>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Sandefjord-ODD x2 ✅
Valerenga-Rosenborg ✅
Juventus-Barcelona ✅

W dwóch ostatnich zacznę stawką x1, a w trakcie meczu w z zależności od tego co się będzie działo na boisku będę zmieniał.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
FINLAND: Veikkausliiga
15:00 Ilves - Inter Turku &lt;--- jakies sprzeciw ? ✅ 7&#39;
NORWAY: Tippeligaen
15:30 Vålerenga - Rosenborg (nie pograne)
EUROPE: Champions League - Final
20:45 Juventus - Barcelona

arni87 52

arni87

Użytkownik
Widzę, że większość dziś wchodzi w mecz Valerenga - Rosenborg. Też chciałem, ale jednak go odpuszcze. 4 razy było 0-0 w tym 3 razy jako gospodarz Valerenga.
Na ten moment
Helsinborg - Atvidabergs ✅ fuckk bez zakładki bo się długo przetwarzał zakład :/ Ja gram dalej ???? No i druga bramka ✅ ????
Sandefjord - Odd ✅
JUVE - Barca ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Widzę, że większość dziś wchodzi w mecz Valerenga - Rosenborg. Też chciałem, ale jednak go odpuszcze. 4 razy było 0-0 w tym 3 razy jako gospodarz Valerenga.

Na ten moment

Helsinborg - Atvidabergs
Sandefjord - Odd
JUVE - Barca
Dokładnie mam takie samo spojrzenie na sprawę jak kolega powyżej ;)
Omijam Rosenborg - pozostałą trójkę gram ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ale fartowna zakładka na Rosenborgu w 49.11 tylko skończył się stawiać zakład i wpadła bramka tuż końcem przedziału do 50 minuty.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nie no jasne nikt nie mówi, że to późna godzina ale w piątek wieczorem człowiek chce np. wypić jakiegoś browara wyjść gdzieś na miasto itd...

arni87 52

arni87

Użytkownik
Nie no jasne nikt nie mówi, że to późna godzina ale w piątek wieczorem człowiek chce np. wypić jakiegoś browara wyjść gdzieś na miasto itd...
No pewnie, ale kto powiedział ze na mieście z telefonem w reku grać nie można ????
Ja akurat w domu byłem, po środzie mam jak na razie dość imprez. Ale np dziś w pubie wieczorkiem będę grać finał LM.
Gorzej jak jest u mnie kobieta, lub ja u niej. Z graniem wtedy jest gorzej :]

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja mam kobietę na co dzień w domu ale mnie nie ma aż takiej wielkiej tragedii. Za bardzo nie lubię robić dwóch rzeczy naraz czyli np. siedzieć gdzieś w restauracji i grac na telefonie to jest lekceważenie towarzystwa.
Gorzej bo w czwartek lecę wspinać się w Alpach w masywie Mount blanc. To na mnie spada zawsze obowiązek prowadzenia w najtrudniejszych momentach, a przez mecze i obstawianie bardzo słabo się przygotowałem jeden kolegów ma na mnie takie nerwy, że przestał się do mnie odzywać.

Do góry Bottom