>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzisiaj to zakładek można było nałapać, oprócz Molde we wszystkich meczach trafiłem zakładkę, mam nadzieje, że PSG tego nie zepsuje.

Ufffff......... Wie ktoś czy był kurs 2,50 w chwili gdy padła bramka? Ja byłem zajęty obgryzaniem paznokci :razz:

O 98

ozon1

Użytkownik
Sprawdzal ktos z was czy z dokladna selekcja jak przeprowadzacie nie oplaca wam sie grac poprostu over o,5 gola na mecz i w dluzszym przedziale czasu nie daje to plusa.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Sprawdzal ktos z was czy z dokladna selekcja jak przeprowadzacie nie oplaca wam sie grac poprostu over o,5 gola na mecz i w dluzszym przedziale czasu nie daje to plusa.
Bylo juz to wiele razy walkowane. Nie wiem jak dla innych ale dla mnie nie oplaca sie grac over 0.5. (Nie gram stawkowaniem Hanka) i do tego dochodza zakladki.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Dzisiaj to zakładek można było nałapać, oprócz Molde we wszystkich meczach trafiłem zakładkę, mam nadzieje, że PSG tego nie zepsuje.

Ufffff......... Wie ktoś czy był kurs 2,50 w chwili gdy padła bramka? Ja byłem zajęty obgryzaniem paznokci :razz:
2.35 był kurs jak wpadła bramka. Ja po 50 minucie dawałem, jak było 2,75. Heh moja druga połówka lapka już mi chciała zamknąć hehe bo stale marudziła, że mecze ogłądam :grin:

arni87 52

arni87

Użytkownik
Teraz dopiero analizuje mecze na dziś, bo niedawno co do domu wróciłem ;)
Na pewno co zagram na ten moment:
LECH - Pogoń brak minutówek
Gijon - Sabadel ✅
Zagram także:
Rosenborg - Tromso brak minutówek
Fiorentina - Chievo Jednak tego nie daje, ponieważ 6 drużyna Genoa nie dostała licencji ze względu na brak zgłoszenia w terminie spełniającego wymogi stadionu. Viola w takim razie ma pewną fazę grupową w LE.
Malmo - Atvidabergs brak minutówek
Elfsborg - Orebro ✅

X 49

xxxx1234

Użytkownik
to tak na początek

Legia-Wisła x1 brak minutówek
Jagiellonia-Górnik x1 brak minutówek
Stromsgodset-Lilestrom x2 ✅ (szkoda tylko, że akurat na tym progu)

reszta później, gracie dzisiaj coś z Włoch i Austrii? Mecze z ekstraklasy tak jak pisałem zaczynam od 20 minuty.
Dzięki Arni ja PSG grałem agresywnie czyli kolejny próg przy 2,50 i myślałem, że przegapiłem zakładkę.

S 69

s1916

Użytkownik
Ja gram lightowo
Wolfsberger AC-Rapid Wien
Fart miałem grać do 40, obstawiłem do 50&#39; ✅
i poszedłem z córką na rower ;)
Spotkanie zakończone 0-5
Legia GOL !!!
59&#39;

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Też się czaje na to Vitesse, ale obawiam się, że tam minutówek nie będzie. Mieliście na Legi minutówki? Bo u mnie brak

Moje kolejne typy na najbliższe godziny:
Malmo-Atvidaberg x2 brak minutówek
Elfsborg-Orebro x3 ✅
Sarpsborg-Stabek x1 ✅
Lech-Pogoń x1 brak minutówek
Sporting CP- Sporting Braga x1 ✅
Viking-Valerenga x2 ✅

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ehh to jak nie było minutówek w ekstraklasie w dziesiejszych 2 meczach to na Lechu pewnie też nie będzie.
W Malmo - Atvidabergs na ten moment też nie ma :/
Chciałem też zagrać Elfsborg - Orebro, ale wybrałem Malmo bo nie lubie grać 2 meczy na raz o tej samej godzinie i z tej samej ligii. Minutówki w meczu Elfsborga są to zagram ten mecz jak w Malmo się nie pojawią.
Fuck pewnie byli pewni w meczu Malmo, żę bramki wpadną i nie dali minutówek. Szkoda, bo by zakładeczka wpadła.
W meczu Elfsborg 24 min i brak celnego strzału heh :/

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ja gram lightowo
Wolfsberger AC-Rapid Wien
jak nic nie wpadnie do 40 minuty to przechodzę na
Vitesse - Heerenveen

Legia GOL !!!
59&#39;
Jak już coś się zaczyna to nie warto konczyć. Gol w 50 minucie ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Grał ktoś Elfsborg? Była tam zakładka?

Postawiliście zakładke w Viking-Valarenga bo u mnie kursy stały w miejscu?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Rosenborg-Tromso x3+agresywne
Jest jeszcze Islandia ale nie chciało mi się tego analizować bo pewnie minutówek nie będzie.
Ciągle nie wiem co zrobić z Napoli-Lazio panowie, może ktoś się wysili i i coś napisze na ten temat?
Rosenborg brak minutówek i coś czuje, że tak samo będzie w Napoli-Lazio.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Rosenborg-Tromso x3+agresywne
Jest jeszcze Islandia ale nie chciało mi się tego analizować bo pewnie minutówek nie będzie.
Ciągle nie wiem co zrobić z Napoli-Lazio panowie, może ktoś się wysili i i coś napisze na ten temat?
Rosenborg brak minutówek i coś czuje, że tak samo będzie w Napoli-Lazio.
No niestety :/
Co do meczu Napoli - Lazio minutówki są
Grasz?
Też się zastanawiam, wiadomo o co Napoli gra. Będzie bardzo zdeterminowane by chodz trochę sezon uratować. Sądzę, że gole wpadną ;)

Do góry Bottom