>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Na VPS – Inter Turku co chwile blokada rynkow. Zbytnio nerwowy ktos tam na becie jest ????
Zakladeczka az milo ???? ✅
Do wyboru na dzisiaj:

Mozliwe ze na Szwecje nie dadza minutowek.
PS: Godziny sa w podane z Anglii.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja też pobrałem od Destro HJK-Ilves i VPS-Inter, ale Polski nie ruszam, a z Turcją czekam, aż do nowego sezonu. Mam nadzieje, że coś wrzucą ze Szwecji.
Gracie dzisiaj Austria Wiedeń-Salzburg?

arni87 52

arni87

Użytkownik
Także pobrałem HJK, tylko wszedłem w mecz jak było 1-1.
ZA chwilę AIK - Falkenrbergs, a pózniej Górnik - Lech.
No fajnie :/ w każdym meczu w Szwedzkiej są minutówki, tylko nie w tym ehhh.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
No kuzwa .... mialem goscia i nie pogralem Malmo i Galaty a tu brameczki ....
@Destro nie mow ze Ruskich do konca pojechales ?

emm 99

emm

Użytkownik
Pany, jestescie hardcory! ;)
Ja wyplacilem wszystko i czekam na wrzesien/pazdziernik.. etat musi wystarczyc poki co ;)
Bede tu zagladal i trzymal kciuki, jednak ostatnio niektore mecze przyprawily mnie o lekki bol glowy i taka ekstraklapa w porownaniu z bundesliga czy angielska... to przeciez PRZEPASC, wiec szkoda czasu i &#39;zarobionych&#39; pieniedzy.
Bilans dodatki, a przerwa powinna zrobic dobrze.
Do uslyszenia,
pozdrawiam :cool:

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ja podziekuje za ten mecz. Kursy byly do 20 minuty 2.50 a spadly do 2.37
Edit: Dobrze ze odpuscilem Salzburg, a Legii zaraz jakiegos karnego sedzia wykreci ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
@Destro nie mow ze Ruskich do konca pojechales ?
To spotkanie zacząłem grać od 4 progu także nie było szkoda atakować do ostatniej minuty ;)
Lech ✅5&#39;
Galata ✅27&#39;
No to jeszcze do pełni szczęścia jakaś ładna zakładeczka w Gdańsku przydałaby się ????
edit Z tego miejsca uprzedzam - Legię gram w razie czego również do ostatniej minuty ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
19.00 IFK Goteborg - Elfsborg
Myslalem o tym meczu ale nie mam przekonania. 2 ich ostatnie bezposrednie spotkania to 0:0. IFK ostatni mecz tez 0:0 i to u siebie. Same 0:0 :razz:
Moze tym razem bedzie przelamanie i beda bramki.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wczoraj jak zobaczyłem ???? Salzburga to myślałem, że szlak mnie trafi i znowu pięć progów poszło, we wtorek 4 na Zawiszy, a dzisiaj mam nadzieje to wszystko odzyskać ;) Biorę dwa typy Yamakasiego i Destro i do tego

Djurgarden-Norrkoping x2 ✅

a już k....y leciały, że jak można karnego na zakładce nie wykorzystać, a jak się później okazało to jeszcze lepiej zakładka na lepszym progu :grin:

Tak wychodząc w przyszłość gracie coś jutro z towarzyskich reprezentacyjnych?

odpuściłem to Dynamo po 50 minutach i znowu to co dzisiaj ugrane w Szwecji poszło dzień na 0 ????

Do góry Bottom