destro-thai
Użytkownik
Lierse - Leuven bez minutówek ...
Wygrywać meczy nie muszą tylko strzelać lub tracić bramki :razz:Mecz Lask Linz-Liefering w moich oczach to mecz wysokiego ryzyka. Czy wy widzicie ostatnie cztery wyniki Lieferingu chyba ta sytuacja o czymś świadczy. Nie twierdze, że będzie tutaj 0-0 ale Liefering pewnie znowu nie będzie chciał wygrać tego meczu.
W sumie ten mecz może zakończyć się różnie. Obydwie drużyny mogą położyć "laskę" na mecz i zagrać aby tylko mecz zaliczyć albo zagrać aby sobie postrzelać. Chyba lepiej omijać ten mecz Są inne do wyboru.Because they play under the licence of USK Anif, Liefering are eligible for promotion to Bundesliga.
Rzeczywiście tak jest. Sam myślałem że nie mogą. Dziwne by to było, gdyby weszli wyżej, ale raczej tak się nie stanie, z tej ligi może awansować tylko 1 drużyna i pewnie będzie to Linz albo Mattersburg, całkiem możliwe jest, że Liefering w którymś momencie "nagle straci formę". Trzeba to obserwować.
Dacie jakieś swoje typy? Bo mi mózg coś słabo dzisiaj działa. Żaden mecz mi nie pasuje.
No i to jest właśnie powód żeby nic nie ruszać. Jak masz wątpliwości do każdego meczu to zwyczajnie odpuszczasz. Kto powiedział że trzeba grać codziennie?
No cóż, okazało się, że to mecz bez ryzyka. Niepotrzebnie postraszyłeśMecz Lask Linz-Liefering w moich oczach to mecz wysokiego ryzyka.