Tak jak mówiłem dzisiaj bogata oferta z
NHL. Dużo spotkań, dużo ciekawych typów a co w związku z tym ból głowy co dać i jak połączyć żeby kupon wszedł i porządnie zarobić. Ja stworzyłem 2 kupony, myślę że obydwa mają szanse powodzenia, ale jak będzie to zobaczymy. Pingwiny w tym sezonie grają naprawdę dobrze, nie dość że ładnie prezentują się na tafli to także sa drużyną skuteczną i mają za sobą wiele udanych gier. Ostatnio potrafili się podnieść z 1-3 z Lawinami po I tercji żeby dokonać zmiażdżenia ekipy Colorado aż 6 - 3. Robi wrażenie. Poza tym sądzę że ten sezon może być dla Penguins naprawdę udany. Tampa ma za sobą słaby okres gry, nie odniosła ostatnio zwycięstwa ale czy przełamanie ma nastąpić w meczu z Pingwinami? Nie sądzę, na tą chwilę to ekipa gości moim zdaniem jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i kurs 1,80 ML biorę z pocałowaniem ręki. Do tego dokładam under St Louis z Panterami oraz Islanders +1,5, którzy naprawdę ostatni mecz z Rangersami mimo że przegrali 4:2 grali naprawdę świetnie i sam trener podkreślił że zagrali bardzo dobre spotkanie, oddali mnóstwo strzałów w światło bramki i tylko słaba skuteczność zawodników sprawiła że strzelili tylko 2 gole, dzisiaj powinno być zdecydowanie lepiej, Montreal pewnie będzie troszkę ''podniecony'' wczorajszym winem z Carolliną 4-0
Drugi kupon nie będę pisał analizy, ale tak samo uważam że ma szanse powodzenia
Zobaczymy, lubię takie nocki gdzie jest sporo meczyków z
NHL.
Kupon 142 -> Unibet
:
hokej:
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins 2 -> 1,80 4 - 1 Tampa (mocno mnie pingwiny zawiodły)
:hokej:St Louis Blues - Florida Panthers under 5,5 -> 1,66 4 - 1 St Louis Blues
:hokej:New York Islanders(+1,5) - Montreal Canadiens -> 1,31 4 - 3 Islanders
AKO:3,91
Stawka:55zł
Wygrana:0zł
Kupon 143 -> Unibet
:
hokej:
Winnipeg Jets - Washington Capitals 2 -> 1,60 4 - 1 Jets
:hokejhiladelphia Flyers - Phoenix Coyotes over 5,5 -> 1,83 2 - 1 Phila
:hokej:Edmonton Oilers - Ottawa Senators 1 -> 1,74 5 - 2 Ottawa
:hokej:San Jose Sharks - Detroit Red Wings over 4,5 -> 1,43 5 - 2 Sharks
AKO:7,29
Stawka:35zł
Wygrana:0zł
E: Ehh znowu porażka, jutro trzeba będzie odrabiać ????