>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

'' Gram grubo'' Typy by Rambo131

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Bogata oferta jednak ja decyduję się na zagranie 2 kuponów. Analiza w dziale ;)

Kupon 128 -&gt; Pinnacle
:hokej: Washington Capitals - Dallas Stars 1 -&gt; 1,66⛔⛔⛔ 5 - 2 Dallas
Stawka:75zł
Wygrana:0zł

Kupon 129 -&gt; Unibet
:hokej: Detroit Red Wings - Colorado Avalanche over 5,5 -&gt; 1,86✅✅✅ 5 - 2 Wings
:hokej:Los Angeles Kings - Nashville Predators 1 -&gt; 1,78✅✅✅ 4 - 3 Kings
AKO:3,31
Stawka:30zł
Wygrana:99,30zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie ma co owijać w bawełnę. 1 raz stawiam zakład wyłącznie w czasie regulaminowym. Czuję że dzisiaj Ottawa pokona Strażników w regulaminowym czasie, goście ostatnio odnieśli kilka zwycięstw jednak moim zdaniem nie są w stanie dzisiaj pokonać dobrze grającej u siebie Ottawy. Kurs na gospodarzy bardzo ciekawy, sądzę że dzisiaj Strażnicy trochę odpuszczą ten mecz, bo przed nimi dopiero zaczyna się prawdziwa seria wyjazdowa...

Kupon 130 -&gt; Bet365

:hokej: Ottawa Senators - New York Rangers 1 &#39;60 -&gt; 2,70⛔⛔⛔ 2-3 Rangers

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie mam czasu na analizę, bo ide w melanż, będę o 3-4, kupony już postawiłem i umieszczam je na forum ;)

Kupon 131 -&gt; Unibet
:hokej: Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 2 -&gt; 1,65✅✅✅ 3 - 6 Chicago
:hokej:Los Angeles Kings - Vancouver Canucks under 5,5 -&gt; 1,60✅✅✅ 3 - 2 Canucks
AKO:2,64
Stawka:65zł
Wygrana:
171,60zł
Kupon 132 -&gt; Unibet
:hokej: Boston Bruins - Edmonton Oilers 1 -&gt; 1,52✅✅✅ 6 - 3 Boston
:hokej:San Jose Sharks - Minnesota Wild over 4,5 -&gt; 1,62⛔⛔⛔ 3 - 1 Sharks
:hokej:Colorado Avalanche - New York Islanders 1 -&gt; 1,74✅✅✅ 4 - 3 Avalanche
AKO:4,28
Stawka:35zł

Plus jest, główny wszedł kuponik, szkoda tego 2ego bo niewiele brakowałoo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Wróciłem z Marszu Niepodległości przed chwilą, po raz kolejny nie ma czasu na analizę... przejrzałem ofertę i wybrałem zdarzenia rozłożone na 2 kupony.

Kupon 133 -&gt; Bwin
:hokej:Pittsburgh Penguins - Dallas Stars 1 -&gt; 1,70✅✅✅ 3 - 1 Penguins
:hokej:Buffalo Sabres - Ottawa Senators over 5,5 -&gt; 1,95✅✅✅ 5 - 1 Sabres
AKO:3,32
Wygrana:
249zł

Kupon 134 -&gt; Unibet
:hokej: New Jersey Devils - Washington Capitals 2 -&gt; 1,70✅✅✅ 3 - 1 Capitals
:hokej ???? etroit Red Wings - Edmonton Oilers over 5,5 -&gt; 2,05⛔⛔⛔ 3 - 0 Red Wings
:hokej:Anaheim Ducks - Vancouver Canucks under 5,5 -&gt; 1,70⛔⛔⛔ 4 - 3 Ducks
AKO:5,92

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kolejne bety z NHL tym razem z analizą. Na głównym kuponie stawiam 2 overki. Washington Capitals dysponuję ogromną siłą ofensywną, u siebie zwłaszcza. Devils jak wiemy potrafi grać w obronie, ale dzisiaj raczej Wash swoje zrobi, Devils na pewno też stać na jakieś gole a kurs 2,20 przez Bwin na pewno można próbować ;). Powinno być dzisiaj overowo. San Jose Sharks z kojotami overowo dlaczego? Rekiny u siebie wygrywają pewnie, strzelają mnóstwo bramek oraz też tracą po 2-3 na spotkanie. Kojoty tez lepiej czują się w ataku niż w defensywie. Na tafli na pewno będzie gorąco uważam że będzie dużo agresji w związku z tym sporo kar które Sharks na pewno wykorzysta. Na drugim kuponie under Nahville z Montrealem, zwycięstwo Kings ML oraz Pingwiny z Carolliną na over. Pingwiny grają z Huraganami na wyjeździe. Carollina to ekipa ofensywna. Gra defensywna to ich 2 pojęcie, dla nich przede wszystkim ważna jest ofensywa, a u siebie są naprawdę groźni. Pingwiny strzelać tez na pewno potrafią w końcu nie przypadkowo są liderem.

Kupon 135 -&gt; Bwin
:hokej: Washington Capitals - New Jersey Devils over 5,5 -&gt; 2,20⛔⛔⛔ 2:3 Devils
:hokej:San Jose Sharks - Phoenix Coyotes over 5,5 -&gt; 2,15⛔⛔⛔ 0:3 Coyotes
AKO:4,73
Stawka:70zł
Wygrana:
0zł

Kupon 136 -&gt; Bwin
:hokej: Carollina Hurricanes - Pittsburgh Penguins over 5,5 -&gt; 2,20✅✅✅ 5 - 3 Penguins
:hokej:Nashville Predators - Montreal Canadiens under 5,5 -&gt; 1,65✅✅✅ 2 - 1 Montreal
:hokej:Los Angeles Kings - Minnesota Wild 1 -&gt; 1,62✅✅✅ 5 - 2 Kings
AKO:5,88
Stawka:30zł
Wygrana:176,40zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie ma dzisiaj zbyt szerokiej oferty z NHL w związku z tym, puszczam 1 kupon, odnośnie analizy to jak będę miał czas to umieszczę w dziale ;)

Kupon 137 -&gt; Expekt
:hokej: Florida Panthers - Philadelphia Flyers &#39;60 2 -&gt; 2,40✅✅✅ 3 - 2 Phila
:hokej:Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers over 4,5 -&gt; 1,60✅✅✅ 6 - 3 Chicago
AKO:3,84
Stawka:50zł
Wygrana:192zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Carollina Hurricanes - Philadelphia Flyers. Na dzisiaj tylko ten mecz widzi mi się z NHL i over 4,5 w meczu Montreal - Buffalo. Zarówno gospodarze jak i goście wygrały swoje poprzednie mecze. Huragany pokonały u siebie ekipę Pingwinow zaś Lotnicy nie bez problemów odnieśli zwycięstwo z Panterami away. Obie ekipy w tabeli dzieli przepaść. Phila jest na górze, zaś Carollina na samym dole prawie. Jak fani NHL wiedza tabela w NHL nie gra. Ja zaś typuję 2 zwycięstwo z rzędu Philadelphii tym razem Moneyline po kursie 1,80. Dlaczego ? Lotnicy są ekipą lepszą, mającą wyższe cele, grającą naprawdę fajnie, Ilja Bryzgałow wczoraj dobrze bronił w ekipie lotników. Oczywiscie atutem Carolliny jest atak, ale dobrze wiemy że i Phila ma znakomitego w tym sezonie Jagra i ich potencjał ofensywny jest również wysoki. W defensywie Huragany mają kłopoty, Philadelphia gra dobrze, czasami za dużo fauluje i drużyna przeciwna ma PP. Jedyne czego się boję to właśnie gry w przewadze po stronie gospodarzy, ale sądzę że to Philadelphia dzisiaj będzie górą bo również bilans ma bezpośredni lepszy z Carolliną, a gospodarze już sprawili kilka niespodzianek z zespołami lepszymi do siebie także myślę, że dzisiaj doznają porażki u siebie ;)

Kupon 138 -&gt; Bwin

:hokej: Carollina Hurricanes - Philadelphia Flyers -&gt; 1,78✅✅✅ 3 - 5 Phila
:hokej:Montreal Canadiens - Buffalo Sabres over 4,5 -&gt; 1,67✅✅✅ 3 - 2 Sabres
AKO:2,97
Stawka:45zł
Wygrana:133,65zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj bogata oferta z NHL, ale ja stawiam tylko 2 kupony, co za dużo to nie zdrowo, nie ma czasu na głębszą analizę, lecz przemyślałem wszystkie typy które dzisiaj stawiam i powinno być dobrze ;) Pingwiny ostatnio pokazały klasę tylko w III tercji meczu z Caroliną gdzie przegrywały 0-3 by odrobić 3 bramki a następnie stracić 2. Nie udało się, ale ekipa Lawin jest o wiele słabsza od Pingwinów, zwłaszcza że Penguins grają na swoim terenie są bardzo silni. Boston po serii bardzo dobrych wyników nie spodziewam się kolejnego pogromu, zwłaszcza że devils mają solidną defensywę, a Wyspiarze? Wydaje mi się że Strażnicy to odpowiedni rywal dla nich na ten moment. Do 2 kuponu analizy nie będzie, trzeba się wykąpać i ruszać z meczami ;)

Kupon 139 -&gt; Unibet
:hokej: Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche 1 -&gt; 1,53✅✅✅ 6 - 3 Pingwiny
:hokej:Boston Bruins - New Jersey Devils under 5,5 -&gt; 1,60⛔⛔⛔ 4-3 Boston
:hokej:New York Islanders(+1,5) - New York Rangers -&gt; 1,37⛔⛔⛔ 4-2 Rangers
AKO:3,35
Stawka:50zł

Kupon 140 -&gt; Unibet
:hokej: Dallas Stars - Florida Panthers 1 -&gt; 1,66⛔⛔⛔ 0 - 6 Panters
:hokej:Nashville Predators - Washington Capitals 2 -&gt; 1,76⛔⛔⛔ 3 - 1 Nashville
:hokej:Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes over 5,5 -&gt; 1,83⛔⛔⛔ 3 - 2 Kojoty
AKO:5,35

E: MASAKRYCZNIE, JESZCZE TAK ŹLE NIE BYŁO ŻEBYM 1/6 TYPÓW TRAFIŁ

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Uboga po raz kolejny oferta, gram dzisiaj 1 kupon za średnią stawkę mocno nie ma co ładować, jestem okropnie zmęczony także podaje typy i zmykam spać żeby wstać na 1 i oglądać miejmy nadzieję trafione dzisiejsze bety.

Kupon 141 -&gt; Bwin
:hokej: Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes &#39;60 1 -&gt; 2,30✅✅✅ 4 - 0 Montreal
:hokej:Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks over 5,5 -&gt; 1,91✅✅✅ 5 - 1 Chicago Blackhawks
AKO:4,39
Wygrana:197,55zł

E: Odrobiona wczorajsza porażka z nawiązką, mega izzi ✅, dzisiaj bogata oferta z nhl będzie, to do wieczora, kto obstawił dzisiaj mój dubel na pewno nie pożałował ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tak jak mówiłem dzisiaj bogata oferta z NHL. Dużo spotkań, dużo ciekawych typów a co w związku z tym ból głowy co dać i jak połączyć żeby kupon wszedł i porządnie zarobić. Ja stworzyłem 2 kupony, myślę że obydwa mają szanse powodzenia, ale jak będzie to zobaczymy. Pingwiny w tym sezonie grają naprawdę dobrze, nie dość że ładnie prezentują się na tafli to także sa drużyną skuteczną i mają za sobą wiele udanych gier. Ostatnio potrafili się podnieść z 1-3 z Lawinami po I tercji żeby dokonać zmiażdżenia ekipy Colorado aż 6 - 3. Robi wrażenie. Poza tym sądzę że ten sezon może być dla Penguins naprawdę udany. Tampa ma za sobą słaby okres gry, nie odniosła ostatnio zwycięstwa ale czy przełamanie ma nastąpić w meczu z Pingwinami? Nie sądzę, na tą chwilę to ekipa gości moim zdaniem jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i kurs 1,80 ML biorę z pocałowaniem ręki. Do tego dokładam under St Louis z Panterami oraz Islanders +1,5, którzy naprawdę ostatni mecz z Rangersami mimo że przegrali 4:2 grali naprawdę świetnie i sam trener podkreślił że zagrali bardzo dobre spotkanie, oddali mnóstwo strzałów w światło bramki i tylko słaba skuteczność zawodników sprawiła że strzelili tylko 2 gole, dzisiaj powinno być zdecydowanie lepiej, Montreal pewnie będzie troszkę &#39;&#39;podniecony&#39;&#39; wczorajszym winem z Carolliną 4-0 ;) Drugi kupon nie będę pisał analizy, ale tak samo uważam że ma szanse powodzenia ;) Zobaczymy, lubię takie nocki gdzie jest sporo meczyków z NHL.

Kupon 142 -&gt; Unibet
:hokej: Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins 2 -&gt; 1,80⛔⛔⛔ 4 - 1 Tampa (mocno mnie pingwiny zawiodły)
:hokej:St Louis Blues - Florida Panthers under 5,5 -&gt; 1,66✅✅✅ 4 - 1 St Louis Blues
:hokej:New York Islanders(+1,5) - Montreal Canadiens -&gt; 1,31✅✅✅ 4 - 3 Islanders
AKO:3,91
Stawka:55zł
Wygrana:
0zł

Kupon 143 -&gt; Unibet
:hokej: Winnipeg Jets - Washington Capitals 2 -&gt; 1,60⛔⛔⛔ 4 - 1 Jets
:hokej:philadelphia Flyers - Phoenix Coyotes over 5,5 -&gt; 1,83⛔⛔⛔ 2 - 1 Phila
:hokej:Edmonton Oilers - Ottawa Senators 1 -&gt; 1,74⛔⛔⛔ 5 - 2 Ottawa
:hokej:San Jose Sharks - Detroit Red Wings over 4,5 -&gt; 1,43✅✅✅ 5 - 2 Sharks
AKO:7,29
E: Ehh znowu porażka, jutro trzeba będzie odrabiać
????

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie ukrywam, że przed dzisiejszą nocą miałem spory ból głowy co postawić i za jaką stawkę, ale wszystko przemyślałem i na dzisiaj 2 kuponiki mimo że tylko 3 mecze z NHL, jednak za zupełnie inne stawki ;) Główny kupon singlowy to over w meczu Calgary - Chicago 5,5 czuję, że w tym spotkaniu zobaczymy sporo goli, Blackhawksi mocno ofensywnie nastawieni gubią się w defensywie a Calgary z pewnością to może wykorzystać. Chicago swoje strzeli w świetnej formie są Toews oraz Kane. Na pewno kursy nie są odpowiednie do ryzyka, moim zdaniem zawyżony kurs na over w tym meczu. 2 kupon to dubel z handicapem dodatnim na Szabelki(+1,5) oraz Colorado więcej strzałów na bramkę niż Dallas.

Kupon 144 -&gt; Unibet
:hokej: Calgary Flames - Chicago Blackhawks over 5,5 -&gt; 1,98✅✅✅ 5 - 2 Calgary Flames
Stawka:120zł
Wygrana:237,60zł

Kupon 145 -&gt; Bwin
:hokej: Carollina Hurricanes - Buffalo Sabres(+1,5) -&gt; 1,28✅✅✅ 1 - 0 Buffalo Sabres
:hokej:Colorado Avalanche - Dallas Stars 1 więcej strzałów na bramkę -&gt; 1,90✅✅✅ 44 - 24 Colorado -&gt; http://www.nhl.com/ice/boxscore.htm?id=2011020272#bx-shots.
AKO:2,43
Wygrana:109,35zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spora oferta dzisiaj z NHL, a co w związku z tym ode mnie idą 2 kupony. Pierwszy główny Red Wingsi + Pingwiny, razem dobre ako za wysoką stawkę. 2 też przemyślany i powinien wejść jednak gram go za mniejszą stawkę. Nie będę się za bardzo rozpisywał bo nie mam zbytnio czasu jak coś to naskrobię jakąś analizę w dziale.

Kupon 146 -&gt; Unibet
:hokej: Los Angeles Kings - Detroit Red Wings 2 -&gt; 2,06✅✅✅ 4 - 1 Detroit Red Wings
:hokej:Florida Panthers - Pittsburgh Penguins 2 -&gt; 1,75⛔⛔⛔ 3 - 2 Panthers
AKO:3,61
Kupon 147 -&gt; Bwin :hokej:Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 2 -&gt; 1,65⛔⛔⛔ 7 - 1 Toronto
:hokej:Nashville Predators - Columbus Blue Jackets under 5,5 -&gt; 1,73⛔⛔⛔ 4 - 3 Jacketsi
:hokej:Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks goście więcej strzałów na bramkę -&gt; 1,55⛔⛔⛔
AKO:4,42

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Wydaję Mi się że mała pomyłka, bo Red Wings grają dziś z Anaheim Ducks nie z LA. ;&gt;
Coś Ci się niestety pomyliło, Detroit Red Wings właśnie zakończyli I tercje z Los Angeles Kings. Proszę moderatora o skasowanie tych 2 postów, gdyż zakłócają przejrzystość tematu.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 148 -&gt; Unibet
:hokej:
Colorado Avalanche - San Jose Sharks over 5,5 -&gt; 1,98⛔⛔⛔ 1 - 4 SJS
:hokej:Vancouver Canucks - Ottawa Senators -&gt; 1,47✅✅✅ 2 - 1 Canucks
AKO:2,91
Stawka:90zł
Wygrana:
0zł
Kupon 149 -&gt; Unibet

:hokej:
Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs &#39;60 1 -&gt; 2,05✅✅✅ 3 - 2 Toronto
:hokej:Anaheim Ducks - Detroit Red Wings 2 -&gt; 1,81✅✅✅ 4 - 2 Wings
AKO:3,71
Wygrana:129,85zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Po 200 kuponach zrobię łączne statystyki( od 100-200). Dzisiaj tradycyjnie puszczam 2 kupony, mimo że tyle meczy jest. W dziale znajdzie się odpowiednia analiza do meczy na które dzisiaj stawiam. Nie są to jakieś typy z kosmosu tylko dobrze przemyślane i zanalizowane. Wiadomo nigdy nie ma peffek -&gt; zdarzeń które wejdą i na które możemy przeznaczyć nie wiadomo jaką sumę pieniędzy. Dzisiaj gram stawką mocną lecz nie bardzo mocną. Drugi kupon tradycyjnie za mniejszą sumę pieniędzy. Typ 1 z siatkówki chyba nie muszę robić analizy bo to zdarzenie nieco uważam za peffkę i porażka Serbii odbiła by się raczej nie tylko na moim budżecie lecz na gazetach wszystkich europejskich gazet o tematyce sportowej. Iranu i Serbii nie ma nawet co porównywać ;) Dla odważnych Phila over 5,5 co uważam za bardzo dobry typ ale gram ostrożniej na głównym kuponie ;)
Kupon 150 -&gt; Unibet
:hokej: Pittsburgh Penguins - New York Islanders 1 -&gt; 1,42✅✅✅ 5 - 0 Penguins
:hokej:Washington Capitals - Phoenix Coyotes 1X -&gt; 1,36✅✅✅ 4 - 3 Wash
:hokej:philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes over 4,5 -&gt; 1,36✅✅ 4:2 Carolina
:siata:Iran - Serbia 2 -&gt; 1,15⛔⛔⛔ 3 - 2 Iran ????
AKO:3,02

Kupon 151 -&gt; Unibet
:hokej:Dallas Stars - Edmonton Oilers 1 -&gt; 1,72✅✅✅ 4 - 1
:hokej:Columbus Blue Jackets - Calgary Flames 2 -&gt; 1,85⛔⛔⛔ 4 - 1 CBJ
AKO:3,18

E: Żenada ze strony Serbii przegrać z Polską, Argentyną rozumiem ale przegrać z taką &#39;&#39; potęgą &#39;&#39; jak Iran prowadząc 2:1 w setach ? To się w głowie nie mieści. Dzisiaj znowu trzeba będzie odrabiać a tylko 3 mecze są coś się wybierze.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 152 -&gt; Bwin
:hokej: Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs over 5,5 -&gt; 1,80✅✅✅ 7 - 1 Toronto
:hokej:St Louis Blues - Los Angeles Kings under 6,5 -&gt; 1,30✅✅✅ 3 - 2 Kings
AKO:2,34
Wygrana:152,10zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 153 -&gt; Unibet
:hokej: Buffalo Sabres - Boston Bruins over 5,5 -&gt; 2,15✅✅✅ 4 - 3 Boston Bruins
:hokej:New York Islanders - Philadelphia Flyers 2 -&gt; 1,60✅✅✅ 4 - 3 Philadelphia Flyers
AKO:3,44
Wygrana:240,80zł

Kupon 154 -&gt; Unibet
:hokej: Colorado Avalanche(+1,5) - Vancouver Canucks -&gt; 1,35⛔⛔⛔ 0 - 3 Canucks
:hokej:San Jose Sharks - Chicago Blackhawks over 5,5 -&gt; 1,83⛔⛔⛔ 1 - 0 San Jose Sharks
:hokej ???? etroit Red Wings - Calgary Flames 1 -&gt; 1,52✅✅✅
AKO:3,76

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Niestety dzisiaj NHL nie ma, jednak ja oby się nie nudząc postanowiłem zagrać typ z siatki. Mecz Argentyna - Iran elektryzuje myślę każdego kibica, ponieważ zespół gości to niespodzianka turnieju pokonali już Serbów 3:2 następnie ograli nas Polaków również takim samym rezultatem. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z zespołem latynoskim mianowicie Argentyną która na tym turnieju spisuje się moim zdaniem dobrze. Znakomicie rozgrywa De Cecco ze skrzydła atakuje Quiroga. Krótko i na temat, nie widzę inne opcji na dzisiaj niż pewne zwycięstwo niebieskich 3:0 bądz 3:1 stąd mój typ na handicap -1,5 na drużynę Albicelestes. Ze stawką jak na singiel nie przesadzam, ponieważ najlepiej obstawiam NHL, ale uważam to za miarę pewny typ.

Kupon 155 -&gt; Unibet
:siata: Argentyna(-1,5) - Iran -&gt; 1,55⛔⛔⛔ 3 - 2 Iran

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 156 -&gt; Bet365
:hokej: New York Islanders(+1,5) - New Jersey Devils -&gt; 1,32✅✅✅ 0 - 1 Devils
:hokej:Boston Bruins - Detroit Red Wings over 4,5 -&gt; 1,50✅✅✅ 3 - 2 Wings
AKO:1,98
Stawka:85zł