Sporo dzisiaj jest ciekawych spotkań z
NHL m.in. hitowe spotkania Waszyngton - Filadelfia czy Pingwiny vs Skrzydełka. Ja jednak na głównym kuponie celuję w 2 overki które bardzo dobrze mi się widzą. Dzisiaj trochę z kuponami poszaleję zobaczymy jak to wyjdzie ale wiedzę że będzie dobrze :razz: Buffalo - Ottawa obie ekipy które często gubią się w defensywie, w formacji atakującej spisują się dobrze w ekipie Szabel prym wiodą Pominville oraz Vanek zaś w ekipie gości Spezza strzela jak na zawołanie. Powinno być overowo. Drugi mecz który złożyłem na kuponie głównym to pojedynek Lawin z Rekinami które ostatnio w fatalnym stylu przegrały mecz z Chicago on road. Dlaczego w fatalnym stylu? SJS w tamtym meczu wyraźnie przeważało, prowadzili grę, oddawali dużo strzałów po II tercji prowadzili 2-1. Co się stało w III tercji ? To chyba zagadka dla nich samych, ponieważ dali się wyraźnie zepchnąć do obrony przez gospodarzy oddając zaledwie 3 strzały na bramkę świetnie dysponowanego w tamtym spotkaniu Emery'ego( oglądałem ten mecz klasa światowa IMO) Dzisiaj powinny obie drużyny postrzelać, zarówno gospodarzy jak i goście preferują grę do przodu, a dzisiaj zabraknie kilku defensorów w obronie po obu stronach '' San Jose placed defenseman
Douglas Murray (right hand) on injured reserve and defenseman
Jim Vandermeer missed his third game because of an upper-body injury … Avalanche defenseman
Ryan Wilson (head) and forward
Peter Mueller (concussion) are out. '' W związku z czym daję oba overki za mocną stawkę. Dużo ryzykuję? Może i tak ale kto nie ryzykuję to nie zyskuje. Inne typy tez obmyślane na spokojnie, jednak nie będę się tutaj dużo rozpisywał, ważne żeby nocka była na plus
Kupon 187 -> Bet365
:hokej: Buffalo Sabres - Ottawa Senators over 5,5 -> 1,83 2 - 3 Ottawa
:hokej:Colorado Avalanche - San Jose Sharks over 5,5 -> 2,05 4 - 3 Avalanche.
AKO:3,75
Stawka:85zł
Wygrana: 0zł
Kupon 188 ->Bwin
:hokej: Florida Panthers - New Jersey Devils 1 -> 1,61 3 - 2 Devils po karnych
:hokej:Boston Bruins - Los Angeles Kings under 63,5 strzałów na bramkę w regular -> 1,85 22 - 41 dla Kings
AKO:2,98
Stawka:45zł
Kupon 189 -> Unibet :hokej: Buffalo Sabres - Ottawa Senators 12 - nie będzie remisu -> 1,22 2 - 2
:hokejittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 12 -> 1,25 3 - 1 Detroit
:hokej:Colorado Avalanche - San Jose Sharks 12 -> 1,25 3 - 3
AKO:1,91
Stawka:35zł
E: Masakra. Postaram się to szybko odrobić. Bardzo dziwne wyniki w NHL wczoraj.