>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

'' Gram grubo'' Typy by Rambo131

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Typy pobrane od bukmachera Bet365. Na teraz przygotowałem dubla składającego się z 2 zdarzeń z ligi francuskiej. 1 kolejka ligi francuskiej rusza już dziś. Pierwszy mój bet to over 8 rożnych w meczu Marsylia - Sochaux. Sądzę, że dzisiejszy mecz będzie ofensywny ponieważ drużyna Marsylii prezentuje od zawsze piłkę ofensywną, grającą do przodu z dużą liczbą cornerów, z dużą liczbą strzałów a co za tym idzie rzuty rożne powinny być dzisiaj osiągnięte. Sochaux zapewne będzie grać z kontrataku także też kilka rożnych powinno mieć. Drugi typ w dublu to Paris Saint Germain wygra którąś połowę w meczu co po kursie 1,22 jest dla mnie naprawdę fajną opcją. Zespół PSG na rynku transferowym prężnie działał w tym okienku w wyniku czego do zespołu dołączyli tacy fachowcy jak Javier Pastore, Momo Sissoko czy Salvatore Sirigu. Stawka średnia ponieważ, jest to 1 kolejka i wszystko się może zdarzyć. Na noc również pojawi się kolejny kupon z WNBA.

Kupon 23
⚽
Marsylia - Sochaux over 8 rożnych -&gt; 1,44✅✅✅ 9 rożnych
⚽Paris Saint Germain - Lorient 1( wygra którąś z połów) -&gt;1,22⛔⛔⛔ 0-1 Lorient
AKO:1,76
Stawka:75zł
Wygrana:0zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj na nockę zapowiadają się 2 bardzo ciekawe mecze, postanowiłem rozłożyć je na 3 kuponiki, z których dwa będą to bety jednozdarzeniowe, oraz 1 kupon puszczę w dublu. Zacznę od meczu który zacznie się o 1 godzinie czasu polskiego. Washington Mystics u siebie będą podejmować zespół New York Liberty. W tym sezonie zawodniczki ze stolicy kraju radzą sobie bardzo słabo, zaledwie 3 zwycięstwa w 17 meczach to bilans jak na taką ekipę bardzo słaby. Ekipa Liberty udział w PO raczej już ma zapewniony, zajmuje 3 miejsce w swojej konferencji i nie sądzę, żeby Atlanta czy Chicago Sky ich wyprzedziło. Washington nie ma o co niby walczyć i tak PO nie osiągnie, jednak uważam, że do końca sezonu zasadniczego będą walczyć o jak najwięcej wygranych w sezonie. Dzisiaj stawiam na +7 Washington Mystics, bo jeśli nawet Liberty będzie w stanie wygrać na parkiecie Washingtonu to nie uważam, żeby różnica pkt wyniosła więcej niż 7 pkt. Bet365 oferuje na takie zdarzenie kurs 1,50. Na drugim kuponie znajdzie się singiel na San Antonio Silver Stars -11 pkt -&gt; 1,47, ekipa Becky Hammon pod każdym względem jest lepsza od Tulsy Shock której atutem są tylko rzuty wolne. Zawodniczki Tulsy nic nie grają, ich skuteczność około 30% w meczu nie powala na kolana, na 10 rzutów za 3 pkt trafią średnio max 2. SAS po kilku porażkach wraca na własny parkiet i dzisiaj będzie blowout, a jeśli nie to na pewno ekipę z Texasu stać na wygraną min. 12 pkt. 3 kuponik to dubel moim zdaniem bardzo bezpieczny. Oba typy podobne do moich wcześniejszych jednak jeszcze dodałem kilka pkt handicapowych. Stawki dzisiaj mocne, ponieważ uważam, że nic złego nie powinno się stać w tych 2 meczach.
Kupon 24
????
Washington Mystics(+7,5) - New York Liberty -&gt; 1,50✅✅✅ 91 - 81 Mystics
Stawka:205zł
Wygrana:
307,50zł Kupon 25
????
San Antonio Silver Stars(-11) - Tulsa Shock -&gt; 1,47⛔⛔⛔ 72 - 64 San Antonio
Stawka:240zł
Wygrana:
0zł

Kupon 26
????
Washington Mystics(+11) - New York Liberty -&gt; 1,28✅✅✅ 91 - 81 Mystics
????San Antonio Silver Stars(-8) - Tulsa Shock -&gt; 1,28 72 - 64zwrot
AKO:1,64 -&gt; 1,28
Stawka:130zł
Wygrana:166,40zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj robię kupon na niedzielę, ponieważ później nie będę miał czasu na analizę i podanie kuponu na forum. Kupon piłkarsko - koszykarski. 2 kolejka Ekstraklasy i wyjazd Legii do Krakowa na mecz z Cracovią. Postanowiłem że na ten mecz postawię na drużynę &#39;&#39;wojskowych&#39;&#39; z X( wygrają lub zremisują) ponieważ Cracovia nic w pierwszym meczu nie pokazała, Legia ma lepszych piłkarzy, Legia jest w tym roku zmobilizowana by walczyć o najwyższe cele, każdy pamięta co działo się w tamtym roku z ekipą Macieja Skorży, mimo że PP został zdobyty to jednak niedosyt duży z powodu słabej postawy w lidze pozostał. Sądzę, że Legia jutro tego nie przegra. Popołudniu zapowiada nam się bardzo emocjonujący mecz w lidze damskiej kosza w USA. Atlanta podejmować będzie Seattle Storm. Obie drużyny to ekipy defensywne, obie mają o co walczyć, tak uważam, iż będzie to mecz underowy a linia 158 po 1,61 mnie w zupełności zadowala. Seattle na wyjazdach furory nie robi, a Atlanta jeśli chce pozostac w grze o PO to musi jutro wygrać, a żeby odnieść zwycięstwo to trzeba mocno bronić, co zawodniczki Dream dobrze potrafią.

Kupon 27
⚽
Cracovia - Legia Warszawa 2X -&gt; 1,28✅✅✅ 0-3 Legia
????Atlanta Dream - Seattle Storm under 158 pkt -&gt; 1,61✅✅✅ 70-53 Dream
AKO:2,07
Stawka:85zł
Wygrana:
175,95zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ciekawa noc w WNBA się zapowiada, 3 mecze i bardzo ciekawe. Postanowiłem dzisiaj zagrać kilka typów, ponieważ uważam, że dziś bukmacherzy wystawili ciekawe zakłady na poszczególne mecze. Główny mój kupon to singiel. Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx, gram na +10 gospodarzy po moim zdaniem bardzo dobrym kursie 1,54 jaki wystawił Bet 365 . Nie wiem dlaczego bukmacherzy aż tak faworyzują zespół gości. Rozumiem są liderem konferencji zachodniej, grają naprawdę ładnie, mają długą passę zwycięstw ale Los Angeles Sparks mają nowego trenera, mają dobre zawodniczki, z meczu na mecz grają coraz lepiej, nigdy nie przegrały u siebie z Lynx, ba... w tym sezonie nie przegrały u siebie róźnicą większą niż 10 pkt. Ja nie widzę po prostu meczu w którym Minnesota zdominuje Sparks i wygra w Staples Center róźnicą 11 pkt, chyba nie dziś. Stawka bardzo mocna, nie czułem w tym sezonie jeszcze takiego dobrego teoretycznie betu, Sparks mają iluzoryczne szanse na PO dlatego będą walczyć do samego końca i o jak najdłuższa passę zwycięstw. Drugi mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwycięstwo Phoenix -3 -&gt; 1,53 oraz dubelek złożony z overka w meczu Sparks z zaniżoną linią + underek w meczu Phoenix nie wiem skąd oni taką wysoką linię wzięli chyba im sie pomyliło że to już NBA, owszem wiadomo Słońca ofensywne ale nie na tyle żeby pokryć linię 190. Sorry, za krótką analizę do poszczególnych typów ale nie mam dziś czasu, ponieważ jutro jadę w trasę, a jeszcze sporo rzeczy mam do zrobienia. Jak będzie to się przekonamy w nocy, jednak ja sądzę, że nocka będzie na plus ;)
Kupon 28
????Los Angeles Sparks(+10) - Minnesota Lynx -&gt; 1,54✅✅✅ 78 - 84 Lynx
Stawka:220zł
Wygrana:338,80zł

Kupon 29
????
Phoenix Mercury(-3) - Connecticut Sun -&gt; 1,48⛔⛔⛔ 95-96 Connecticut
Stawka:100zł

Kupon 30
????
Phoenix Mercury - Connecticut Sun under 191 -&gt; 1,47 ZWROT 95:96 Connecticut
????Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx over 150,5 -&gt; 1,40✅✅✅ 78-84 Lynx
AKO:2,06 -&gt; 1,40
Stawka:60zł
Wygrana:84zł

E; Gdyby nie zwrot w dubelku byłoby dobrze, Phoenix mogło spokojnie wygrać, gdyby nie głupia strata na 20 sekund przed końcem, i tak ✅ jest i o to chodzi ;) Będzie lepiej ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj w nocy aż 6 meczy w WNBA. Postanowiłem dzisiaj zagrać na noc 3 kupony, 2 będą to duble, a 1 taki wariacik z dobrym ako, myślę że ma szanse powodzenia. Główny kupon na dziś to Indiana Fever oraz Los Angeles Sparks. Oba te typy postanowiłem zagrać handicapowo -4 ponieważ uważam, że dziś oba te typy są najpewniejsze dzisiaj w nocy. Indiana gra u siebie jest liderem konferencji wschodniej, ale depcze po jej piętach Connecticut( gra dziś u siebie ze Sky więc duża szans na zwycięstwo) więc Indiana nie może sobie dzisiaj pozwolić na 2 porażkę z rzędu, San Antonio nie gra na wyjeździe najlepiej, defensywa u nich szwankuje on road w atakuje też nie jest najlepiej. Dlaczego Los Angeles Sparks? Cóż, na PO raczej szans już nie ma, lecz w Sparks drzemie ogromny potencjał i sądzę, że z Tulsą dzisiaj problemów być nie powinno. Mimo że obie ekipy są na końcu konferencji zachodniej( Sparks przedostatnie, Tulsa ostatnia) możliwości pierwszych a drugich są sporo odmienne. Stawka na tego dubla mocna. Następny kupon również dubel to Seattle Storm +8 oraz over 149 pkt w meczu Mystics z Atlantą Dream. Oba zespoły na pewno stać na tą liczbę pkt, ostatnie mecze Dream były underowe, i skupiona ekipa na defensywie Dream na pewno dzisiaj odpuścić i Mystics raczej pkt nazbierają. Nie sądzę, żeby Dream dzisiejszy mecz przegrali ponieważ w tym sezonie oba zespoły dzieli przepaść. 3 kuponik to kilka zdarzeń z wysokim kursem łącznym za bardzo mała stawkę.

Kupon 31
????
Indiana Fever(-4) - San Antonio Silver Stars -&gt; 1,57✅✅✅ 81-68 Fever
????Los Angeles Sparks(-4) - Tulsa Shock -&gt; 1,30✅✅✅71-66 Sparks
AKO:2,04
Stawka:220zł
Wygrana:448,80zł

Kupon 32
????
New York Liberty - Seattle Storm(+8) -&gt; 1,50✅✅✅58-56 Liberty
????Washington Mystics - Atlanta Dream over 149 -&gt; 1,40⛔⛔⛔ 72-70 Atlanta Dream
AKO:2,10

Kupon 33
????
Phoenix Mercury - Minnesota Lynx 1 -&gt; 1,86✅✅✅85-80 Phoenix
????Washington Mystics - Atlanta Dream(-1,5) -&gt; 1,57✅✅✅72-70 Atlanta Dream
????Indiana Fever(-6,5) - San Antonio Silver Stars -&gt; 1,90✅✅✅81-68 Fever
????Connecticut Sun - Chicago Sky 1 -&gt; 1,34✅✅✅ 69-58 Sun

????Los Angeles Sparks(-10,5) - Tulsa Shock -&gt; 1,90⛔⛔⛔71-66 Sparks
????New York Liberty - Seattle Storm(+11) -&gt; 1,30✅✅✅58-56 Liberty
AKO:18,40
Stawka:15zł

Nocka na plus, główny kupon wszedł, trochę nie jestem zadowolony ponieważ do pozostałych 2 kuponów niewiele zabrakło. Ale liczy się zarobek. Na 10 typów które podałem weszło 8. Gdybym stawiał jest w singlach to zarobek byłby większy, ale jedziemy dalej, kolejne kuponiki w dzień powinny się pojawić. Jest dobrze ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nietypowo jak na mnie, postanowiłem zagrać kupon na zdarzenie z siatkówki plażowej mężczyzn. Przeanalizowałem sobie mecz i sądzę że nic nieprzewidzianego nie powinno się zdarzyć. Para niemiecka Julius Brink i Jonas Reckermann to główni faworyci do zdobycia tytułu na mistrzostwach europy seniorów w Norwegii. Ich dzisiejsi przeciwnicy to 77 obecnie zespół w rankingu CEV para austriacka Clemens Doppler i Mathias Mellitzer. Sądzę, że dzisiaj to para niemiecka wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku. Są parą doświadczoną, są brązowymi medalistami ostatnich mistrzostw świata, są faworytami tego turnieju. Dzisiaj przewiduję łatwą wygraną pary niemieckiej. Stawka dopasowana do poziomu mojej wiedzy z siatkówki plażowej, czyli średnia. Kurs nie jest może bardzo zadowalający ale sądzę że w miarę pewny. Mecz powinien się odbyć zgodnie z planem o 10 naszego czasu.

Kupon 34

:siata: Julius Brink &amp; Jonas Reckermann vs Clemens Doppler &amp; Mathhias Mellitzer 1 -&gt; 1,15✅✅✅
Wygrana:115zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj postanowiłem zagrać 2 kupony z WNBA. Pierwszy kupon główny pójdzie za stawkę mocną, zaś drugi za stawkę średnią gdyż nie uważam go za pewnego jak pierwszy. Sun nadal walczy z Fever o 1 miejsce w konferencji wschodniej, jeśli dzisiaj uda im się wygrać z SAS to będą tylko o 1 wygraną za plecami Indiany. San Antonio na wyjazdach gra słabo, nie dysponuje dobrą skutecznością, rzuty nie wchodzą im tak jak u siebie, Becky Hammon jest jakaś ospała in road. Moim zdaniem dzisiaj Connecticut powinno spokojnie wygrać, ale po dobrym kursie ja biorę samo zwycięstwo. Drugi typ do tego samego kuponu to Seattle Storm. Sądzę, że dzisiaj będzie blowout. Tulsa nie potrafi grać na KeyArena, Seattle u siebie z rywalkami robią pogrom, są nie do powstrzymania, a po 2 porażkach na wyjeździe na pewno są zmobilizowane żeby dzisiaj wygrać, w przypadku win-a team &#39;&#39;Burzy&#39;&#39; awansuje na 2 miejsce w konferencji zachodniej więc na pewno jest o co grać. Składów nie będę nawet porównywał bo każdy chyba kibic wie co potrafi ekipa Stormu, misrzyń WNBA które po słabym początku już się odrodziły ;) Obniżyłem linię handicapową do -11 i postawiłem taki zakład w sumie nie wiem czemu, bo -13,5 tez wygląda elegancko, ale zakładu nie cofnę niestety już ;/ Dzisiaj pewne zwycięstwo Sun i Storm przewiduję. Drugi kupon to underek w meczu Phoenix oraz overek w meczu Sun. Dlaczego under w meczu Phoenix? Ponieważ oba zespoły mają o co grać, jeśli pójdą na wymianę ciosów to będzie problem z odrabianiem pkt, nie sądzę żeby był to overowy mecz, bo obie ekipy mają o co grać, ewentualne zwycięstwo którejś z drużyn może spowodować spore zmiany w tabeli.

Kupon
35
????
Connecticut Sun - San Antonio Silver Stars 1 -&gt; 1,40⛔⛔⛔72-59 Connecticut
????Seattle Storm(-11) - Tulsa Shock -&gt; 1,61✅✅✅77-63 Storm
AKO:2,25
Stawka:215zł

Kupon 36
????
Phoenix Mercury - Atlanta Dream under 191 -&gt; 1,53⛔⛔⛔109-95 Phoenix
????Connecticut Sun - San Antonio Silver Stars over 145,5 -&gt; 1,50⛔⛔⛔72-59 San Antonio
AKO:2,30
Stawka:90zł

E: Connecticut przegrało i mecz był underowy także 2 kupony przegrane, Sun mnie strasznie rozczarowało nie dlatego że przegrały, ale ponieważ rzucać na skuteczności 35% z takim przeciwnikiem jak SAS u siebie jest poniżej oczekiwań każdego kibica WNBA. Dokładam kupon singlowy na Seattle Storm, sądzę że dzisiaj pewnie wygrają. Stawkę podwajam ze względu na to że nocka lipna a to zdarzenie uważam za pewne. Oczywiście mam świadomość tego że pieniądze mogę stracić a typ może nie wejść, jednak jestem optymistą ;) E: Dołożenie Seattle to jednak była dobra inwestycja na dzisiejszą noc. Jest plus niewielki ale jednak ;)

Kupon 37
????
Seattle Storm(-13) - Tulsa Shock -&gt; 1,83✅✅✅ 77-63 Seattle
Stawka:400zł
Wygrana:732zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
1 kupon na teraz niewykluczone, że coś jeszcze dołożę niebawem. New York Liberty gra na wyjeździe z Washington Mystics które ostatnio ograło drużynę z Nowego Jorku. W tamtym meczu ani ofensywa ani defensywa w ekipie z NY nie grała najlepiej. Sądzę, że dzisiaj NY wyjedzie ze stolicy USA z tarczą. Na pewno obie ekipy mierzą w tym sezonie w inne cele. O ile Mystics się jeszcze nie załapali do PO i zapewne odpadną w fazie zasadniczej o tyle NY ciągle jest w grze o jak najlepszą pozycję w konferencji przed PO. Dzisiaj Cappie Pondexter powinna rzucić sporo pkt ekipie z Waszyngtonu. Nie przewiduję żadnej niespodzianki ze strony Mystics. Waszyngton u siebie 2-8 gorzej niż na wyjeździe. Dzisiaj czyste zwycięstwo NY pobieram po 1,55 kursie w Bet365. Analiza krótka ponieważ mecz za 40 min a jeszcze kilka rzeczy muszę zrobić. Stawka średnia. E: 2 kupon z grubą stawką, oba zespoły dobre ofensywnie, więc liczę na over, jeśli nie wejdzie to spory minus tej nocy może być, jednak sądzę że będzie dobrze ;)

Kupon 38
???? Washington Mystics - New York Liberty 2 -&gt; 1,55⛔⛔⛔ 64-63 Mystics :]
Stawka:150zł

Kupon 39
????
Los Angeles Sparks - Phoenix Mercury over 183 -&gt; 1,90 -&gt; 93-90 Sparks ZWROT
Stawka:250zł
Wygrana:250zł ZWROT

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj gram singla na 1 kolejkę ligi angielskiej. Over rzutów rożnych w spotkaniu Newcastle - Arsenal. Oba zespoły potencjał ofensywny mają sądzę że w meczu zobaczymy kilka bramek a na pewno sporo będzie strzałów, parad bramkarzy a w związku z czym rzuty rożne. Linia jakaś taka nie za wysoka wg mnie. Krótko dzisiaj bo nie mam zbytnio o czym tu pisać przy typie na rzuty rożne ;) E: Statystyki po weekendzie, tymczasem będę dalej podawał kupony.

Kupon 40
⚽
Newcastle - Arsenal over 10,5 rzutów rożnych -&gt; 1,80⛔⛔⛔ 5-2 Arsenal
Stawka:55zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
1 kupon na dzisiaj, niestety nie mam czasu na analizę, kupon dobrze przemyślany, stawka dosyć mocna jak na dubel. Manchester zaczyna ligę wyjazdem z West Brom, komplet pkt dla podopiecznych Alexa Fergusona na pewno jest ważny na inaugurację ligi. Czerwone diabły mają mocny skład, więc nie powinno być problemów ze zwycięstwem, a Lechia? Raczej nie przegra, każdy wie co prezentuje Cracovia na wyjeździe, a Lechia u siebie gra całkiem ciekawą i przyjemną dla oka piłkę ;)

Kupon 41
⚽
West Brom - Manchester United 2 -&gt; 1,57✅✅✅ 1:2
⚽Lechia Gdańsk - Cracovia 1X -&gt; 1,20✅✅✅ 1:1
AKO:1,88
Stawka:120zł
Wygrana:
225,60zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 42
⚽
GKS Bełchatów - Lech Poznań poniżej 1,5 do przerwy -&gt; 1,28✅✅✅ 0:0 do przerwy
⚽Manchester City - Swansea 1 -&gt; 1,36✅✅✅ 4:0 City
AKO:1,74
Stawka:55zł
Wygrana:95,70zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Sporo dzisiaj jest zdarzeń w nocy w związku z czym ode mnie pójdzie kilka kuponów. Pierwszy kupon koszykówkę damską połączę z tenisem męskim, pierwszy typ z tenisa, jednak jestem dobrej myśli. New York Liberty wraca do swojej hali nie sądzę że w przeciągu kilku dni poniesie 3 porażkę z Washingtonem. Federer sądzę, że także gładko poradzi sobie z Del Potro. Inne kupony również przemyślane, jednak jestem dzisiaj padnięty i nie mam siły na analizę. Stawki odpowiednio dopasowałem do ryzyka. Mam świadomość tego że umieszczając 1 typ na kilka kuponów mogą nie wejść wszystkie, jednak dzisiaj uważam, że NY to &#39;&#39;peffa&#39;&#39;

Kupon 43 -&gt; Tobet
???? Roger Federer - Del Potro 1 -&gt; 1,45✅✅✅ 6:3, 7:5 Roger
????New York Liberty - Washington Mystics 1 -&gt; 1,28✅✅✅69-66 New York
AKO:1,86
Stawka:250zł
Wygrana:
465zł

Kupon 44 -&gt; Bet365

???? New York Liberty(-5) - Washington Mystics -&gt; 1,54⛔⛔⛔69-66 Liberty
????Phoenix Mercury - Seattle Storm(+12) -&gt; 1,37✅✅✅81-79 Phoenix
AKO:2,11
Stawka:190zł
Wygrana:
0zł

Kupon 45 -&gt; Bet365

???? New York Liberty - Washington Mystics 1 -&gt; 1,27✅✅✅69-66 New York
????San Antonio Silver Stars - Indiana Fever 2 -&gt; 1,74✅✅✅65-63 Fever
????Connecticut Sun - Minnesota Lynx over 157 -&gt; 1,90✅✅✅108-79 Connecticut
AKO:4,20
Stawka:70zł
Wygrana:294zł

Otrzymane punkty reputacji: +8
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj 2 duble z WNBA. Nie wymyślę nic innego ponieważ są tylko 3 mecze. Niestety wyjeżdżam za godzinę i nie mam czasu na analizę. Ze stawkami na dzisiejsze kupony nie przesadzam, ponieważ są to duble i ciężkie mecze dzisiaj przewiduję. Minnesota wygra ale nie sądzę żeby to była przewaga ponad 14 pkt :razz: Zaufałem po raz kolejny Liberty sądzę że dziś wygrają i po dobrym kursie pobieram zakład na nich mimo że mnie ostatnio nie przekonują. Statystyki po weekendzie zrobię, ponieważ jestem ostatnio zajęty.

Kupon 46 -&gt; Bet365
????
Los Angeles Sparks - Indiana Fever over 148 -&gt; 1,53⛔⛔⛔75-70 Sparks
????Washington Mystics - Minnesota Lynx 2 -&gt; 1,27✅✅✅81-62 Lynx
AKO:1,94
Stawka:120zł

Kupon 47 -&gt; Bet365
????
Washington Mystics(+14) - Minnesota Lynx -&gt; 1,31⛔⛔⛔81-62 Lynx
????New York Liberty(-3) - Connecticut Sun -&gt; 2,05 ZWROT 84-81 Liberty
AKO:2,69
Stawka:70zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj 3 kupony. Ostatnio nie poszło za dobrze, nie było mnie 2 dni więc dzisiaj trzeba zainwestować trochę kasy. Po 50 kuponach zrobię statystyki już na pewno, sorry ale ostatnio nie miałem kasy. Niestety dzisiaj nie będzie analiz do kuponów, jednak zakłady przemyślane i mam nadzieję że dzisiaj będzie duży plus, bo typy wydają się byc dobre i realne do gry.

Kupon 48 -&gt; Bet365
????
Washington Mystics(+6) - Chicago Sky -&gt; 1,48✅✅✅ 70-71 Sky
????Phoenix Mercury - San Antonio Silver Stars over 180 -&gt; 1,90⛔⛔⛔87-81 Phoenix
AKO:2,81

Kupon 49 -&gt; Bet365
???? Seattle Storm - New York Liberty 1 -&gt; 1,33✅✅✅ 63-62 Storm
Stawka:340zł
Wygrana:452,20zł

Kupon 50 -&gt; Bet365
????
Washington Mystics - Chicago Sky 1 -&gt; 2,25⛔⛔⛔71-70 Sky
????Seattle Storm(-4) - New York Liberty -&gt; 1,57⛔⛔⛔63-62 Storm
AKO:3,53
Stawka:75zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 51 -&gt; Bet365
⚽
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław brak gola po 72:59min -&gt; 1,83⛔⛔⛔ 1:3 Śląsk
⚽Bolton - Manchester City(-1) rzutów rożnych -&gt; 1,95⛔⛔⛔ 8-7 rożne dla City
AKO:3,57
Stawka:40zł
Wygrana:
0zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 52 -&gt; Bet365
???? Tulsa Shock - Los Angeles Sparks goście over 79,5 -&gt; 1,83 ⛔⛔⛔73-67 Sparks
Stawka:140zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Statystyki kuponów 21-50
Kupony podane: 30
Kupon wygrane: 15
Kupony zwrotne: 1
Typy podane: 53
Typy trafione: 33
Zwroty:4
Stawki zainwestowane:4620zł
Stawki wygrane:4860,95zł
Zysk:✅240,95zł
Yield:✅5,22%

Statystyki szczegółowe poszczególnych dyscyplin:
???? Koszykówka -&gt; 25/43 -&gt; 4 zwroty -&gt; 58% skuteczności
⚽Piłka nożna -&gt; 6/8 -&gt; 75% skuteczności
????Tenis -&gt; 1/1 -&gt; 100% skuteczności
:siata:Siatkówka plażowa -&gt; 1/1 -&gt; 100% skuteczności

Podsumowanie:
Nie ma tu co tutaj się rozpisywać. Wynik ogólny dodatni jednak nie jestem z tego powodu jakoś specjalnie zadowolony. Wszystko wynika chyba z tego, że w wielu przypadkach zamiast singli daje duble by podnieść AKO i kupon jest przegrany mimo to nie rozczulam się nad sobą i dale będę podawał swoje typy, wchodzą dobrze, mimo takiego niskiego yieldu. Wracam do systemu z pierwszych 20 kuponów, małe ako ale pewne i single z WNBA ;) Co do piłki ruszają najlepsze ligi na świecie więc i typów będzie z &#39;&#39;gały&#39;&#39; coraz więcej. Podsumowanie wszystkich kuponów zrobię niebawem.​

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Mimo, że dzisiaj aż 5 spotkań w WNBA to ja wybrałem sobie 2 kuponiki. Nie wykluczone, że jeszcze coś dołożę, póki co do gry wypuszczam dwa. W singlu zdecydowałem się puścić dzisiaj Washington Mystics gdyż uważam ich za faworyta dzisiejszego spotkania. Powiedzmy sobie szczerze że kurs na Sparks 1,63 jest śmieszny w porównaniu do tego co prezentują zawodniczki ze Staples Center. Owszem mają bardziej doświadczoną i lepszą ekipę, ale w tym sezonie żadna z dziewczyn z Los Angeles nie prezentuj swojego poziomu. Tina Thompson zdecydowanie najlepsze lata ma już za sobą. Mystics ostatnio zaczęły grać lepiej, Crystal Langhorne gra bardzo dobrze, Coleman rzuca trójki na swoim poziomie, wspiera je Anosike i Ajavon młode i utalentowane zawodniczki. Dzisiaj po takim kursie na własnym parkiecie gram Washington Mystics. 2 kupon to over Minnesota Lynx - Tulsa Shock. Nie będę się tutaj rozpisywał ponieważ każdy wie co prezentuje Minnesota, sądzę że odpuszczą przynajmniej na początku obronę i dadzą Tulsie zdobyć troche pkt stąd też stawiam over.

Kupon 53 -&gt; Expekt
????
Washington Mystics - Los Angeles Sparks 1 -&gt; 2,29⛔⛔⛔86-82 Sparks
Wygrana:
0zł

Kupon 54 -&gt; Bet365
????
Tulsa Shock - Minnesota Lynx over 149 -&gt; 1,90✅✅✅78-72 Lynx
Stawka:95zł
Wygrana:
180,50zł