Owszem, widać jest moderacja, lecz działa opieszale, skoro od wczoraj nie pojawił się mój post.
Próba wysłania kolejnego również przynosi skutek "oczekiwania na moderację". Być może post jest zbyt długi? Trudno ocenić.
W każdym razie witam serdecznie raz jeszcze. A "system Hanka" uznaję za wybitny pod kątem wykorzystania możliwości oferowanych przez bukmachera.
ps. Mam 47 lat, od jedenastu gram na giełdach sportowych, u bukmacherów, lecz z opłakanym skutkiem. Możecie wierzyć lub nie, ale faktem niezaprzeczalnym jest, że przez ten okres czasu grałem już prawie wszystko.
Były to
wyścigi konne, nawet
baseball opanowałem prawie perfekcyjnie, większość dyscyplin również "zaliczyłem" w swojej karierze, ruletkę i pokera grałem po nocach, opanowałem powyższe gry na wylot w kwestiach matematycznych.
Jednak przez jedenaście lat nie wypłaciłem złotówki na konto, mój roczny deficyt wynosi co prawda niewiele, około 500-600 zł, ale fakt jest faktem. Gdyby to pomnożyć przez te wszystkie lata?
Doszło do tego, iż koledzy z pracy oraz znajomi - zabronili mi grać zakłady, które oni grają.
A gdy mówię im, co obstawiłem na wieczór - już wiedzą co muszą omijać szerokim łukiem, aby nie przegrać z kretesem!
System o którym tutaj rozprawiacie uważam za ogromną szansę wyjścia z mojego bukmacherskiego pecha.
I mam nadzieję, że wątek nie padnie z mojego powodu? Szczerze to nawet bym się nie dziwił, pech to okropna rzecz! Liczę jednak, że dzięki Waszym typom i pomysłom pozbędę się gada! ????
Wybaczcie, że zaśmiecam wątek, uznałem jednak za stosowne przywitać się z Wami i napisać kilka słów. Kolejne posty będą już wyłącznie na temat.