>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
co myślicie o takim zestawie na 19:00
Sevila-Almeria
Valenicia-Celta
Atletico-Barcelona
Espanyol-Real
Guimaraes-Benfica
Belenenses-Porto

arni87 52

arni87

Użytkownik
No racja bo muszą gonić Lecha i to podwójnie bo w przypadku równej ilości pkt mistrz wędruje do Poznania ????
Też wchodzę w ten mecz

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Z założenia nie gram Atletico z silnymi rywalami. Zwłaszcza że przy 0-0 żadna z drużyn by nie płakała w kontekście ostatniej kolejki. Dla mnie każdy wynik prawdopodobny.
Reszta wydaje się ok chociaż trzeba by śledzić bo w Portugalii może się coś ruszyć dopiero po przerwie. Zależy jakim nastawieniem wyjdą gospodarze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Arnni Ty widze z tych gości co preferuja kombinacje ^^
Było tu takich mnostwo , ale chyba nie został nikt.
Śląsk szybciutko z zakładką. Delikatnie probuje za najniższą stawkę drugą, ale przy bacznej obserwacji ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
Arnni Ty widze z tych gości co preferuja kombinacje ^^
Było tu takich mnostwo , ale chyba nie został nikt.

Śląsk szybciutko z zakładką. Delikatnie probuje za najniższą stawkę drugą, ale przy bacznej obserwacji ????
Kombinacje tzn??

arni87 52

arni87

Użytkownik
Wychodzę z założenia że pierwsze te kilka minut to gra taka zachowawcza. Tu akurat się przejechałem no trudno.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Arni nie kombinuj bo to nie ma sensu ja też miałem na początku taki okres ale szybko zrozumiałem. Dzisiaj na 2 lidze niemieckiej przepadła mi zakładka przez granie od drugiego progu ale to nie było zamierzone po prostu się spóźniłem.

Mam nadzieje, że dzisiaj wieczorem wpadnie jakaś dobra zakładka, bo już zapomniałem co to jest i ciągle jestem na małym ⛔ skuteczność mam ciągle wysoką ale brak zakładek mnie pogrąża zakładki załatwiły by sprawę ale najpierw trzeba je trafić 2-3.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Tu się kłania zróżnicowanie stawek. W moim przypadku sam Śląsk z ta wczesną zakładką pokrył 1/3 Kaiserslautern, a z Górnikiem to już wyszedł +

Do góry Bottom