>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Oto jak policzyli mi zakładkę (karny) :

Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. KS0469739510F postawionym po kursie 2.75 na 1. gol przed 40:00 (Czas następnego gola Guangzhou Evergrande v Seongnam Chunma). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.12.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Pozdrawiamy,
Zespół bet365

Parówy...:;/:
Ciesz sei ze Ci rozliczyli chociaz po @1.12 a nie @1.00 ???? Zawsze cos tam wpadlo :razz:

arni87 52

arni87

Użytkownik
gracie dzisiaj play-off w Niemczech?
Hamburger SV-Karlsruher SC
Chciałem to zagrać, ale jednak ja osobiście odpuszczę. Jakoś nie mam przekonania do tego meczu. Na siłę nie będę dawać. Mimo, że chce aby Hamburg się utrzymał i u siebie powinien raczej wygrać. To nie będę grać, obejrzę na spokojnie ;)

arni87 52

arni87

Użytkownik
No ja też, ale trudno.
Na jutro na pewno gram:
Odd - Aalesund ✅✅ zakładeczka ????
Benfica - Maritimo ✅
może też Korona - Cracovia zagrane ✅
Liefering - Mattersburg ✅
No to piąteczek dziś piękny ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
ODD-Aalesund x1 ✅

To by było wszystko na dzisiaj. Zagrał bym jeszcze Benfice ale ostatnimi czasy nie wystawiają tych zakładów na portugalskie mecze i nie chce mi się siedzieć w piątek wieczorem w domu i czekać, a okaże się, że nie da się tego grać.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
U was też są takie kursy na mecz Podbeskidzia? 21 minuta 2,50.

Coś się zawiesiłem wydawało mi się, że to do 30 minuty

Ekstraklasa najpierw przez nich osiwieje, a później wyłysieje :razz:

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Dzisiaj nerwów przy Cracovii miałem wystarczająco, całą resztę odpuściłem - widzę, że na szczęście bo Wien ugotowałoby mnie i Islandzka też czort wie jak to się zakończy.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja w sumie to dzisiaj całkiem dobrze wyszedłem tylko kosztowało mnie to sporo nerwów trafienie Cracovi na ostatnim progu dało fajnie zarobić pobrałem od Ciebie Liefering, w ODD podniosłem stawkę do x2+agresywne i wpadła zakładka i jeszcze wpadły mi dwa typy nie związane z systemem oby więcej takich dni.
Destro nie zrozum mnie źle ale nie wiem dlaczego chciałeś grać ten Lask Linz? Tam wszystko przemawiało żeby go nie grać? W Islandi było dzisiaj bez minutówek bo sprawdzałem z ciekawości ale tam coś wpadło pod koniec.
Tak po dzisiejszym dniu zastanawiam się czy dla T-mobile Ekstraklasy nie zrobić wyjątku i zaczynać od 20 minuty, a w razie czego ciągnąć do końca. Ostatnio grałem 5 meczy z Polski w dwóch Górnik Zabrze-Lechia i dzisiaj Podbeskidzie-Cracovia bramki wpadły na ostatnich progach , a w przypadku Legia-Jagiellonia bramka wpadła po 80 minucie.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Destro nie zrozum mnie źle ale nie wiem dlaczego chciałeś grać ten Lask Linz? Tam wszystko przemawiało żeby go nie grać?
Sytuacja w tabeli przed tym spotkaniem wyglądała tak, że Horn i Hartberg w razie swoich zwycięstw przy porażce Wien miały szansę na opuszczenie strefy spadkowej. Myślałem, że Wien aby oszczędzić sobie nerwów postarają się o wygraną - zapomniałem jednak, że mogą postawić autobus w bramce i bezbramkowy remis również ich satysfakcjonuje ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
dodaje typ teraz bo za 45 minut się zaczyna
Rostov-CSKA Moskwa x2 brak minutówek
Resztę dodam później bo to są mecze na późniejsze godziny.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
No i się zaczyna CSKA bez minutówek. Pozostałe typy na dziś:

Arsenal-Aston Villa x1 ✅
Bilbao-Barcelona x3+agresywne ✅
Auxerre-PSG x3+agresywne ✅
B.Dortmund-Wolfsburg x2 ✅
Falkenberg-Sundsvall x1 brak minutówek
IFK Norrkoping-Kalmar x1 brak minutówek
Molde-Sandefjord x1 ✅

W przypadku Molde mam zamiar puścić dwa pierwsze progi i zobaczę co będzie się działo na boisku, na papierze wygląda to bardzo zachęcająco ale oglądałem ich mecz z Mjondalen do pierwszej bramki (później przełączyłem na coś innego) i wyglądało to tragicznie ruszali się jak &quot;muchy w smole&quot;. Dlatego po pierwszych dwóch progach podejmę decyzje czy grać dalej, czy podnieść stawkę itd...

arni87 52

arni87

Użytkownik
Na dziś takie coś:
Molde - Sandefjord ✅
Borussia - Wolfsburg ✅✅ zakładka
Auxerre - PSG uffff ???? ✅
Bilbao - Barcelona ✅

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Kolejne dwa mecze bez minutówek Norrkoping i Falkenberg.
Znacie jakiegoś innego bukmachera z tymi zakładami?
Tylko bet365 oferuje zaklady z 10 minutami. No niestety trzeba sie z tym liczyc ze teraz bedzie lipa i nie bedzie duzego wyboru z minutowkami.

Trzeba przeczekac do nowego sezonu a pozniej kosic ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mam nadzieje, że będziesz tak jak piszesz bo w przypadku Szwecji to nie jest koniec sezonu, a i tak minutówek brak.
Mógł bym grać w Coralu tylko tam nie ma zakładu &quot;gol do&quot; tylko przedziały czasowe i poza tym, że to wyklucza zakładki to najlepiej było by stawiać po rozpoczęciu przedziału czasowego, a to jest zbyt ryzykowne.

Do góry Bottom