>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ja zagram szkoda, że Totti w 1 składzie. No i Valencia uratowała dupe ????
Heh dokładnie rok temu - ten sam dzień Valencia wygrała 2-1 z Celtą Vigo ;)

D 0

darkov92

Użytkownik
Ja boleśnie nauczyłem się żeby pilnować progów, chciałem poczekać do 71&#39; żeby kurs urósł do 3.00, a tu 70,27&quot; bramka... i ponad 120zł poszło się paść heh

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
No to Pablo, Twój pech możesz teraz włożyć między książki ????
No już sam nie wiem co sądzić. Hank, mistrzu, wstawiam Twój avatar na ołtarzyk i będę przez tydzień co wieczór modły odprawiał do Allacha, co by Ci służył zakładkami w nowym sezonie :grin:

A tak na serio, to coraz bardziej przekonuję się do tego systemu. Pod warunkiem trzymania zasad. Tutaj przykład &quot;darkov&quot; - zasłużył na karę!

Muszę jeszcze pomyśleć, czy przejść na Betfair, czy zostać u Hanka na dłużej :cool:

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
darkov92 Ten kurs 3 jest dobrany pod konkretne mecze z odpowiednimi kursami.
Większość z was sobie niestety sprawy nie zdaje że często gra w sposób który sprawia że wygrywacie teoretycznie mniej niż mogliby grając over 0.5.
Ta linia jest tutaj delikatna i znając system i wiedziec jak go prowadzić to jedno, rozumieć go w pełni i dostrzegać swoje szanse oraz wiedzieć kiedy jak co grać to już zupełnie inna historia.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Kurde w wyborach już nie zdążę wystartować ;/
+dzięki dla Bet365 za nie wystawienie minutówek w meczu Benfiki

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hank możesz mnie oświecić bo w moim przypadku zaczynam progresje stawkowaniem standardowym gdy kurs na gola do 20 minuty przed rozpoczęciem meczu jest minimum 2,50, jeśli jest mniej albo zaczynam stawkowaniem agresywnym, a jeśli mecz moim zdaniem nie jest wart stawkowania agresywnego to odpuszczam zupełnie. Czasem też przechodzę na stawkowanie agresywne w trakcie meczu gdy widzę, że gram na styku progów i nie łapie zakładek. Z tego jak ja rozumiem ten system to kluczem do sukcesu są zakładki. Tak to mniej więcej wygląda? Czy się mylę?
W przypadku Benfiki to był chyba drugi mecz w sezonie zakończony 0-0, pierwszy był z Porto, jeśli dobrze pamiętam.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Roma - trzy małe trafienia na spokojny sen ????
xxxx1234 - ze względu na niewielki budżet (oraz pomny przykrych doświadczeń na innych rynkach) stawkuję w najbardziej oczywisty sposób i to przynosi zyski - mianowicie przez całe spotkanie prowadzę delikatną progresję, aby tylko zaliczyć niewielki zysk.
Tym oto sposobem obróciłem całego bonusa i dodatkowo uciułałem kilka groszy na jutrzejsze zakupy w Biedronce - kilka bułek, mleko i pół kilo marchwi ;)
Przykład: Pierwsza stawka - 3zł (kurs 5,00), w drugim progu, gdzie kurs przeważnie wynosi 3,00 - stawkuję 5zł (ewentualny zysk co prawda niewielki, bo 7 zł), trzeci próg, załóżmy po kursie 2,50 - stawkuję 10zł - itp.itd.
Testuję to od trzech tygodni i przyznaję, że jestem bardzo przychylny temu systemowi.
Jedno ale.
Trzeba mieć trochę więcej kasy. Do znudzenia będę powtarzał, że tylko pieniądz zrobi pieniądz.
Hank (dla przykładu) dzisiaj wyciągnął (dzięki Christiano R.) niezłą sumę i z tego co mówią na mieście - jutro z rana jedzie do salonu BMW. ;)

firel 142

firel

Użytkownik
Hank (dla przykładu) dzisiaj wyciągnął (dzięki Christiano R.) niezłą sumę i z tego co mówią na mieście - jutro z rana jedzie do salonu BMW. ;)
1. Christiano...
2. To słodzenie jest strasznie denne.

Otrzymane punkty reputacji: +2
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pablovsky jasne, że jeśli będziesz ciągle trafiał to będzie Ci przynosić zyski, ale jeśli będziesz trafiał ciągle bez zakładek na drugim, trzecim, czwartym progu (takim meczem była dzisiaj Sevilla) to zarobisz mniej niż jak byś postawił to co musisz władować w całą progresje na gola do 80 minuty na rynku przed meczowym. Wiadomo, że im więcej czasu upływa tym zakładki są krótsze, ale jeśli przestaje łapać około 2-3 minut na zakładce to przechodzę na stawkowanie agresywne no chyba, że w meczu się totalnie nic nie dzieje to ciągle gram stawkowaniem standardowym z tym, że jeśli w meczu się nic nie dzieje to zazwyczaj nawet w drugiej połowie można złapać 4-5 minut zakładki w systemie standardowym.
Moim zdaniem kluczem w tym systemie są zakładki i jeśli nie będziesz ich łapał to po prostu nie zarobisz, nie sory zarobisz, ale jakieś grosze.

emm 99

emm

Użytkownik
Looo, Pany zrobil sie niezly offtop, ale chyba zarobiliscie dzisiaj zacnie? :browar565:
Ja po ManU pojechalem na basen i inne przyjemnosci.. troche szkoda, bo wyglada na to ze tygodniowke bym zgarnal ;)

P.s
Tak sie zastanawiam wyplacac czy cos jeszcze bedzie w ostatnich kolejkach? [nie przegladalem tabel/oferty]

X 49

xxxx1234

Użytkownik
eMm zawsze, możesz wpłacić ponownie, ale przecież dopiero zaczęła się Norwegia, Szwecja.... są jeszcze eliminacje do mistrzostw europy w czerwcu co prawda ja w tym czasie będę w Alpach i na pewno tego nie pogram, ale myślę, że warto na to zwrócić uwagę, warte też uwagi moim zadnie będą finały LE i LM...

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
1. Christiano...
2. To słodzenie jest strasznie denne.
Firel, obywatelu, czyście oszaleli? ???? Naprawdę myślicie, że nie wiem jaka jest poprawna pisownia? Co wyście, obywatelu, całe życie tacy sztywni i posępni?
Co do słodzenia, cóż, każdy ma swojego idola!
Twoim przykładowo może być Frank Sinatra, lub Al Capone - moimi są Christiano i Hank!
Dużo uśmiechu życzę koledze ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Firel, obywatelu, czyście oszaleli? ???? Naprawdę myślicie, że nie wiem jaka jest poprawna pisownia? Co wyście, obywatelu, całe życie tacy sztywni i posępni?
Co do słodzenia, cóż, każdy ma swojego idola!
Twoim przykładowo może być Frank Sinatra, lub Al Capone - moimi są Christiano i Hank!
Dużo uśmiechu życzę koledze ????
Panie Pablovsky nikt tu nie jest sztywny czy posępny ale tego słodzenia to już za duzo sie zrobilo. Wazelina litrami sie leje.
Jak tak bardzo chcesz Hankowi dziekowac pisz mu na PW.
To sie juz zrobilo NUDNE.
Dziekuje za uwage.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Ty też to samo? Jakiś klub ponuraków założyliście, czy o co chodzi? Naprawdę albo brakuje Wam chłopaki poczucia humoru, albo przemawia przez Was jakaś zazdrość co do osiągnięć Hanka. Nie wnikam, bo nie widzę sensu. Tylko o jedno Was proszę. Nie decydujcie za mnie, czy mam podziękować komuś za świetną robotę publicznie, czy na p(r)ivie, pozwólcie w tej kwestii samemu decydować.
Temat uważam za zamknięty. Spróbujmy wspólnymi silami coś znaleźć na wieczór do grania.

Miłego dnia, dużo radości z wygranych typów i więcej luzu, panowie. W życiu warto się uśmiechać.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Rozumiem ze jestes mu wdzieczny za ten system ale co za duzo to nie zdrowo. A nie co chwile wlazic komus w d.... Poprostu to juz sie zrobilo troche nie smaczne. Tyle w temacie.
Z tego co pamietam to wieczorem Włosi graja. A po drodze mlodzieżówka Czeska.
PS: Kto wie co sie dzieje ze @StraszakSam ? Bo cos ostatnio ucichl.

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Straszak nie wchodził w dupe i został skazany na banicje xD
Czeska młodzieżowka dzisiaj chyba bez minutówek bo nie ma transmisji, a szkoda.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja dzisiaj widzę to tak:
Fiorentina-Parma x2 ✅
Napoli-Cesana x3 ✅
Halmstad-Djurgarden x1 ✅

W dwóch pierwszych przypadkach prawdopodobnie będzie potrzebne stawkowanie agresywne.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
... co za duzo to nie zdrowo. A nie co chwile wlazic komus w d.... Poprostu to juz sie zrobilo troche nie smaczne. Tyle w temacie.
.
Yamakasi, zrozum, jakby Ci Hank podesłał na priva kilka typów i byś skosił kilka stówek w weekend, to też byś mu właził w dupsko ????
Może nie powinienem tego pisać, wybacz Hank, ale kurna - Ty jakiś jasnowidz jesteś czy jak?!
Skąd wiedziałeś, że kolejorz przerżnie z Jagą te 1-3? O Realu nie wspomnę. To fuks, że znasz dokładne wyniki, czy masz jakieś układy tam na górze? ????

Do góry Bottom