (przeciez Vienio w ogole nie bierze udzialu w tym beefie, a to on byl glownym bohaterem tego nagrania), ale tutaj jest trafiona w sedno ????Richard atakuje :grin: czuje ostry auto diss ????
jest dokladnie tak jak napisal daro1909, Pelson jest chory na astme, zreszta Peja dosc wyraznie to nawinal w tym swoim dissie, jak mogles tego nie wylapac?Nie odpowiedzieli na żaden zarzut (ogólny) Ryśka , tylko Pelson coś o chorobie nawija (jego choroba to brak hajsu?? )
no tak, ale kiedy to bylo...? ???? ludzie sie zmieniaja, zmieniaja sie ich poglady itd. w tym momencie Wlodi i Peja nie mieliby o czym nagrac wspolnego kawalka, nawet jesli nie byloby beefu. a poza tym tak jak ktos wczesniej napisal- to Peja zaczalWłodi nawija , a sam zapraszał Peję na płytę więc po raz kolejny nie mam pytań ????
a co w tym jest takiego zajebistego? follow-up w rapie to nic nowego i nic nadzwyczajnego, zreszta nawet Tede mial o tym kawalek na swojej ostatniej plycie ???? a ja caly ten DTKJ odbieram raczej jako zrobiony dla beki, a nie na powaznie, caly ten teledysk itd fajny zart i tyleNie wiem czy bk kręcisz czy na serio to napisałeś. Jak kręcisz beke to jeden z najlepszych dissów wyśmiewasz więc jesteś żenada jak to Tede mówi ????
Jeżeli nie to luz ;p
sluchaj kogo chcesz, ale nie nazywaj tego co robi Eldo kiczem (zreszta to samo sie tyczy Pelsona, ale o nim juz wczesniej napisalem kilka zdan) ???? to az smiesznie brzmi xD to czy cos jest kiczem nie jest w zadnym stopniu kwestia gustu.Miałem odpisane na wszystko tutaj poprzedników ale jednak zmieniam zdanie bo to będzie jak z Tede każdy swoje i tyle z tego wyjdzie.
Ja tylko powiem jedno ????
Chcesz słuchaj tego taniego kiczu co przesyła wam Pelson , Eldo , nie powiem że Molesta bo kiedyś grali dobry rap.
Ja sobie będę słuchał tego co słucham i nikt mnie nie przekona że Peja przegrał. Jak przegra według mnie to pierwszy napisze o tym tutaj.
Raczej o co Penerowi chodziło ?o co chodzi z tym krzesłem Włodiemu? ????