>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

'' Gram grubo'' Typy by Rambo131

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ostatni mecz w tej fazie pucharowej mistrzostw świata w którym spotkają się reprezentacje Brazylii i Hiszpanii. Brazylijki są gospodarzem tego turnieju, dzisiejszy mecz zostanie rozegrany w Sao Paolo. Reprezentantki kraju Basków w 1/8 już pokazały wielką klasę ogrywając Czarnogórę 23:19 ale wielka zasługa przede wszystkim bramkarki Espanii Silvi Navarro która rozegrała kapitalny mecz, broniąc fenomenalnie bardzo dużo sytuacji, gdyby nie ona na pewno dzisiaj Hiszpania by się w 1/4 nie znalazła. Poza tym na wyróżnienia zasługuje Marta Mangue która zdobyła 6 bramek. Na kogo musi uważać dziś reprezentacja z Ameryki Południowej? Na pewno na Carmen Martin prawoskrzydłową Hiszpanii oraz wcześniej wspomnianą przeze mnie Martę Mangue. Hiszpanki grają w defensywie bardzo silidnie, grają przede wszystkim twardo. O Brazylii cóż mogę powiedzieć, w fazie grupowej 5/5 zwycięstw, kapitalne mecze a w 1/8 deklasacja Wybrzeża Kości Słoniowej 35:22. Główną bronią Brazylii jest prawoskrzydłowa Alexandra Priscilla Do Nascimento oraz środkowa rozgrywajaca Ana Paola Rodrigues. Te 2 zawodniczki na pewno będą groźne dla zespołu Hiszpanii. Dlaczego typuję Brazylię że zwycięży minimum 2 bramkami? Powodów jest kilka, Brazylia gra u siebie, we własnym kraju, będzie mogła liczyć na wsparcie kibiców. Brazylia gra naprawdę ładną dla oka piłkę lecz przede wszystkim skuteczną. Uważam że dzisiaj dużo będzie zależeć od dyspozycji Silvi Navarro, jeśli znów pokaże klasę to będzie ciężki mecz, ale sądzę że Brazylia mimo wszystko ogarnie to. Brazylijki uważam że na ten moment są lepsze i sądzę że udowodnią to w meczu. Pozdrawiam Rambo

Kupon 190 -&gt; Unibet Brazylia(-1,5) - Hiszpania -&gt; 1,85⛔⛔⛔ 27 - 26 Hiszpanki :zoltakartka:
Stawka:45zł
Wygrana:
0zł

Otrzymane punkty reputacji: +13
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ten typ nie ma prawa nie wejść, dlatego stawka też mocna. Nie ma już czasu na zbytnie rozpisywanie się.

Kupon 191 -&gt; Betsafe
:hokej: Minnesota Wild - Chicago Blackhawks goście over 32,5 strzałów -&gt; 1,85⛔⛔⛔ 31 strzałów Chicago po dogrywce ????
:hokej:Ottawa Senators - Boston Bruins over 4,5 -&gt; 1,37✅✅✅ 5 - 2 Boston
AKO:2,53
Stawka:100zł
Wygrana:0zł
E: Po raz kolejny 1 typ nie wchodzi, jutro trzeba będzie się naprawdę skupić żeby coś wygrać :wink:

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kolejna noc z NHL, mam nadzieję że tym razem będzie udana. Kilka typów zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu, ostatnie dni fatalne w moim wykonaniu, ale i wyniki w NHL dziwne... nie ma co się załamywać, za kilka dni rusza NBA a tam już na pewno będzie sporo typów dobrych bo nie ukrywam że najlepiej to znam się właśnie na koszykówce. Dziś NHL c&#39;mon ;)

Kupon 192 -&gt; Bet365
:hokej:
Winnipeg Jets - Washington Capitals over 5,5 -&gt; 1,83⛔⛔⛔ 1- 0 Washington
:hokej:Nashville Predators - Detroit Red Wings(+1) -&gt; 1,35ZWROT 4 - 3 Predators
AKO:2,47 -&gt; 1,83
Stawka:85zł
Wygrana:
0zł

Kupon 193 -&gt; Betsafe
New York Islanders - Dallas Stars 1 -&gt; 2,08⛔⛔⛔ 2 - 3 Dallas
Wygrana:
0zł

Kupon 194 -&gt; Expekt
Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings under 5,5 -&gt; 1,68✅✅✅ 2 - 1 Kings
:hokej:San Jose Sharks - Colorado Avalanche 1 &#39;60 -&gt; 1,85✅✅✅ 5 - 4 San Jose
AKO:3,11
Stawka:33zł
Wygrana: 102,63zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 196 -&gt; Pinnacle
⚽ Bayern Monachium - FC Koeln under 3,5 -&gt; 2,12✅✅✅ 3 - 0 Bayern
Stawka:40zł
Wygrana:
84,80zł

Ostatnio idzie bardzo źle, wieczorem koło północy, umieszczę pierwsze typy z NBA mecze przedsezonowe też będą ciekawe ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj będzie kilka kuponów, NBA wreszcie wraca, co prawda dopiero mecze sparingowe, ale znalazłem też myślę, kilka ciekawych typów na te meczyki + NHL. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Kupon 198 -&gt; Sportingbet
:hokej: Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs 1 -&gt; 1,80✅✅✅ 5 - 4 Buffalo
????Memphis Grizzlies - New Orelans Hornets under 187 -&gt; 1,50
ZWROT 90 -97 Hornets
AKO:2,70 -&gt; 1,80
Stawka:90zł
Wygrana:
162zł

Kupon 199 -&gt; Bet365
:hokej: Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins over 4,5 -&gt; 1,28✅✅✅ 6 - 4 Ottawa
????Indiana Pacers - Chicago Bulls(-3,5) -&gt; 1,90✅✅✅ 95 - 86 Chicago
AKO:2,43

Wygrana:109,35zł

Kupon 200 -&gt; Unibet
???? Washington Wizards - Philadelphia Sixers 1 -&gt; 2,05⛔⛔⛔ 103 - 78 Phila
????Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers over 193 -&gt; 1,85⛔⛔⛔ 91 - 87 Cleveland
AKO:3,79

E: ładnie w miarę poszło, szkoda że zwrocik w Hornetsach bo mogłoby być naprawdę pięknie. Ale ✅✅✅ jest i to się liczy. Oby teraz naszła seria zwycięstw. Statystyki w związku że rusza NBA zrobię kiedy indziej, po 300 kuponach ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 202 -&gt; Sportingbet
???? Houston Rockets - San Antonio Spurs over 186 -&gt; 1,50✅✅✅ 101 - 87 Houston Rockets
:hokej ???? etroit Red Wings - Los Angeles Kings 1 -&gt; 1,54✅✅✅ 8 - 2 Detroit
AKO:2,31
Stawka:75zł
Wygrana:
173,25zł

Kupon 203 -&gt; Betsafe

:hokej: Winnipeg Jets - Anaheim Ducks over 2,5 gospodarzy -&gt; 1,60✅✅✅ 5 - 3 Jets
:hokej:Minnesota Wild - New York Islanders under 1,5 w I tercji -&gt; 1,75✅✅✅ 0 - 0 po I tercji
AKO:2,80
Wygrana:126zł

Kupon 204 -&gt; Betsafe
:hokej: Colorado Avalanche - Washington Capitals over 5,5 -&gt; 1,86⛔⛔⛔ 2 - 1 Colorado
:hokej:Nashville Predators - St Louis Blues under 6,5 -&gt; 1,27✅✅✅ 2 - 1 Nashville
:hokej:Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks over 4,5 -&gt; 1,29✅✅✅ 5 - 3 Canucks
AKO:3,05
Stawka:28zł

E: Super nocka, mocno na ✅✅✅, szkoda 3 kuponu ale nie będę narzekał ;) Cieszę się że zaglądacie do mojego tematu i dziękuję za reputację, oznacza to dla mnie jeszcze większa mobilizację i staranie o jak najlepsze typy. ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na niedzielny wieczór wybieram typ Boston Celtics -3 po kursie 1,62 w Sportingbet gdzie można sobie obniżać i podwyżać linie handicapowe. Co mogę tutaj powiedzieć na temat obu ekip. W obu ekipach mało się zmieniło, gracze na których opierają się obie ekipy zostali na swoich miejscach. Dużo mówiło się o zmianie rozgrywającego w ekipie Bostonu, jednak Rondo został i moim zdaniem to bardzo dobry wybór. Jedyne co warte podkreślenia to wymiana Glena Devisa na Brandona Bassa z Orlando Magic, moim zdaniem słuszna. W Toronto udało się zatrzymać Bargnaniego, wzmocniono się też Carterem z Nuggets, co powinno wzmocnić defensywę Toronto która bądź co bądź jest słaba. Bostonu i Toronto nie ma co porównywać, obie ekipy poziomem różnią się znacznie. Tylko dlatego że jest to mecz przedsezonowy, i podstawowi gracze Celtics będą prawdopodobnie mało grac, decyduję się posłać ten typ za średnią stawkę ;)

Kupon 205 -&gt; Sportingbet
???? Toronto Raptors - Boston Celtics(-3) -&gt; 1,62⛔⛔⛔ 76 - 75 Boston
Stawka:60zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
2 kupony jeszcze na dzisiaj ;) Na głównym kuponie za mocną stawkę underek w meczu Magików z Heat, oraz spotkanie Chicago z Calgary w którym przewiduję sporo goli i pokrycie overka 5,5. Nie mam czasu dzisiaj na głębszą analizę lecz kupony przemyślane. Jak będzie to zobaczymy, Boston mnie strasznie zawiódł w 4 kwarcie, którą przegrali 11 pkt i nie wszedł handicap na nich -3. Jak znajdę jeszcze chwilę czasu to napisz coś w odpowiednim dziale ;)
Kupon 206 -&gt; Sportingbet
???? Miami Heat - Orlando Magic under 194 pkt -&gt; 1,50⛔⛔⛔ 118 - 85 ???? dla obrony Orlando
:hokej:Chicago Blackhawks - Calgary Flames over 5,5 -&gt; 1,91✅✅✅ 4 - 2 Chicago
AKO:2,87
Wygrana:
0zł

Kupon 207 -&gt; Betsafe
:hokej: Florida Panthers - Carolina Hurricanes gospodarze over 2,5 gola -&gt; 1,65✅✅✅ 3 - 2 Florida
????Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder over 194,5 -&gt; 1,91✅✅✅ 106 - 92 Oklahoma
AKO:3,15
Wygrana:141,75zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Długo się zastanawiałem nad dzisiejszymi kuponami, bo oferta mimo kilku spotkań jakaś taka słaba. Postaram się więc uzasadnić swój wybór typów który posyłam na główny kupon. Colorado vs Philadelphia, zespół gości po pogromie jaki dostał u siebie 0:6 z Bostonem przyjeżdża do zespołu Lawin, zespołu chaotycznego który jedno dobrze spotkanie przeplata drugim bardzo słabym. Ostatnio Lawiny u siebie ograły co prawda Washington Capitals ale wszyscy co śledzą NHL wiedzą co prezentują gracze ze stolicy w bieżącym sezonie. Philadelphia osłabiona, bez Girouxa, oraz Prongera, ale nadal z bardzo wysokim potencjałem ofensywnym w postaci Jagra, oraz Hartnella m.in. Colorado to zespół praktycznie który gra bez obrony 100 bramek straconych w 33 meczach mówi dużo o zespole. Czy jedna z lepszych ekip ofensywnych w lidze nie zdoła strzelić kilku bramek Colorado i wywieźć stamtąd zwycięstwo jednocześnie rehabilitując się za porażkę 0:6 z Bostonem? Wniosek -&gt; gram na Philę ML. Drugi typ to over bramkowy 5,5 w meczu Edmonton - Detroit. Oba zespoły solidne w ofensywie, Detroit zwłaszcza, zespół po słabym początku sezonu wygrywa coraz więcej meczy, Edmonton u siebie strzela sporo, m.in 9 goli wbitych Chicago. Krótko over 5,5 IMO. Inne typy bez analizy, ale kto będzie chciał to zagra ;)

Kupon 208 -&gt; Betclic
:hokej: Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers 2 -&gt; 1,72⛔⛔⛔ 3 - 2 Colorado
:hokej:Edmonton Oilers - Detroit Red Wings over 5,5 -&gt; 1,95⛔⛔⛔ 3 - 2 Detroit
AKO:3,35

Kupon 209 -&gt; Betsafe
Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings under 1,5 w I tercji -&gt; 1,85⛔⛔⛔ 1-1 po I tercji
????Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks 2 -&gt; 1,57⛔⛔⛔ 79 -77 Bobcats
????Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 1 -&gt; 1,63⛔⛔⛔ 114 - 95 Clippers
AKO:4,73

E: Bardzo słabo, dzisiaj trzeba będzie odrobić ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj ponownie oferta na bogato ;) Mój główny bet dzisiaj pójdzie na zdarzenie z NBA. Niby to pre season, jednak wybrałem mecz w którym moim zdaniem padnie sporo pkt, zobaczymy po raz pierwszy Marcina w akcji, już czuję zagrania pick &amp; roll od Nasha do Gortata i 2 pkt zdobyte. Dlaczego over? Otóż, dwie drużyny to drużyny typowo ofensywne, bez twardej obrony, zarówno jedni jak i drudzy łatwo dają swoim rywalom wbijać pkt z pomalowanego. W obu ekipach sporo strzelców za &#39;&#39;3&#39;&#39; Rudy Fernandez, Danilo Gallinari czy Al Harrington po stronie gospodarzy zaś po stronie drużyny z Arizony Steve Nash który nie to że świetnie rozgrywa, to jeszcze na dobrym poziomie skuteczności trafia trójki, ponadto jest Channing Frye, kuszony wieloma propozycjami kontraktów, jednak został w Słońcach. Po stronie gospodarzy dużo rotacji, jednak przybyli też ciekawi zawodnicy z Portland jak Fernandez, czy Miller. Linia 207 pkt mnie nie odstrasza. W meczach tych zespołów, zawsze jest dużo skutecznych akcji, gra toczy się szybko, jest widowiskowa i uważam że ta linia zostanie pokryta bez problemów. Dlatego stawka pójdzie bardzo mocna. Co do betów z NHL, to analiza znajdzie się w dziale tematycznym.

Kupon 210 -&gt; Sportingbet
???? Denver Nuggets - Phoenix Suns over 207 pkt -&gt; 1,95✅✅✅ 127 - 110 Denver
Stawka:140zł
Wygrana:273zł

Kupon 211 -&gt; Betsafe
Washington Capitals - Nashville Predators 1 -&gt; 1,77✅✅✅ 4 - 1 Washington
:hokej:Ottawa Senators - Buffalo Sabres over 4,5 -&gt; 1,31✅✅✅ 4 - 1 Ottawa
AKO:2,32
Wygrana:174zł

Kupon 212 -&gt; Bet365
Pittsburgh Penguins(+1,5) - Chicago Blackhawks -&gt; 1,32✅✅✅ 3 - 2 Penguins
:hokej:Calgary Flames - Minnesota Wild 2 -&gt; 2,30⛔⛔⛔ 2 - 1 Flames
AKO:3,04
Stawka:40zł

E: Nocka udana. 14 pkt i 8 zbiórek Marcina w przegranym meczu Słońc.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 213 -&gt; Sportingbet
???? Orlando Magic - Miami Heat under 198 pkt -&gt; 1,55⛔⛔⛔ 104 - 100 Orlando( 2 kwarta 58 pkt :zoltakartka ????
:hokej ???? allas Stars - Philadelphia Flyers 2 -&gt; 1,77✅✅✅ 4 - 1 Phila
AKO:2,74
Stawka:85zł

Kupon 214 -&gt; Unibet
:hokej: Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens over 5,5 -&gt; 1,95✅✅✅ 5 - 1 Chicago
????Boston Celtics - Toronto Raptors 1 -&gt; 1,35✅✅✅ 81 - 71 Boston
AKO:2,63
Stawka:65zł Wygrana:170,95zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
19 urodziny trzeba świętować także idę w melanż typy podaje teraz bo później nie zdążę, i nie będzie mi się chciało. Dzisiaj wyjątkowo lecą single. Wszystko poprawie potem bo teraz nie mam na to czasu.

Calgary - Detroit 2 -&gt; 1,72 -&gt; Betclick
Stawka:120zł
Wygrana:

Denver Nuggets - Phoenix Suns over 215 -&gt; 1,91 -&gt; Sportingbet
Stawka:100zł

Ottawa - Florida over 5,5 -&gt; 2,15 -&gt; Expekt
Stawka:55zł
Wygrana:

Edmonton - Minnesota Wild 2 -&gt; 2,00 -&gt; Unibet
Stawka:35zł
Wygrana:

E: Nie chcę mi się tego wszystkiego od nowa robić, ⛔⛔⛔ 191,75zł tej nocy w tył. Jeden typ tylko wszedł over florydy 5,5. Dzisiaj będą konkretne bety, musi być lepiej.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Analizy będą w dziale tematycznym, ale około 1. Teraz oglądam darta, także podam to co dzisiaj zagram.

Kupon 219 -&gt; Betsafe
Boston Bruins - Florida Panthers 1 &#39;60 -&gt; 1,67✅✅✅ 8 - 0 Bruins :grin::grin::grin:
:hokej:Vancouver Canucks - Calgary Flames 1 ML -&gt; 1,40⛔⛔⛔ 1 - 3 Flames
AKO:2,34
Stawka:120zł
Wygrana:
0zł

Kupon 220 -&gt; Expekt
New York Islanders - Toronto Maple Leafs over 5,5 -&gt; 1,85✅✅✅ 5 - 3 Toronto
:hokej:San Jose Sharks - Los Angeles Kings gospodarze over 2,5 -&gt; 1,65⛔⛔⛔ 2 - 1 SJS
AKO:3,05
Stawka:65zł

Kupon 221 -&gt; Betsafe
Dallas Stars - Nashville Predators under 6,5 -&gt; 1,31⛔⛔⛔ 6 - 4 Dallas
:hokej:New York Rangers - Philadelphia Flyers goście over 2,5 -&gt; 1,80⛔⛔⛔ 2 bramki Phili
AKO:2,36
Wygrana:
0zł

Kupon 222 -&gt; Bet365 -&gt; wariat ale czuję moc :!::!:
Vancouver Canucks - Calgary Flames gospodarze różnicą 5 bramek lub więcej -&gt; 12,00⛔⛔⛔ 3 - 1 Flames
Stawka:20zł
E: FATALNIE ???? dla mnie.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Wreszcie startuję upragnione NBA. Po 2 miesiącach niż planowo miała wystartować najlepsza liga świata, wreszcie zawodnicy oraz władze ligi dogadały się w sprawie podziału cashu ;) Dzisiaj wreszcie zaczynamy od spotkania New York Knicks - Boston Celtics. Z zespołu gospodarzy odszedł weteran, który mimo swojego wieku prezentował bardzo dobrą równą formę Chauncey Billups, a kto przyszedł? Na pewno znaczne wzmocnienie do formacji defensywnej mistrz z ubiegłego sezonu wraz z Dallas Mavericks Tyson Chandler. Miał on duże znaczenie w tytule zdobytym przez Mavs, grał bardzo równo w każdym spotkaniu, twardo w defense, ale i skutecznie pod koszem rywala. Jako rozgrywający( na miejsce Billupsa) przyszedł z Miami Mike Bibby. Powiem szczerze że dla mnie ten zawodnik to mega drewno, nie wiem jak fani Knicks wyobrażają go sobie jako zastępce Billupsa. W ekipie Bostonu natomiast odszedł Wafer oraz Davis. Przyszedł Brandon Bass z Orlando Magic. Tak naprawdę dzisiejszych kursów na to spotkanie nie rozumiem, 1,45 na Knicks którzy wygrali 4 razy u siebie na 16 wygranych Bostonu??? To jakieś żarty. Boston to monolit, drużyna składająca się z takich zawodników jak doświadczony Allen, Pierce, Garnett czy młody zdolny i głodny sukcesów rozgrywający Rondo, w Knicksach ta drużyna budowana jest od 2-3 sezonów. Melo i Stoudemire swoje na pewno zagrają jednak będą mieć ciężko bardzo z defensywą biało-zielonych, którą od lat jest uważana za jedną z najlepszych w NBA, przypominam fazę PO z ubiegłego sezonu 4-0 Boston. Ponadto śmiać mi się chcę jak w dziale tematycznym piszą niektórzy że Stoudemire &amp; Garnett in defense prezentują równy poziom:grin::grin::grin: Gram dodatkowy handicap +8 po kursie 1,50 który razi mnie w oczy, nie mogę po prostu tego przegapić. Stawka bardzo mocna, mimo że jest to pierwszy mecz sezonu. Ponadto nie jest pewny występ Bibby&#39;ego oraz Pierca( 10-15 min ma grać). Jak dla mnie to tutaj jest mega value na Boston i to nie może przejść obok mnie. Zobaczymy jak będzie, życzę powodzenia.

Kupon 224 -&gt; Sportingbet, Bet365
???? New York Knicks - Boston Celtics(+8) -&gt; 1,50✅✅✅ 106 - 104 New York Knicks
Stawka:110zł
Wygrana:165zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kolejne 2 kuponiki skleję z 1 meczu w którym zmierzą się Los Angeles Lakers vs Chicago Bulls. Lakersi osłabieni brakiem wobec odejścia Lamara Odoma do Dallas oraz Andrewa Bynuma pod koszem, który jest zawieszony na 4 spotkania. Chicago dzisiaj przyjeżdża po zwycięstwo do Staples Center ale łatwo o to na pewno nie będzie. Buki wyraźnie faworyzują ekipę Toma Thibodeau trudno się temu dziwić, skoro Chicago wzmocniło się zamaskowanym bykiem mianowicie Richardem Hamiltonem, który jest chyba idealnym partnerem dla Derricka Rose&#39;a. Dzisiaj widzę natomiast 2 fajne bety, które zagram. Pierwszy z nich to gram na over 23,5 lidera Jeziorowców mianowicie Kobe Bryanta po bardzo dobrym kursie 1,85 jaki oferuję Unibet. Trochę dziwne bo Kobe jest wyśmienitym zawodnikiem, potrafi sobie sam kreować pozycję, rzucać, dobrze staje na linii, trójkę też czasami potrafi trafić, ponadto oddaje najwięcej rzutów na minutę(statystyki z tamtego sezonu). Linia jak dla mnie niska pomimo tego że Byki mają dobrą obronę. Ale kto ma rzucać jak nie lider ? Odnośnie kontuzji, to Kobe w tamtym sezonie grał in injury, a teraz po operacji na pewno czuję się dużo lepiej. Gram go za ponad średnią stawkę ;) Carlos Boozer under 26 pkt + zbiórki ciekawy typ po również identycznym kursie tylko w Tobet. Silny skrzydłowy Byków w tamtym sezonie średnio 15 pkt oraz 6 zbiórek. Nie wiem skąd ta linia, może dlatego że w pre-season zdobył sporo pkt. Gram na niego underka, ale po średniej stawce. Tyle ode mnie. Pozdrawiam i życzę udanych betów.
Kupon 225 -&gt; Unibet
???? Los Angeles Lakers - Chicago Bulls Kobe Bryant over 23,5 pkt -&gt; 1,85✅✅✅ 28 pkt Kobiego ;)

Wygrana:
138,75zł

Kupon 226 -&gt; Tobet
???? Los Angeles Lakers - Chicago Bulls Carlos Boozer under 26 pkt + zbiórki -&gt; 1,85✅✅✅ 15 pkt + 6 zbiórek
Wygrana:83,25zł

Otrzymane punkty reputacji: +10
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ostatnie spotkanie pierwszego dnia NBA rozegra się pomiędzy Golden State Warriors a Los Angeles Clippers. Obie drużyny to ekipy grające koszykówkę ofensywną, z polotem do przodu grają bardzo szybko, i oba zespoły według mnie są bardzo słabe in defense, po prostu nie potrafią bronić skutecznie, twardo. W obu zespołach doszło do kilku ważnych zmian. W GSW zmienił się trener, i tu ciekawe czy w jego filologia gry pozostanie taka sama jak wcześniej w drużynie GSW. A W Clippsach chyba wreszcie nadeszło to na co wszyscy fani drugiej drużyny ze Staples Center czekali. Do Clipersów zawitał Chris Paul najlepszy rozgrywający ligi imo, wraz z Griffinem będą tworzyli naprawdę znakomity duet. Ponadto Clipsy pozyskali Billupsa, weterana ligi, który mimo swojego wieku nadal imponuję formą, m.in bardzo dobrze potrafi trafiać 3 z obwodu ;) Ponadto młody center ale bardzo perspektywiczny DeAndre Jordan często lubi namieszać sporo pod koszem rywala efektywnym dunkiem ;) Nominalnie w Clippersach jest 3 rozgrywających: CP3, Billups oraz Mo Williams. W Golden State Warriors skład się praktycznie nie zmienił. Dalej stanowić siłę ofensywną zespołu będą Curry, Wright oraz Monta Ellis. Curry na tą chwilę ma problemy z kostką i nie wiadomo ile minut dzisiaj zagra niezależnie od tego dzisiaj widzę spory over i linia 204 po 1,66 w Bet365 powoduje to że ryzykuję ten typ trochę mocniej. Czy słusznie to się okaże ;)

Kupon 227 -&gt; Bet365

???? Golden State Warriors - Los Angeles Clippers over 204 -&gt; 1,66⛔⛔⛔ 105 - 86 Clipps
Stawka:95zł

Do góry Bottom