>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Przy odrobinie szczęścia i ogromie cierpliwości jest do ogarnięcia. Patrz w oryginalnym temacie od jakiej sumy ja zaczynałem ????
Tak czy owak życzę powodzenia

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Pewnie masz rację.
Co do szczęścia, pozwól, że ominę ten temat ????
Być może brakuje mi cierpliwości i pewnych cech, które na dłuższą metę -przy logiczym układaniu budżetu - przynoszą zakładane zyski. Ale Twoja metoda jest znakomita również do obrotu bonusa, nawet jeśli zyskam niewiele, to chociaż wymagany obrót zrobię ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jutro teoretycznie kolejny dzień wyjęty z życiorysu no ale jeszcze 3 tyg i koniec poważnej zabawy więc trzeba jakoś na kolejne wczasy zarobić xD
Mi udało się znaleźć 27 meczy moim zdaniem wartych gry.
Sporo tzw &quot;pewniaków&quot;, ale z ciekawostek podam
Braunschweig
-
Karlsruher
i to prawdopodobnie zagram grubiej ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mi też tak coś koło tego wyszło, warto jutro zwrócić uwagę na ligi:
Serie A
Bundesliga 2
Hiszpania Primera Division
mecze
Basel-Young Boys
Guimaraes-Benfica
Belenenses-Porto
Ufa-Zenit
Swansea-Man City
Man U-Arsenal
Excelsior-Az Alkmar
Vitesse-Utrecht
Zwolle-Feyenoord

arni87 52

arni87

Użytkownik
Witam graczy
Mimo, że udzielam się dziś pierwszy raz, to ten system śledzę praktycznie od początku - Hank wielkiee Brawa.
Lubię grać samemu nikogo podpowiedziami się nie sugerować, ale czas na zmiany. Gram praktycznie wszystko i kazdą dziedzine sportu. Obstawiam już z dobre 10 lat ????
Ale ok mniejsza o to. Na dziś wpadły mi bardzo 3 mecze w oko - mianowicie :
2 meczach gole powinny wpaść bo każda drużyna o coś walczy ???? a patrząc po statystykach - gole wpadały. Chodz mecz meczowi nie jest równy. Te mecze to
LECH - Jagiellonia
Aue - Kaiserslautern
Natomiast trzeci mecz to
Basel - Young Boys
Tutaj to zawsze jest ciekawie i sporo goli wpada ????
Zobaczymy jak dziś jak to wszystko wypadnie. Mam nadzieję, że na plus co życzę sobie no i Wam oczywiście.
Powodzenia no i Pozdro
P.S na pewno będę tutaj się udzielać ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Oj, mecze, które sugerujesz to spotkania o wysokim poziomie ryzyka. A już na pewno meczu kolejorza bym nie tknął. Patrzysz przez pryzmat wiary w łatwe zwycięstwo Lecha? Równie dobrze może być wymęczone 1-0 w końcówce. Mecz 2.bundesligi to czysta loteria, ale tak, czy siak - życzę Ci powodzenia.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Lech i Kaiserslautern mam również u siebie.
Nie wiem tylko co wami kieruje przy wyborze Basel? Kursy są takie że granie normalnym stawkowaniem nie ma sensu . A grać taki mecz agresywnie, w którym drużyny o nic nie grają to jednak spore ryzyko. Pewnie bramka będzie, zawsze sobie stawiam pytanie czy jestem w stanie wyłożyć na to grubą kase. Otóż ja nie jestem bo równie dobrze może być 4:2 co 0:0. Generalnie to jestem przeciwny graniu meczy o &quot;pietruche&quot; po niskich kursach. Tam wszystko się może wydarzyć. Jak próbować to coś grubego. Np tak
Basel 4-2 @ 34.00
10,00 PLN Singiel
XD

R 1

redliberty

Użytkownik
Jak najbardziej się zgadzam z Hankiem dlatego też zastanawiam się, czy jest sens ruszać ligę portugalską, gdzie praktycznie zostały dwie kolejki (włącznie z dzisiejszą), a kolejność w tabeli i promocje do lig europejskich są praktycznie ustalone.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Już odpowiadam.
Pablo co do meczu Kolejorza, wiadomo o co Lech gra. Lech u siebie bardzo ofensywnie gra - musi wygrać. Będzie cisnąć, a i Jaga potrafi skontować.
Nie wierze by tam 0-0 było. Liczę over 1,5 ????
Hank masz rację mecz o tzw. pietruchę. Ale przeważnie jest tak, że w tych meczach o pietruchę gole wpadają. Ja tam zagram ten mecz.

emm 99

emm

Użytkownik
14:30
Excelsior - Alkmaar
15:00
Atalanta - Genoa

15:30
Braunschweig - Karlsruher

17:00
ManU - Arsenal

18:00
Slask - Legia ?

19:00
Sevilla - Almeria

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Red Liberty Tobie na pewno chodziło o lige portugalska ?
Bo dzisiaj Belenensess ( walczące o kwal ligi europejskiej) gra z Porto ( walczacym o mistrza)
Guimaraes które gra z Benfica ma jeszcze szanse na Lige Europy bez kwal bo Braga gra na trudnym terenie w Lizbonie.
Generalnie poza 3 poz Sporitngu to jeszcze nic nie wiadomo więc nie wiem skąd takie wnioski.
Arni87 zgadzam się z Toba co do meczu w Poznaniu. Co do Szwajcarii to dalej bede przeciwny nie dlatego że bramki tam nie padna tylko ze kurs nie do grania bo zakladka grajac normalnie skonczy sie w 30 min i juz nie powroci :razz:

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Dobór chyba oczywisty, do gry tylko spotkania gdzie ktoś broni się przed spadkiem lub ma jeszcze szansę na coś ciekawszego do ugrania ;) Spotkania o pietruszkę na starcie odrzuciłem ;)

+ oczywiście Sevilla - Almeria

R 1

redliberty

Użytkownik
Co do Porto - tu się zgodzę, moja pomyłka i walka o mistrza aktualna, jednak Belenensess na kwalifikacje do ligi europejskiej już szans nie ma ( 44pkt, gdzie następne Victoria Guimares remisem z ostatniej kolejki zdobyło pięćdziesiąty pierwszy punkt, skutecznie blokując tym szanse zarówno dla w/w Belenensess jak i Pacos de Ferreira). Sporting jak mówiłeś, jest już na pewnej pozycji
btw. Co myślicie o meczu Spartaka z CSKA?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Co Ty za głupoty pieprzysz? Matematyczne szanse na kwalifikacje do LE ma jeszcze 6 ekip z czego największe i bardzo realne Rio Ave, Belenenses, Ferreira ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
RedLiberty ,któryś z nas ma lipną tabele ????
Jest tak jak pisze Destro.
A z innej beczki to polecam wyjątkowo grać 2 bramke w meczu Girony bo się dzieje a kursy godne uwagi ????
Oczywiscie jak to przy 2 bramce stawka niska.

R 1

redliberty

Użytkownik
Też właśnie do tego doszedłem ????
I zaczerpnąłem wiedzy ze źródła ( ligaportugal.pt) i &quot;szczel mnie w łeb&quot; ale na moje reszta szans nie ma -_- chociaż są też duże szanse, że mam &quot;poranne upośledzenie&quot; ???? co rzeczywiście jest możliwe
Btw. I tak tego CSKA spróbowałem, że nie ma 10minutówek -_-

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Benfica gra w finale pucharu Portugalii z Maritimo i jeśli wygra, co prawdopodobne, to miejsce w puchrach dostaje kolejna drużyna z Ligi.

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 1

redliberty

Użytkownik
Aaaa widzisz i tu właśnie objawia się moje upośledzenie, dziękuję za rozwikłanie sytuacji i najmocniej przepraszam za stwarzanie problemów :/
Oczywiście, że macie rację ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Oczywiście ta Girona napedziła mocno stracha zwłaszcza przy niestrzelonym karnym ale jakiś tam plus przynajmniej jest ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
tak się szykowałem na AZ Alkmar i Vitesse z grubą kasą, a tu minutówek brak ????
Gracie 0 15:00 Atalanta-Genoa? Ja myślę, żeby wejść w ten mecz stawką x1

Do góry Bottom