>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
tak w ramach informacji oglądam Dnipro-Napoli początek wygląda obiecująco. Jak na razie Dnipro nie stawia autobusu w bramce. Ja jednak nie zmieniam decyzji odpuszczam dokumętnie. To tylko taka informacja

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Taki kuponik lajtowy i ... wszedł, dyszka wpadła w bonusie ???? Szkoda, że nie pograłem grubiej :;/:

0-2 dla Sevilli i chyba warto przenieść się do Dnipru coś ugrać, zwłaszcza, ze wciąż 0-0.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mecz Lask Linz-Liefering w moich oczach to mecz wysokiego ryzyka. Czy wy widzicie ostatnie cztery wyniki Lieferingu chyba ta sytuacja o czymś świadczy. Nie twierdze, że będzie tutaj 0-0 ale Liefering pewnie znowu nie będzie chciał wygrać tego meczu.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Mecz Lask Linz-Liefering w moich oczach to mecz wysokiego ryzyka. Czy wy widzicie ostatnie cztery wyniki Lieferingu chyba ta sytuacja o czymś świadczy. Nie twierdze, że będzie tutaj 0-0 ale Liefering pewnie znowu nie będzie chciał wygrać tego meczu.
Wygrywać meczy nie muszą tylko strzelać lub tracić bramki :razz:
Jeżeli chodzi o ten mecz to faktycznie ryzyko jest bo LASK nie gra już o nic. Nie spadą i nie awansują a Liefering ostatnio leci w kulki a mają szanse jeszcze na awans.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Because they play under the licence of USK Anif, Liefering are eligible for promotion to Bundesliga.
Rzeczywiście tak jest. Sam myślałem że nie mogą. Dziwne by to było, gdyby weszli wyżej, ale raczej tak się nie stanie, z tej ligi może awansować tylko 1 drużyna i pewnie będzie to Linz albo Mattersburg, całkiem możliwe jest, że Liefering w którymś momencie &quot;nagle straci formę&quot;. Trzeba to obserwować.
W sumie ten mecz może zakończyć się różnie. Obydwie drużyny mogą położyć &quot;laskę&quot; na mecz i zagrać aby tylko mecz zaliczyć albo zagrać aby sobie postrzelać. Chyba lepiej omijać ten mecz :p Są inne do wyboru.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dacie jakieś swoje typy? Bo mi mózg coś słabo dzisiaj działa. Żaden mecz mi nie pasuje.

No i to jest właśnie powód żeby nic nie ruszać. Jak masz wątpliwości do każdego meczu to zwyczajnie odpuszczasz. Kto powiedział że trzeba grać codziennie? ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
No i to jest właśnie powód żeby nic nie ruszać. Jak masz wątpliwości do każdego meczu to zwyczajnie odpuszczasz. Kto powiedział że trzeba grać codziennie? ;)

Odpuszczamy bo czekamy na Hankowe weekendowe typy :razz:

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hanka dzięki za rade, ale ja JUŻ nie mam z tym problemu nauczyłem, się, że czasem warto odpuścić 2,a nawet i więcej dni niż później wyrywać włosy z głowy ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
W takim razie przepraszam, że niepotrzebnie postraszyłem ja jednak nadal uważam, że Liefering jest już w tym sezonie drużyną no bet i nie będę grał meczy z ich udziałem do końca sezonu. Przy typowaniu meczy i analizie do tego systemu jeśli wkrada mi się nawet mała niepewność to odpuszczam bo po utopieniu 8 progów później trzeba zagrać 7-8 meczy, żeby odrobić straty, ale każdy gra po swojemu.

Dzisiaj miałem nosa żeby nie grać w 2 z 5 moich typów padły wyniki 0-0, następnym razem jak będę czuł podobną niepewność wszystkie moje typy puszczę za drobne under 0,5. ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jako że zostało trochę wywołany do tablicy to podrzucam moje typy na dzis ;)

Oczywiście jeszcze do meczy troche zostało wiec sytuacja moze sie zmienic, stawkowanie delikatnie również w zaleznosci od tego jak sie bedzie dzien ukladal, czy nawet konkretne mecze, ale generalnie przy tylu zmiennych to najlepsze co moglem podrzucic.
Co do stawkowania &quot;agresywne&quot; to nie ładuje dzisiaj w to jakiejs ogromnej kasy. Chodzi tylko o stawkowanie a nie ilosc kasy położona na mecz. Gram je lekko albo umiarkowanie grubo ????
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
emm 99

emm

Użytkownik
Powiem szczerze, ze niektorymi typami mnie zaskoczyles Hank, a szczegolnie tym jak duzo propozycji z ligi francuskiej..

Stwierdzilem, ze jeszcze w ten weekendzik cos pogram bo pieniazki z majowki sie skonczyly.. ;)

15:30
Wolfsburg - Dortmund ✅ ZA SZYBKOOOOO ;)
BAYERN POGRANY ????
16:00
Tottenham - Hull ✅✅
18:00
Rosenborg - Sandefjord [o ile kursy pozwola, to zdecodowanie licze na gola juz w pierwszej polowie]

--------
Typ wygladajacy niezle:
Augsburg - Hannover
[jesli wejdzie najpierw Wolfburg to moze w niego badz Bayern uderze]

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Żałuję Villi, kiedy strzelali im gole - musiałem legalnie pracować ;)
Hank, dzięki za typy, z pewnością coś wybierzemy. Kończą się ligi, więc nawet we francuskiej mogą się zdarzyć overy, nawet te nie z tej ziemi, jak dziś Southampton. Ile muszą jeszcze nastrzelać, bo nie liczyłem? :p wyścig zbrojeń na wypadek gdyby Tottenham strzelił zbyt dużo. Nie, żartuję, tam jest punkt różnicy, Londyńczycy tego chyba nie wypuszczą.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja dzisiaj będę większość typów grał z Hankiem, ale dodatkowo zaszaleje
Rosenborg-Sandefjord x4+ agresywne stawkowanie

Do góry Bottom