>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dobra nie ma co myśleć bo zaraz się zaczyna, raz kozie śmierć
Lech-Śląsk x3 ✅
Legia-Jaga x2 ⛔
Górnik-Lechia x1 ✅ (ale fart, a już wyklinałem)

Dzięki Hank nad tym Juve jeszcze będę myślał, przeanalizuje jeszcze raz ostatnio mnie uratowałeś z Basel.

Nie wiem co mi się ubzdurało, że mecz Legi jest o 18:00

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Teoretycznie powinno coś wpaść, ale ja będzie to się okaże.

Na Górniku-Lechia miałem dużo szczęścia, ale za to Bet365 mnie załatwił na meczu Norrkoping-Hammabry jak zablokowali mecz w 37 minucie tak odblokowali w 47 po bramce na 1-0 i tym sposobem wszystko co dzisiaj ugrałem do tej pory poszło ???? ale takie istnieje ryzyko w tym systemie mimo wszystko spotyka mnie to pierwszy raz.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Cała Szwecja była zablokowana na szczęście na Elfsborgu się udało.
Coś się chyba dzieje dzisiaj z Bet365 teraz Dynamo Zagrzeb też zablokowane, gdzie inne buki mają to odblokowane.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Na szczescie nie odpuscilem i gralem na 2 bramke w meczu Elfsborgu i wpadl ✅

Z Austrii czy Polski cos cisniemy ?
Ja gram z polskiej 2 mecze na raz ????

Fuck na zmiane blokują.

No i nikt nie chciał grać Pucharu Włoch ;)

Uffff Wisła ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
Oglada ktos Legie lub Arsenal ? Dzieje sie tam cos ? Bedzie cos ? ????
Oglądam legie - tak sporo sytuacji z jednej jak i z drugiej strony. Sa już sam na sam zjebal :/
30 mi na gol to dużo czasu, więc oby wjechało ;)

Niech wpadnie bo spora suma jest włożona ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Osobiście gram dzisiaj tylko mecz, który Hank nie tknął, mianowicie Juve. Póki co - I&#39;m happy!
Ale jeszcze gram trzecią bramką, przecież nie będą czekać za dogrywką i pocić się w dodatkowym czasie - to nie w stylu leniwych makaroniarzy ????
Tak więc - kto chętny zarobić na Juve - zachęcam, powinno po przerwie coś wpaść.

emm 99

emm

Użytkownik
Co mnie podkusilo z ta Legia i to z graniem do konca...
Prawie caly zarobek z weekendu poszedl w.. eh. :dfdrgdf:

@
Gol i straty lekko zniwelowane...

D 0

darkov92

Użytkownik
3 mecze na raz w dupe, Arsenal, Dinamo , a Legie odpuscilem w 80 minucie, masakra, 50% kapitału poszło się paść

arni87 52

arni87

Użytkownik
Fuckk rano napisałem co gram weszło ładnie, to sobie pózniej legie wymyslilem. Ahh ta pazerność ukarała mnie :/

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Współczuje panowie z tą Legią. Ewidentny druk, wszędzie o tym mówią. Nie oglądałem, ale z komentarzy wynika, że Gil przedłużyłby mecz o więcej minut, gdyby trzeba było. Tak oto wygląda nasza (s)kopana liga ????

Co do Juve - też poległem w drugiej połowie, ale ogólnie wyszło na &quot;zicher&quot;.

darkov, arni - grunt to spokój, jutro też jest dzień. Żywię nadzieję, że odrobicie zaległości i następny wieczór pójdziecie spać w lepszych nastrojach ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dzisiaj taki dzień że kto nie skończył na minusie to powinien być z siebie dumny ????
Oby weekend był łaskawszy

arni87 52

arni87

Użytkownik
Współczuje panowie z tą Legią. Ewidentny druk, wszędzie o tym mówią. Nie oglądałem, ale z komentarzy wynika, że Gil przedłużyłby mecz o więcej minut, gdyby trzeba było. Tak oto wygląda nasza (s)kopana liga ????

Co do Juve - też poległem w drugiej połowie, ale ogólnie wyszło na &quot;zicher&quot;.

darkov, arni - grunt to spokój, jutro też jest dzień. Żywię nadzieję, że odrobicie zaległości i następny wieczór pójdziecie spać w lepszych nastrojach ;)
No Gil to przeszedł samego siebie, ale nie będe tutaj przeklinać ( chodzi mi tylko o karnego, ale dla Jagii )

No odrobi się Pablo, nawet może w nocy bo fajne 2 spotkania wpadły mi w oko ;) tylko czy wytrzymam do tej godziny hehe, a jutro do pracy na 8 ;)

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Hehe, czy warto ślęczeć po nocy, gdy o 7 pobudka? Nie sądzę. Ja od jutra mam cztery popołudniówki (do 23-24) , wygląda na to, że będę punktować na smartfonie, podczas pracy ???? Czego się nie robi dla dodatkowego zarobku, którego na oczy nie widać :p
Ale wychodzę z tego systemu, przerzucam się na handel w Betfair. Ostatnio doszedłem do wniosku, że najbezpieczniejszym handlowaniem jest rynek u5.5 - zresztą na tym rynku najwięcej w swojej &quot;karierze&quot; ugrałem. Chcę do tego wrócić.
p.s Hank, no to jestem dumny ???? Inna sprawa, że zagrałem tylko Juve i wyszedłem na zero - jak zwykle pazerność zaszkodziła. Teraz siedzi obok i się zwija ze śmiechu ????

firel 142

firel

Użytkownik
Hehe, czy warto ślęczeć po nocy, gdy o 7 pobudka? Nie sądzę. Ja od jutra mam cztery popołudniówki (do 23-24) , wygląda na to, że będę punktować na smartfonie, podczas pracy ???? Czego się nie robi dla dodatkowego zarobku, którego na oczy nie widać :p
Ale wychodzę z tego systemu, przerzucam się na handel w Betfair. Ostatnio doszedłem do wniosku, że najbezpieczniejszym handlowaniem jest rynek u5.5 - zresztą na tym rynku najwięcej w swojej &quot;karierze&quot; ugrałem. Chcę do tego wrócić.
p.s Hank, no to jestem dumny ???? Inna sprawa, że zagrałem tylko Juve i wyszedłem na zero - jak zwykle pazerność zaszkodziła. Teraz siedzi obok i się zwija ze śmiechu ????
Od początku powtarza się, iz zasad systemu się nie łamie bo właśnie tak to się kończy - przegrana. A co do meczu Legii to akurat dla grających tym systemem dobrze ze był jak to nazwales &quot;druk&quot; ????

Do góry Bottom