Bylo juz to wiele razy walkowane. Nie wiem jak dla innych ale dla mnie nie oplaca sie grac over 0.5. (Nie gram stawkowaniem Hanka) i do tego dochodza zakladki.Sprawdzal ktos z was czy z dokladna selekcja jak przeprowadzacie nie oplaca wam sie grac poprostu over o,5 gola na mecz i w dluzszym przedziale czasu nie daje to plusa.
2.35 był kurs jak wpadła bramka. Ja po 50 minucie dawałem, jak było 2,75. Heh moja druga połówka lapka już mi chciała zamknąć hehe bo stale marudziła, że mecze ogłądam :grin:Dzisiaj to zakładek można było nałapać, oprócz Molde we wszystkich meczach trafiłem zakładkę, mam nadzieje, że PSG tego nie zepsuje.
Ufffff......... Wie ktoś czy był kurs 2,50 w chwili gdy padła bramka? Ja byłem zajęty obgryzaniem paznokci :razz:
Hehe rozbroiles mnie tym ????Legia GOL !!!
59'
Jak już coś się zaczyna to nie warto konczyć. Gol w 50 minucieJa gram lightowo
Wolfsberger AC-Rapid Wien
jak nic nie wpadnie do 40 minuty to przechodzę na
Vitesse - Heerenveen
Legia GOL !!!
59'
Ja grałem, gol w 31 minucie więc brak zakładki.Grał ktoś Elfsborg? Była tam zakładka?
Postawiliście zakładke w Viking-Valarenga bo u mnie kursy stały w miejscu?
No niestety :/Rosenborg-Tromso x3+agresywne
Jest jeszcze Islandia ale nie chciało mi się tego analizować bo pewnie minutówek nie będzie.
Ciągle nie wiem co zrobić z Napoli-Lazio panowie, może ktoś się wysili i i coś napisze na ten temat?
Rosenborg brak minutówek i coś czuje, że tak samo będzie w Napoli-Lazio.
Za chwilę eleminacje do mistrzostw Europy, Copa America. Jest Szwedzka więc coś tam do grania będzie :]Panowie pakujcie walizki sezon skonczony :razz: