O jaka afera, że ustawka, że wałek bla bla bla. Logiczne, że remis premiuje awansem oba zespoły. Ale dużą rolę gra też wynik Ghany z Portugalią. Pomijam fakt, że zespół Paulo Bento ma słaby bilans bramkowy, który moim zdaniem jest w meczu z Ghaną nie do odrobieniaszczególnie, że Ghana walczy o awans. Jednak Afrykanie też nie mogą być spokojni, bo nie wszystko w ich rękach. Jeśli chodzi o Niemców, to po meczu z Portugalią dawałem im szansę na puchar. Pomimo remisu z Ghaną nadal uważam, że stać ich na czwarty w historii tytuł mistrzowski. Odnośnie dzisiejszego meczu z
USA - trenerzy starzy znajomi. Poza tym mamy XXI wiek, tu wszędzie internet i informacje o wynikach z drugiego stadionu. Przed zawodnikami nie ukryje się fakt, że ktoś tam strzelił gola. Kibice inaczej się zachowują, bo radość albo mocniejszy doping, czy coś tam jeszcze. Na tych mistrzostwach już zdarzały się mecze, gdzie jeden zespół
musiał zgarnąć komplet punktów w meczu. Teraz jest tak z Ghaną i Portugalią. Żadnego z tych zespołów nie zadowoli remis, szykuje się walka. Stąd mój pierwszy typ:
Ghana - Portugalia: BTS w meczu? TAK! @1.50 Bet365
Skoro walka to i faule i kary czyli dodaję też:
Ghana - Portugalia: powyżej 2.5 kartek w meczu @1.66 Bet365
Teraz trochę głębiej o meczu moich faworytów i
USA. Badając ostatnie mundiale,
Niemcy wychodzą najkorzystniej: w 2002 roku w Korei i Japonii zajęli DRUGIE miejsce, w 2006 na swoich stadionach zajęli TRZECIE miejsce, a w 2010 roku w RPA ponownie TRZECIE miejsce. Są oni zespołem nastawionym na sukces, w Brazylii zameldowali się by walczyć o trofeum. Nie wiadomo na kogo trafią w następnej rundzie, ale nie będzie to spacerek dla takowego przeciwnika. Ponadto wiadomo, że
Niemcy mają w genach uważanie się za lepszych i silniejszych. Lubią pokazywać swoją siłę. Dlatego nie wierzę w plotki o ustawce na dzisiejszy mecz. Przyjaźń przyjaźnią, ale wątpię żeby na mundialu. Czyli moim pierwszym typem jest:
USA - Niemcy: 2 @1.61 Bet365
Ja dziś obejrzę mecz Rzeszy. Mówiłem już, że widzę w nich kandydatów do tytułu. Poza tym co to za mundial, w którym Niemców nie ma w fazie pucharowej? Dlatego proponuję wybić sobie z głowy wygraną
USA dziś. Oczywiście, wygrana
USA przy dobrym bilansie bramkowym daje awans Niemcom. Ale oni sobie na to nie pozwolą. Według mnie bukmacherzy wystawili takie duże kursy bo chcą złapać paru odważnych. Na koniec napiszę, że
Niemcy jak i większość Bundesligi lubią rzuty rożne. Dlatego podaje jeszcze dwa typt z nimi związane:
Więcej rzutów rożnych: Niemcy @1.53 Bet365
Powyżej 9.5 rożnych w meczu @1.72 Bet365
No to powodzenia ????