>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

'' Gram grubo'' Typy by Rambo131

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj wybrałem 2 spotkania do gry na jednym kuponie. Ostatnio nie ukrywam idzie słabo, mam nadzieję że dzisiaj się nie zawiodę na tych 2 typach które wybrałem. Connecticut Sun gra u siebie z Phoenix Mercury, i stawiam na zwycięstwo &#39;&#39;Słońc&#39;&#39;, ponieważ w teamie z Phoenix nie zagra prawdopodobnie Dian Taurasi, kluczowa postać ekipy. Nawet jeśli zagra tam kilkanaście minut nie sądzę, żeby była skuteczna i grałą długo ponieważ ostatnio zmagała się z kontuzją. A Connecticut u siebie potrafi dobrze grać i dzisiaj biore ich zwycięstwo. Dołączam do tego over w meczu Chicago - Washington po obniżonej linii.

Kupon 57 -&gt; Sportingbet
????
Connecticut Sun(-2) - Phoenix Mercury -&gt; 1,50✅✅✅ 95-92 Sun
????Chicago Sky - Washington Mystics over 138 -&gt; 1,29✅✅✅80-67 Chicago
AKO:1,93
Stawka:190zł
Wygrana:
366,70zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 59 -&gt; Bet365
????
Atlanta Dream - Connecticut Sun under 166 -&gt; 1,90✅✅✅ 85 - 74 Dream
Stawka:230zł
Wygrana:
437zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kolejny typ na dzisiaj to over pkt w meczu Sparks vs Silver Stars. Obie drużyny potrafią dobrze grać w ofensywie, natomiast Silver Stars bronią słabo, Sparks u siebie powinno narzucać sporo pkt drużynie z Texasu. Troszeczkę zmniejszyłem linie u bukmachera Bet365 do linii 144 pkt. Stawka średnia.
Kupon 60 -&gt; Bet365
????
Los Angeles Sparks - San Antonio Silver Stars over 144 -&gt; 1,55✅✅✅ 82 - 65 San Antonio
Stawka:140zł
Wygrana:217zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
1 mecz dzisiaj w WNBA, ja gram na 2 singlowe zakłady. BTW. statystyki zrobię po 100 kuponach( 51-100) jak i podsumuję wszystkie kupony. Wracając do meczu, kurs na gospodarzy jest śmieszny dlatego ja widzę value na gości w postaci handicapu, jak i sądzę że dzisiejszy mecz będzie overowy i obie ekipy zdobędą sporo pkt, nie koncentrując się zbytnio na defensywie. IMO linia jest troche za niska, handicap +15 też ciekawie wygląda. Oba zakłady zniżone w Bet365. Stawki średnie, nie szaleję dzisiaj zbytnio ;)

Kupon 61 -&gt; Bet365
????
Indiana Fever - Washington Mystics over 141 -&gt; 1,61✅✅✅ 87 - 69 Fever
Stawka:140zł
Wygrana:225,40zł

Kupon 62 -&gt; Bet365
????
Indiana Fever - Washington Mystics(+15) -&gt; 1,61⛔⛔⛔ 87 - 69 Fever
Stawka:115zł
Wygrana:0zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Play-offy w WNBA czas zacząć ;) Seattle Storm spotka się w rywalizacji z Phoenix Mercury i szczerze powiedziawszy przynajmniej dla mnie jest zdecydowanym faworytem tych spotkań do 4 zwycięstw. Pierwsze 2 mecze odbędą się w Seattle. Aktualne mistrzynie WNBA u siebie przegrywają naprawdę rzadko, dzisiaj powinny spokojnie poradzić sobie ze słabo grającą w defensywie drużyną Phoenix. Do ekipy gospodarzy wróciła Lauren Jackson więc to kolejny atut ekipy Sztormu. Dzisiaj spodziewam się łatwego zwycięstwa drużyny gospodarzy, mocna stawka ze zmniejszoną linią handicapową.

Kupon 64
???? Seattle Storm(-3) - Phoenix Mercury -&gt; 1,57✅✅✅ 80-61 Seattle
Stawka:330zł
Wygrana:518,10zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Niestety nie ma czasu na analizę, lecz typ dobrze przemyślany ze stawką 7/10.

Kupon 65 -&gt; Bet365
????
Indiana Fever - Atlanta Dream 1 -&gt; 1,71✅✅✅ 82 - 74 Fever
Stawka:230zł
Wygrana:
393,30zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
3 mecz w finałach PO w WNBA czy okaże się ostatnim dla ekipy z Atlanty? Jeśli ekipa gospodarzy chce wrócić do gry to dzisiaj trzeba wygrać. Atlanta Dream słynie z bardzo dobrze zorganizowanej i skutecznej defensywy która potrafi zatrzymać każdego rywala. Nie sądzę że będzie to mecz &#39;&#39;od kosza do kosza&#39;&#39; spodziewam się raczej meczu underowego dlatego zmniejszam trochę linię w Bet365. Ze stawką również nie przesadzam. 7/10

Kupon 66 -&gt; Bet365
????
Atlanta Dream - Minnesota Lynx under 170 pkt -&gt; 1,57✅✅✅ 73 - 67 Lynx
Stawka:180zł
Wygrana:282,60zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Liga NHL rusza a zarazem zamierzam podawać swoje typy, ale nie ukrywam że mistrzem obstawiania w lidze NHL nie jestem, jednak każdy typ dokładnie będzie obmyślany i podany na forum. Stawki dużo mniejsze niż na WNBA czy NBA ponieważ w tej dziedzinie jestem &#39;&#39;żółtodziobem&#39;&#39; i dopiero zamierzam się poważnie zainteresować ligą hokejową. Póki co małe stawki na zakłady, z przebiegiem czasu mogą być większe zależnie od tego jak będzie iść. Na dzisiaj przygotowałem dubel Minnesota Wild 1,64 + over 4,5 w meczu Chicago - Jets. Zobaczymy jak to się potoczy, mam nadzieję że dobrze ;) Zakłady z dogrywką i rzutami karnymi ;)

Kupon 67 -&gt; Unibet
:hokej:
Minnesota Wild - Edmonton Oilers 1 -&gt; 1,60✅✅✅ 2-1 Wild
:hokej:Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets over 4,5 -&gt;1,36✅✅✅ 4-3 Chicago
Kurs:2,18
Stawka:35zł

Wygrana:
76,30

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj uboga oferta z ligi NHL zaledwie 2 spotkania, jednak ja postanowiłem zagrać mecz Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes. Moim zdaniem bardzo dobrą opcją z dobrym kursem oferowanym przez Bet365 jest Carolina +1,5 gola. Uważam, że Buffalo po bardzo dobrym początku sezonu 2 wygrane spotkania, może dzisiaj mieć problem z Caroliną, a +1,5 wydaje się być dobrą opcją. Mecz o 1:30 polskiego czasu.

Kupon 68 -&gt; Bet365
Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes(+1,5) -&gt; 1,54✅✅✅ 4-3 Carollina win
Wygrana:
53,90zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Bogata oferta na dzisiaj z ligi hokejowej w USA, jednak ja zbytnio nie czuję dzisiaj meczy singlowych z dobrymi kursami także utworzę 2 kupony dublowe. Buffalo po wczorajszej niespodziewanej porażce( zapewne dla fanatyków Szabel) na pewno w dzisiejszym meczu będzie umotywowane psychicznie, za wszelką cenę będą chcieli wygrać i mogą tego dzisiaj z Penguins dokonać, jednak ja gram bezpieczniej +1,5 do tego dokładam wynik underowy w meczu Predators - New Jersey Devils, nie sądzę żeby to był mecz overowy raczej spodziewam się wyrównanego meczu i małej ilości goli. Drugi kupon za taką samą stawkę także dubel niestety nie mam czasu na analizę więc dzisiaj widzę to tak:

Kupon 69 -&gt; Unibet
Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres(+1,5) -&gt; 1,33✅✅✅ 3 - 2 Buffalo
:hokej:Nashville Predators - New Jersey Devils under 5,5 -&gt; 1,54✅✅✅ 3 - 2 Devils
Kurs:2,05
Stawka:40zł
Wygrana:82zł

Kupon 70 -&gt; Unibet
Chicago Blackhawks - Boston Bruins(+1,5) -&gt; 1,36✅✅✅ 3 - 2 Boston
:hokej:philadelphia Flyers - Los Angeles Kings under 5,5 -&gt; 1,72✅✅✅ 3 - 2 Kings
Kurs:2,34
Wygrana:93,60zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj zdecydowałem się postawić na Anaheim Ducks, ponieważ grają u siebie, są faworytem, lubią i potrafią grać na własnej tafli z St Louis Blues. Na 20 spotkań goście tylko 2 razy podbili hale w Anaheim. Po dobrym kursie i ofercie z Unibet wybieram zwycięstwo Ducks włącznie z dogrywką i karnymi. Jak będzie to się okaże jednak jestem dobrej myśli. St Louis Blues po dobrym początku sezonu wydaje mi się że, dzisiaj nie znajdzie patentu na &#39;&#39;Kaczki&#39;&#39;

Kupon 71 -&gt; Unibet
:hokej: Anaheim Ducks - St Louis Blues 1 -&gt; 1,70✅✅✅ 4-2 Ducks
Wygrana:59,50zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Mimo 5 spotkań dzisiejszej nocy z NHL ja złożyłem tylko jeden kupon ale za to dublowy, może nie są to wysokie kursy jednak uważam, że w miarę pewne, ako całkiem całkiem łączne(przynajmniej dla mnie) wyjdzie także zacznę do analizowania typów. Pierwszy typ to Tampa Bay Lightning 1X która u siebie sądzę że zdobędzie sposób na Pantery z Florydy. Florida słabo na wyjazdach, bardzo słabo prezentuje się z gry w przewadze, zawodnicy z Florydy często nie potrafią zapunktować podczas gry o zawodnika więcej. A tampa? Doświadczenie w obronie na pewno dzisiaj zrobi swoje a Victor Hedman wraz z golkiperem Dwaynem Rolosonem zatrzyma Pantery. Do tego dokładam Pingwiny X2 na wyjeździe z Jets, nie sądzę że Jets u siebie odniosą pierwsze zwycięstwo w sezonie właśnie z Penguins. Jewgienij Małkin powinien poprowadzić gości z Pittsburgha do zwycięstwa z Jets.

Kupon 72 -&gt; Unibet
:hokej: Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 1X -&gt; 1,33⛔⛔⛔
:hokej:Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins 2X -&gt; 1,40⛔⛔⛔
Kurs:1,86

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Cóż, wczoraj nie poszło po mojej myśli, więc dzisiaj spróbujemy odrobić. Niestety nie mam czasu na analizę, jednak nad typami na dzisiejszą noc myślałem długo i postanowiłem posłać w bój 2 kupony dublowe. Może robię błędy w postaci kuponów dublowych, może lepiej walić w single ale moim zdaniem narazie skupię się na zdarzeniach podwójnych a jak nie będzie iść to przejdziemy na single.

Kupon 73 -&gt; Unibet
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars 1X -&gt; 1,56⛔⛔⛔ 2-3 Dallas
:hokej:Boston Bruins - Carollina Hurricanes over 4,5 -&gt; 1,52✅✅✅ 1-4 Carollina
Kurs:2,37

Kupon 74 -&gt; Unibet
Ottawa Senators(+1,5) - Philadelphia Flyers -&gt; 1,43⛔⛔⛔2-7 Phila
:hokej:Minnesota Wild - Pittsburgh Penguins over 4,5 -&gt; 1,50✅✅✅4-2 Penguins
Kurs:2,15

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ostatnie 4 kupony dublowe pasmo niepowodzeń, jednak dzisiaj znowu zdecydowałem się na obstawienie 2 kuponów dublowych za różne stawki. Pierwszy kupon za największa jak narazie w hokeju stawkę ponieważ go &#39;&#39;czuję&#39;&#39;

Kupon 75 -&gt; Unibet
:hokej: Boston Bruins - Toronto Maple Leafs 1 -&gt; 1,50✅✅✅ 6-2 Bruins
:hokej:Colorado - Chicago Blackhawks over 4,5 -&gt; 1,40⛔⛔⛔ 3-1 Chicago
Kurs:2,10
Stawka:110zł
Wygrana:
0zł

Kupon 76 -&gt; Unibet
Ottawa Senators - Winnipeg Jets over 5,5 -&gt; 1,80⛔⛔⛔4-1 Senators
:hokej:pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens -&gt; 1,37⛔⛔⛔3-1 Penguins
Kurs:2,47
Stawka:45zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie idzie mi ostatnio w dublach także dzisiaj gram jeden singielek.

Kupon 77
NJ Devils - San Jose Sharks 2 -&gt; 1,77✅✅✅ 4:3 Sharks
Stawka:80zł
Wygrana:141,60zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Do NHL w nocy sporo czasu, póki co gram kupon triplowy z piłki nożnej ;) Marsylia za dużo pkt straciła w tym sezonie, i dzisiaj po prostu na Stade Velodrome musi wygrać, nie ma innej opcji. Barcelona -1,5 u siebie też powinna spokojnie osiągnąć, w meczu Liverpoolu vs Norwich stawiam over 3 kartki uważam że mecz może być zacięty, a jeśli Norwich chce wywieźć jakieś pkt z Anfield Road to musi grać ostro.

Kupon 78 -&gt; Bet365
⚽
Marsylia - Ajaccio 1 -&gt; 1,28✅✅✅ 2-0 Marsylia
⚽Barcelona(-1,5) - Sevilla -&gt; 1,28⛔⛔⛔ 0-0:wowsdf:
⚽Liverpool - Norwich over 3 kartki azjan -&gt; 1,65⛔⛔⛔ 1 kartka
Kurs:2,70

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
2 kupony dzisiaj na noc z NHL. Pierwszy to singiel a mianowicie over 5,5 w meczu Blackhawks z Colorado. Obie ekipy nastawione na ofensywę, sądzę że over siądzie a kibice NHL zobaczą dużo goli. 2 kupon dublowy to 1X na Kanadyjczyków z Montrealu i na Szable z Buffalo X2 którzy są w dobrej formie i raczej Błyskawice ich nie powstrzymają przynajmniej w regularnym czasie. Roloson widać już ma swoje lata i doświadczenie jednak coraz częściej popełnia błędy, gra obrony Tampy w osłabieniu również jest bardzo słabo dysponowana, co potwierdza fakt że stracili sporo goli niedawno w starciu z Panthers. A montreal? U siebie powinien nie dać plamy, w końcu to drużyna która zdobyła najwięcej pucharów Stanleya spośród wszystkich drużyn NHL.

Kupon 79 -&gt; Betsson
Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche over 5,5 -&gt; 1,96✅✅✅ 4-5 Colorado
Stawka:85zł
Wygrana:
166,60zł

Kupon 80 -&gt; Unibet
Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres X2 -&gt; 1,48⛔⛔⛔3-0 Tampa
:hokej:Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs 1X -&gt; 1,42✅✅✅4-4 w regulaminowym czasie gry
AKO:2,10
Wygrana:
0zł

E: Jest plus i to się liczy, kupon główny wszedł. Po 100 kuponach będzie podsumowanie wszystkich moich kuponów podanych na forum z wszystkich dyscyplin sportowych jakie tutaj podałem. Jestem na pewno na plusie a jakim to się okaże po podsumowaniu tych 100 kuponów. Jak narazie moje własne typy z hokeja są dobre ale licze że będą jeszcze lepsze. Typy podaje własne, nie pobieram ani nie konsultuję z innymi użytkownikami tego forum. Typy tutaj zamieszczone są moje, co nie oznacza że nie gram innych kuponów od innych graczy ;) Aha i typy na hokeja podaje zawsze z dogrywką i karnymi, kurs oczywiscie mniejszy, ale moim zdaniem pewniejszy. Dziękuję za reputację, oznacza to że są osoby które korzystają z moich typów a ja się cieszę i staram się jak najlepiej podawać typy. To tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom