>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Także polecam derby Rzymu. Mecz powinien być otwarty, wiadomo o co zespoły walczą. Do tego zagram Hacken - Falkenbergs ✅
Ajj to pewnie każdy przeklina, że nie dali minutówek - ostatni próg, sporo kasy by wpadło ehhh :/

S 69

s1916

Użytkownik
Witam
Stabaek - Rosenborg +
Jest 2-2 po 1 połowie ;)
Nie wiem czy do tego będą minutówki,
ale warto się przyjrzeć :
19.00 GIF Sundsvall - IFK Norrköping
19.45 CSKA Moscow - Rubin Kazan

S 440

straszaksam

Użytkownik
Widziałem, że się mną martwiliście parę stron temu i mnie to bardzo zdziwilo :razz:
Spokojnie, żyję. Ja wiem czy szło mi słabiej... no fakt parę wtop zaliczyłem, ale na pewno to nie bylby powód, żebym przestał grać. Od jakiegoś czasu mam na głowie wiele innych zajęć, bo niestety najpierw spotkało mnie niemałe nieszczęście, potem kolejne, potem studia dały o sobie znać (i trwa to nadal), potem moja własna choroba, że się z łóżka prawie nie ruszałem i tak wyszło... poza tym, rok temu pod koniec wszystkich lig, właśnie w tym okresie, straciłem największą ilość kasy i miałem pewien uraz co do grania.
Uporządkuję parę spraw i pewnie wrócę do aktywnego uczestniczenia w temacie, bo przecież na pewno nie odpuszczę lig skandynawskich i islandzkiej... a jak nie, to i tak sobie świetnie dacie radę, a cykl życia widzę jest niezmiennie ten sam ;)

S 69

s1916

Użytkownik
Fajnie że jesteś bo śledziłem twoje mecze i typy na forum.
Ja na teraz gram :
12:00 Gamba Osaka - FC Seoul 16&#39; ✅✅
12:30 Vegalta Sendai - Montedio Yamagata
chyba brak minutówek dzisiaj dla całej Japonii ????
14:00 Guangzhou - Seongnam Ilhwa 27&#39; ✅✅
Co ciekawe był karny dla gospodarzy i rynki nie zostały wstrzymane ????
Także ⛔ dla mnie że nie dałem jeszcze z 2 zakładek.
Gramy dalej może będzie jeszcze jeden.
Gol !!! 57&#39; ✅

S 69

s1916

Użytkownik
Fajnie że jesteś bo śledziłem twoje mecze i typy na forum.
Ja na teraz gram :
12:00 Gamba Osaka - FC Seoul 16&#39; ✅✅
12:30 Vegalta Sendai - Montedio Yamagata
14:00 Guangzhou - Seongnam Ilhwa
ups sorawa
do skasowania ...

arni87 52

arni87

Użytkownik
Jak tam panowie dajecie dziś finał Ligii europejskiej? Ciągle się zastanawiam czy wejść w ten mecz.
✅✅ 2 zakładki ???? dalej już nie gram.

S 69

s1916

Użytkownik
Ja bym grał, ale idę zerknąć do pubu ;)

Jeszcze coś takiego można spróbować :
15:30 Utenis - Trakai FK
17:30 Klubi 04 - Futura
18:30 Grodig - Rapid Vienna

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Grać jak najbardziej, 3/5
edit - Odpuściłem trochę ostatnio buka, powiedzcie mi jakie ligi są teraz do grania minutówkami?

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 69

s1916

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś z was obserwuje mecz kobiet
Szwajcaria - Niemcy
45 minuta i faworytki przegrywają 1-0
Są minutówki na ten mecz.
Na pewno coś wpadnie w drugiej połowie.
59&#39; ✅

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Destro nie wiem o co dokładnie chodzi w Twoim pytaniu, ale ostatnimi czasy trochę lipa zrobiła się z tymi minutówkami coraz mniej meczy ma ten zakład, ostatni weekend też nie grałem więc nie wiem jak było na 100% są w Szwecji i Norwegi. Straszak szykuje się na Islandię ale polowałem w poniedziałek na dwa mecze i też nie było, wczoraj były trzy mecze z islandzkiej z ciekawości sprawdzałem w żadnym minutówek.
Moim największym zmartwieniem jest brak minutówek pod koniec sezonu i play-offach o LE w holenderskiej. Mam nadzieję, że wrócą w następnym sezonie.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Finał LE również według mnie do grania, nie wierzę że tam nic nie wpadnie w regulaminowym czasie, bo jak będzie dogrywka i karne to na pociąg powrotny nie zdążę ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak wrażenia po pierwszej połowie finału LE?
Dnipro dało niezłą zakładkę, zastanawiałem się czy grać dalej ale ja twardo trzymam się zasad systemu.

Tak ogólnie cieszę się, że Krychowiak strzelił w Warszawie. Dnipro wyszło bez kompleksów widać, że nie boi się Sevilli grają jak równy z równym i będzie mi ich szkoda jak przegrają ale ja mam tak zawsze :razz:

arni87 52

arni87

Użytkownik
Jak wrażenia po pierwszej połowie finału LE?
Dnipro dało niezłą zakładkę, zastanawiałem się czy grać dalej ale ja twardo trzymam się zasad systemu.

Tak ogólnie cieszę się, że Krychowiak strzelił w Warszawie. Dnipro wyszło bez kompleksów widać, że nie boi się Sevilli grają jak równy z równym i będzie mi ich szkoda jak przegrają ale ja mam tak zawsze :razz:
A jestem mile zaskoczony, że tak otwarty mecz - sporo sytuacji z jednej jak i z drugiej strony. 4 bramki do przerwy to często się nie zdarza ???? . Cieszy bramka Krychowiaka.

Ja zagrałem dalej, weszły 2 zakładeczki. Po 2 bramce odpuściłem.

S 69

s1916

Użytkownik
Oto jak policzyli mi zakładkę (karny) :

Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. KS0469739510F postawionym po kursie 2.75 na 1. gol przed 40:00 (Czas następnego gola Guangzhou Evergrande v Seongnam Chunma). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.12.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Pozdrawiamy,
Zespół bet365

Parówy...:;/:

Do góry Bottom