Hahaha chyba nawet ze mną wtedy sie sprzeczałeś ???? Nie ma co lekceważyć Ghany od początku mówiłem. Jeszcze chyba na 1 stronie . Jeżeli zagrają tak jak z Niemcami, mówimy papa Portgualii i USA co pewnie tak będzie. Zawodnicy Ghany są świetnie przygotowani! Ich taktyka, dokładność, wysoki pressing, przygotowanie techniczne jest na wysokim poziomie!Pisałem w tym temacie, że Ghana nie wyjdzie z grupy, bo jest słaba. Muszę się teraz uderzyć w pierś, bo z Niemcami pokazali dużą klasę. Moim zdaniem nie będzie tu potrzebny żaden układ między Niemcami i USA. Ghana zabiega Portugalię, która gra słabiutko. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że po dzisiejszym meczu Portugalczycy nie będą odczuwać skutków grania w tropikach.
Mecz zapowiada się przednio i moim zdaniem dużo bardziej warto obejrzeć ten mecz niż pojedynek o 1 miejsce. Sam będę grał tam rzuty rożne, bo w tej grupie każdy zespół pasuje stylem do nabijania kornerów, szczególnie Ghana i Portugalia.
A pisanie że Niemcy z USA się dogadają to... ???? Tak samo mogli się dogadać z Ghaną bo bracia Boateng hahaha....
Niemcy -1,5 1,95 @bet365
Ghana win 3.30 (BYŁO 5,50) @bet365
Ghana -1,5 5,75 @ bet365
Powodzenia i wysokich wygranych! W meczu Niemców można jeszcze cornery pograć jakieś +9,5 myślę że wejdzie spokojnie