>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jestem masochistą i próbuje bez szaleństw stawką
Zawisza-Piast ⛔
Najwyżej mój szef się będzie cieszył przez dwa dni, bo zawsze po wtopie chodzę za kare nadgodziny odrobić straty, albo jak jest kosa w domu :razz:

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Za późno przeczytałem. To w drugiej francuskiej są minutówki? Kiedyś z ciekawości zajrzałem na jakieś 2,3 mecze i nie było.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Grał ktoś Zawisza - Piast? Nic się nie dzieje w tym meczu praktycznie. Piast przyjechal po remis i się bardzo dobrze broni.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ja juz Ekstraklapy nie ruszam nawet jak by mialy tam wpadac bramki za bramka. Ta liga juz nie istnieje dla mnie. Z reszta tego syfu ogladac sie nie da.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja dzisiaj myślę jak Yamakasi i mam nadzieje, że raz na zawsze się wyleczyłem.
Destro z tym HJK uważaj oni strzelają większość w 2 połowie pewnie patrzyłeś w statystyki. Ja raz się na nich przejechałem bramka wpadła właśnie po 80 minucie.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
HJK ✅
Co do komiksu i ekstraklasy - jak najbardziej należy się tego trzymać, ale tu zrobię wyjątek ;) Sędziowie bardzo się starają żeby Legia zdobyła mistrza, Lech też nie odpuści - tym bardziej, że ładnie grają ;)
edit - obserwuje również Rostov - zastanawiam się czy nie wejść w to od następnego progu.

Do góry Bottom