death89
Użytkownik
Wiele osób, grających na Związek Radziecki sprawia wrażenie jakby nie widziała ich meczu z Pepiczkami, a znała jedynie wynik końcowy. Czesi wcale nie byli gorszym zespołem, mieli jedynie mniejszą skuteczność. Ruscy oddali 6 celnych strzałów, z czego 4 to bramki. Zbyt wiele uwagi nie przywiązywali do formacji obronnej, a Czesi marnowali swoje sytację. Jutro, a w zasadzie już dziś podejrzewam, że zagrają podobnie. Nie ma co liczyć na "autobus w polu karnym" , to nie jest taktyka dla Rosjan, tymbardziej że Advocaat ma typową holenderską taktykę, kiedyś określaną "futbolem totalnym" - strzelić więcej, niż stracić. A Polacy w kontrach czują się znakomicie, na pewno lepiej niż w ataku pozycyjnym, którym próbowali coś ugrać z Grecją. Bramka padła po szybkim ataku na skrzydle, uważam że jutro kilka takich okazji może być, właśnie po kontrach. Poza tym zagram też na faule/kartki, wiadomo: Polska gra "mecz o wszystko", zagra agresywnie, Ruscy odpwiedzą tym samym, mając szansę na ćwierćfinał już w drugiej rundzie. Będzie otwarty mecz, mam nadzieje, że wymiana ciosów, co rodzi niebezpieczeństwo fauli taktycznych (właśnie po w/w kontrach), czego wynikiem są kartki, różnych kolorów Stąd moje typy:
Polska - Rosja over 4.0 kartki - @1.80 (Tobet)
over 33.5 fauli - @1.80 (Betsson)
Poza tym popieram osoby grające na over 2.5 bramki, po cichu liczę na DW 2:2, (@15 - Tobet) który postawię za drobne.
Ponoć wiara czyni cuda, więc liczę na CUD! Cud nad Wisłą, część drugą!
Polska - Rosja 1 - @3.20 (Tobet)!
Polska - Rosja over 4.0 kartki - @1.80 (Tobet)
over 33.5 fauli - @1.80 (Betsson)
Poza tym popieram osoby grające na over 2.5 bramki, po cichu liczę na DW 2:2, (@15 - Tobet) który postawię za drobne.
Ponoć wiara czyni cuda, więc liczę na CUD! Cud nad Wisłą, część drugą!
Polska - Rosja 1 - @3.20 (Tobet)!