>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hank ja gram zróżnicowanymi stawkami tylko w moim przypadku jest to x1 x2 x3 x4, a u Ciebie od x1 do x30 ;). Ja ciągle buduje swój bank dlatego nie mogę sobie pozwolić na taką gre jak Ty, ale pomału do przodu i w przyszłym sezonie też będę grał x30. :grin:

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Skromnie proponuję Sevillę. Z Fiorentiną się nie zmęczyli, będą chcieli wziąć eliminacje do LM.
Jeśli nic nie pomyliłem, to zwycięzca Ligi Europy zagra w Lidze Mistrzów dopiero od przyszłego sezonu. W tym układzie Sevilla chcąc zagrać w LM musi dziś wygrać. Inna sprawa, że Valencia z Celtą też pewnie pojedzie.
p.s. Zagrałem lajtowo Śląsk-Legia cs 2-3, wejdzie?

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Owszem, nie najwyższe póki co. Ale mam ostatnie 90 złotych bonusu do obrócenia, już nie chodzi o zysk, byleby nie stracić tych dziewięciu dych.
A stawkuję tak: 1-2-4-7-10-13-20-33, zakładając kursy 3.00 (oprócz &quot;do 50 min.&quot;)
Hank, wiem, wiem, nic nie mów ;)

firel 142

firel

Użytkownik
Owszem, nie najwyższe póki co. Ale mam ostatnie 90 złotych bonusu do obrócenia, już nie chodzi o zysk, byleby nie stracić tych dziewięciu dych.
A stawkuję tak: 1-2-4-7-10-13-20-33, zakładając kursy 3.00 (oprócz &quot;do 50 min.&quot;)

Hank, wiem, wiem, nic nie mów ;)
na Sevilli nie będzie kursu 3 :O

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ja bym grał, Valencia dobrym składem wyszła. Gol po rzucie rożnym, a wcześniej Valencia miała sytuacje na 1-0.
Więc na pewno będą atakować.

firel 142

firel

Użytkownik
Co Ty pleciesz ????
(do 10&#39;) 4 / (do 20&#39;) 3,25 / (do 30&#39;) 2,75 - z zakładkami.
Real gra padaczkę póki co ????
Co nie znaczy że będą przez cały mecz. Jeśli na live nie zawyżą na bieżąco to bardzo watpie.
W sumie nie ma znaczenia bo akurat gol we wczesnej fazie meczu

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Ja tam sceptycznie podchodzę do Realu &amp; Barcy ;)
Ci drudzy mają mistrza, Atletico już nic nie ugra więcej natomiast Real - Espanyol to już tylko gra o marchewkę ;)

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Almeria pieknie ????

Chociaz widze Bet zle zaliczyl wiec trzeba bedzie poczekac na korekte ????
Bez zakładki :;/: w 30 minucie. Zabrakło kilkunastu sekund chyba? Nie wiem, bo Real oglądałem, skaczę z kanału na kanał.

Do góry Bottom