>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
odpuściłem to Dynamo po 50 minutach i znowu to co dzisiaj ugrane w Szwecji poszło dzień na 0 ????
Wiem ze teraz jak juz wynik wiadomo to sie latwo mowi. Ale po wczorajszym pucharze w Austrii ja sie dziwie ze ruszyles Ukrainskie gów.....
Na jutro mam w planach:
CHINA: Super League

Guangzhou R&amp;F - Beijing Guoan ⛔

NORWAY: Tippeligaen

Tromsø - Molde ✅ 8&#39;
WORLD: Friendly International

Netherlands - USA

emm 99

emm

Użytkownik
Panowie, oczywiste jest ze teraz to szukanie meczy na sile.. i o ile niektore zdarzenia sie najpewniejsze danego dnia, to sa one baaardzo kiepskie jesli chodzi o normalny weekend [gdzie gra wiekszosc europejskich lig]
Dzis myslalem tylko o Djurgarden, ale z racji tego ze nie moglem cofnac zleconej wyplaty zmuszony bylem relaksowac sie ;) A szkoda, bo kilkadziesiat zl zawsze mile widziane [byla zakladka]
Tak wiec, jutro cos pograc i na prawde radze odpoczac. Zreszta widac, jak malo osob teraz gra... to nie dlatego, ze nie chca wygrywac... bo potrzeby sa duze, zapewne u kazdego.
P.s
Mysle, ze nikt nie ma mi za zle, ze napisalem taki post w propozycjach...

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Yamakasi słusznie stwierdziles bo po meczu tez sobie powiedziałem po cholere to ruszalem. Ogólnie lubię grać mecze i Dynama i Szachtaru to są dwie mega silne drużyny na swoim podwórku błędem bylko granie meczu gdy sie spotkały ze sobą. Bo obydwie mocne w ataku, ale i obydwie mocne w obronie.
Tak poza tym to u mnie tak zawsze jest od kiedy gram tym systemem jest okres kiedy idzie mi bardzo dobrze, a pózniej kilka dni zaczynam sie kręcić koło 0, a to kilka jednostek na + a to kilka na -. No chyba, ze jest taka masakra jak kilka tygodni temu Arsenal, Legia, Dynamo Zagrzeb 3x 0-0 w jeden dzien i -25%. Teraz wystarcza mi dwa mecze z golem na 4-5 progu albo jeden z zakładka i juz jestem na swoim.
Mam tu na myśli mecze z tego tygodnia bo tamten zakończyłem dobrym +.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ja zjebałem, jak mi odblokowali to było trochę ponad 2 minuty i nie dałem pierwszego progu. Dobrze, że przed wolnym dałem ;)
Też gram dalej, ajjj karnego zjebało Tromso :/
Ok 2 gool ✅✅ dalej już nie gram ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja dałem d.... z zakładką. Odpalałem innego bukmachera, żeby w razie czego postawić kolejny próg w przedziale czasowym od-do i jak wróciłem na bet postawiłem i w trakcie jak się zakład stawiał wpadła bramka ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ja zlapalem zakladke ale tez dalem du... bo nie dalem w 1 progu normalnej stawki jak chcialem tylko mniejsza ale po kursie @11 ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja tak pomyślałem teraz i odpuszczę sobie tą Holandie, bo to jest szukanie meczy na siłę. Jutro zagram coś z Norwegi Szwecji i na pewno finał LM.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Mecz jest na razie szybki i duzo sytuacji mieli. Szczegolnie USA 2 slupki ????
EDIT: Panowie byla zakladka ? Bo na fonie bylem i nie wiem czy zdazylo wskoczyc @3 ? Czy mialem zwieche na @2.75 ?
PS: Mialem tego meczu nie grac ale jednak zagralem.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Mecz jest na razie szybki i duzo sytuacji mieli. Szczegolnie USA 2 slupki ????
EDIT: Panowie byla zakladka ? Bo na fonie bylem i nie wiem czy zdazylo wskoczyc @3 ? Czy mialem zwieche na @2.75 ?
PS: Mialem tego meczu nie grac ale jednak zagralem.
Nie było zakładki.
1-1 gra ktoś dalej??
Albo grał po 1-0?
Ja po pierwszym golu nie grałem dalej.

Do góry Bottom