>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Są minutówki na Napoli-Lazio, ale przez trzy ostatnie dni ugrałem naprawdę dużo i dzisiaj jestem już tym wszystkim zmęczony więc sobie odpuszczam. Powodzenia

S 69

s1916

Użytkownik
Lazio gol 33&#39; !!!
Przepiękna bramka w okienko.
Nie wiem czy grać dalej,
ale Napoli chyba tak tego nie zostawi?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Aj można było grać Napoli :;/: ale ten weekend mnie wyczerpał psychicznie w piątek Cracovia, wczoraj PSG, a dzisiaj Stabaek. Wszystko na ostatnich albo przedostatnich progach.
Podobnie jak dzisiaj moja psycha wygląda po hardokrowej wspinaczce i przejściu jakiejś 300-400 metrowej pionowej ściany.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Też się zastanawiałem długo i w końcu nie zagrałem, lecz już byłem blisko. Jak się czegoś nie jest pewien, to nie grać - w dzisiejszym przypadku jak i ostatnio baraż bundesligii byłby plus, no ale trudno.
A lekarstwem na Twoją psychike jest stan konta po tych cieżkich 3 spotkaniach :]
Poza jutrzejszym rewanżem w bundeslidze nie ma co grać do środy, więc głowa odpocznie ;)
We wtorek grupa spadkowa w ekstraklasie, wiec jednak coś bedzie do grania hehe.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Na jutro moze cos takiego:
Munich 1860 - Kiel (pierwszy mecz 0:0)

Zawisza - Piast
Belchatow - Korona
Chociaz nie przepadam za nasza ekstraklapa ????
Dzisiaj lajtowo widzę jeden mecz o ile będą minutówki:
IFK Goteborg-Djurgarden
Lajtowo to by wtopa weszla. Podziekuj bet365 ze nie dali minutowek ???? Z reszta patrzac na h2h to tam juz mieli 0:0

Otrzymane punkty reputacji: +2
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzisiaj BET365 mnie uratował, ale pisałem już, że to w moich oczach nie był lajtowty mecz tylko stawka miała być lajtowa. Jednak czy tak czy siak lepiej, że minutówek nie było. Szczerze mówiąc to wyniki z ostatnich lat pomiędzy Goteborgiem-Djurgarden wróżyły taki scenariusz, zawsze biorę to pod uwagę w analizie. Chyba zaczynam tracić czujność :;/:
Ale masakra była dzisaj w niemieckich play-offach.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ale masakra była dzisaj w niemieckich play-offach.
HSV mialo zajebistego farta. Wyrownali w 91 minucie i dalo im to dogrywke. W dogrywce strzelili w 115 i wyszli na prowadzenie. Pozniej w 120+3 karny dla Karlsruher i obroniony przez bramkarza ???? I szansa na awans do bundesligi poszla w piz.... Horror byl nie zly ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
No mieli szczęście, ale ja tam się ciesze że się utrzymali znów po barażach. Zegar ciągle tyka ????
A karny i tak nic by nie zmienił, bo po golu Hamburga w dogrywce, Karlsruher potrzebowało 2 bramek by awansować.

S 69

s1916

Użytkownik
Lipa.
Grałem do 70 minuty i potem dałem sobie spokój. :-(
Zobaczymy później Cracovię, ale to nic jeszcze pewnego.

Do góry Bottom