>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Napoli siadło i to z zakładką jak ktoś pograł. Ja zarobiłem na tym meczu, ale niewiele bo wymyśliłem sobie sposób na takie &quot;śmierdzące mecze&quot;. Stawiam pierwszy próg do 30 minuty przy kursie 2,00 zazwyczaj jest to 3 minuta meczu. Jeśli padnie bramka to zarabiam, jeśli nie to w 30 minucie decyduje albo zaczynam progresje (z tym, że gram tylko do 80 minuty tak jak zakłada system) albo odpuszczam będąc niewiele w plecy, a nawet jeśli zacznę progresje i d 80 minuty jest 0-0 to omijam te dwa najkosztowniejsze progi.
Takie rozwiązanie stosuje na mecze ten typu Napoli, w którym teoretycznie jest overowy ale coś mi jednak mówi, że może być 0-0 albo ewentualnie padnie tylko jedna bramka.

Caranthir gratulacje w 2 na 3 typy zakładki ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Napoli siadło i to z zakładką jak ktoś pograł. Ja zarobiłem na tym meczu, ale niewiele bo wymyśliłem sobie sposób na takie &quot;śmierdzące mecze&quot;. Stawiam pierwszy próg do 30 minuty przy kursie 2,00 zazwyczaj jest to 3 minuta meczu. Jeśli padnie bramka to zarabiam, jeśli nie to w 30 minucie decyduje albo zaczynam progresje (z tym, że gram tylko do 80 minuty tak jak zakłada system) albo odpuszczam będąc niewiele w plecy, a nawet jeśli zacznę progresje i d 80 minuty jest 0-0 to omijam te dwa najkosztowniejsze progi.
Takie rozwiązanie stosuje na mecze ten typu Napoli, w którym teoretycznie jest overowy ale coś mi jednak mówi, że może być 0-0 albo ewentualnie padnie tylko jedna bramka.

Caranthir gratulacje w 2 na 3 typy zakładki ;)
Bez sensu, bo w przypadku jak się już decydujesz na ryzykowny i underowy mecz, to masz prawie pewność zakładki w przypadku gola w jakiejkolwiek minucie by ona nie padła, na początku meczu, a Ty się pozbawiasz właśnie największej korzyści grania ryzykownego spotkania.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak ja nie gram meczy underowych, ale czasem są takie mecze gdzie niby warto zagrać, a z drugiej strony coś Ci mówi, że może być inaczej niż wszystki znaki na niebie i ziemi wskazują i taką drużyną jest w tym sezonie Napoli potrafią wysoko ograć Wolfsburg na wyjeździe, a widzisz co się dzieje dzisiaj z Empoli i w takich meczach wykorzystuje ten sposób. Nikomu nie mówię, że on jest rewelacyjny i nie każe stosować napisałem bo może jednak komuś się spodoba.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Kolego widocznie albo masz slabe typy albo zle stawkujesz skoro przez 11 lat nic nie wypłaciles
Całkiem możliwe! Być może nie potrafię odpowiednio analizować? Każda ewentualność może mieć wpływ. Ale śmiem twierdzić, że w 99% powodem mojej &quot;słabej dyspozycji&quot; jest pech w najczystszej postaci.
Bo jak nazwać kupienie zakładu w pucharze Hiszpanii w 93 minucie &quot;No goal&quot; by minutę później rwać włosy z głowy i patrzeć na szalejących z radości piłkarzy? :razz:

DESTRO-THAI : Obiecuję informować co gram ???? Np. dzisiaj wziąłem sobie od 15 minuty Granadę - Espanol, symbolicznie stawkuję dla zabawy, ale faktem jest, że to obstawiam. Więc proponuję uważać, drodzy koledzy. ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Mam nadzieję, że dałeś czystą 1-kę, bo potrzebuję X2 ????
Nie, nie! Gram systemem &quot;Haneczki&quot;! I Bingo, jest oczekiwana bramka w 45 minucie. Minimalny zysk, ale jest. Pierwsza próba i od razu udana, aż nie wierzę :cool:

Jeśli to tak działa, to... Hank na PREZYDENTA! ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
Straszak ja nie gram meczy underowych, ale czasem są takie mecze gdzie niby warto zagrać, a z drugiej strony coś Ci mówi, że może być inaczej niż wszystki znaki na niebie i ziemi wskazują i taką drużyną jest w tym sezonie Napoli potrafią wysoko ograć Wolfsburg na wyjeździe, a widzisz co się dzieje dzisiaj z Empoli i w takich meczach wykorzystuje ten sposób. Nikomu nie mówię, że on jest rewelacyjny i nie każe stosować napisałem bo może jednak komuś się spodoba.
ale tu nie chodzi o opinię i czyjeś widzimisię, tylko ja mówię o faktach, a Ty mówisz, że grasz tak bo Ci się podoba - ok, ale opłacalne to nie jest w żaden sposób.

Nie, nie! Gram systemem &quot;Haneczki&quot;! I Bingo, jest oczekiwana bramka w 45 minucie. Minimalny zysk, ale jest. Pierwsza próba i od razu udana, aż nie wierzę :cool:

Jeśli to tak działa, to... Hank na PREZYDENTA! ????
Zwycięstwo po kursie ok. 1,1 to żaden sukces, ale warto dobrze wystartować, to fakt :razz:

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak w którym miejscu napisałem, ze gram bo mi sie podoba? Nie gram tym sposobem każdego meczu jak narazie uratował mnie raz bo było 0-0 w 80 minucie raz straciłem super zakładkę w meczu Napoli i raz trafiłem na drugim progu to co normalnie trafił bym na czwartym, a i dzisiaj grałem w ten sposob gola Valenci w meczu z Rayo i tu jest tez dobry przykład bo Valencia na wyjazdach statystycznie późno strzela bramki więc oszczędzilem sobie stresu.
Odpowiedz sobie na proste pytanie lepiej było odpuścić mecz Napoli całkiem czy zagrać w taki sposob jaki ja to zrobiłem? Po przeanalizowaniu tego meczu uznałem, ze dla mnie jest zbyt ryzykowne granie tego zdarzenia w standardowy sposob dlatego zagralem w taki jak opisałem w poprzednim poście.

S 440

straszaksam

Użytkownik
widzę że się nie dogadamy, bo jeden mówi sercem, a drugi rozumem, w skrócie ujmując ;)
Jutro nie widzę nic ciekawego do pogrania grubo, aaaleeee startuje liga islandzka! Szczerze polecam tą ligę do grania minutówek, podobnie jak inne skandynawskie ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja wychodzę z założenia, ze nie ma sie co sprzeczac dopóki jest ✅ to niech każdy gra po swojemu ;)
W lidze Isladzkiej są minutowki? Bo Irlandzka tez jest dobra na minutowki, a z tego co kilka razy zagladalem na mecze z Irlandi to nie ma tych zakładów.
Z tego co mi tak na szybko w oko w padło to na jutro liefering, mattersburg i Celtic o ile bedzie ten zaklad bo ostatnio ku mojemu wielkimu zdziwieniu był.

S 440

straszaksam

Użytkownik
oczywiście ze w islandzkiej są minutówki... a przynajmniej były w zeszłym sezonie. Liga islandzka jest jednak nieco lepsza niż irlandzka :razz:

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Zwycięstwo po kursie ok. 1,1 to żaden sukces, ale warto dobrze wystartować, to fakt :razz:
Dlaczego po kurskie 1,1? Grałem systemem Hanka, kupiony kurs na &quot;gola do 50 min&quot; wynosił w momencie zawarcia zakładu 4.00 - I to weszło, cud normalnie :razz:

O systemie Hanka opowiadałem ostatnio koledze. A on się pyta w pewnym momencie: &quot;Kim jest ta cała Hanka?! To baby też wymyślają systemy?&quot; :grin:

Stąd nazwałem powyższą grę &quot;systemem Haneczki&quot; ????

Uznałem, że nawet może to być dobra przeprawa dla tych, którzy obawiają się progresji ze względu na nieprzewidywane wysokie koszty, a chcieliby spróbować realnie takiej gry - nie na papierze.

Pozwalają na to wysokie kursy, sięgające 4 pln. Można się wówczas pobawić dobierając minimalne stawki.
Nawet tak śmiesznie niskie: 1 - 1 - 1,50 - 2 - 3 - 4 - 5,50 - 8 = 26 pln.

Łączny koszt (w przypadku niepowodzenia) niewielki, a sam zysk adekwatnie niski, co jest logiczne.
Jednak chodzi przede wszystkim o możliwość nauki, metodą prób i błędów.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pablovsky nie obserwowałem wczoraj meczu o którym tutaj mowa, ale jeśli łapałeś kurs 4,00 jeszcze na gola do 50 (w tym przedziale czasowym łapie się kurs 3,00 na styk, a czasami trzeba zagrać za 2,75) to pewnie miałeś z dwie minuty meczu nie pokryte.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Pablovsky nie obserwowałem wczoraj meczu o którym tutaj mowa, ale jeśli łapałeś kurs 4,00 jeszcze na gola do 50 (w tym przedziale czasowym łapie się kurs 3,00 na styk, a czasami trzeba zagrać za 2,75) to pewnie miałeś z dwie minuty meczu nie pokryte.
Nie wspominając już o ucięciu możliwości złapania jakiejkolwiek zakładki...

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Moje propozycje na dziś:
Mattersburg - St. Polten✅
Liefering - Wacker Innsbruck ✅
Celtic - Dundee ✅

Zazwyczaj w meczach Celicu nie ma tego zakładu, ale tydzień temu był dlatego go tutaj podaje w tym meczu tylko stawkowanie agresywne ma sens.
Jeszcze planuje pograć Metz-Marsylia✅ ale ten typ podał już Destro (to chyba najwyższy czas na przełamanie już lepszego rywala Marsylia nie znajdzie)

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Wiesz, to całkiem możliwe. Chociaż starałem się nie zostawiać niepokrytego czasu. Aczkolwiek możesz mieć rację. Dziękuję ślicznie, takie uwagi są potrzebne.
Dzisiaj pierwszy kubełek zimnej wody, z trzech meczy ligi Chińskiej wybrałem ten, którego końcowy wynik brzmiał 0-0.
Jakoś mnie to nie zaskoczyło ;)

Drugi mecz, który dziś zagram to proponowany przez kolegę xxxx1234 - Mattersburg - St. Polten.
Rozumiem, że mało kogo interesuje co gram, podaję informację wyłącznie, aby ostrzec potencjalnych graczy ;) Ale może tym razem będzie lepiej.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Dzisiaj pierwszy kubełek zimnej wody, z trzech meczy ligi Chińskiej wybrałem ten, którego końcowy wynik brzmiał 0-0.
To nie ma nic wspólnego z pechem - będziesz grał takie wynalazki - będziesz przegrywał ;)
Bo nie uwierzę, że interesujesz się tą ligą, znasz zespoły, składy, formę czy cokolwiek więcej
( zagrałeś remisowy/underowy mecz ).
Analizujesz w ogóle w jakiś sposób swoje zakłady czy rzucasz monetą?

emm 99

emm

Użytkownik
Serio?
Przed rozpoczeciem tych meczy to wlasnie ten byl najgorszy, ale pewnie zaczales grac go w trakcie jak w dwoch pozostalych powpadaly juz bramki..? ;)
No to jeszcze duzo wody musi uplynac zanim ogarniesz glowe - bo czesto to ona jest tutaj najwazniejsza.

Ja pogralem Al Ail.. w ostatniej kolejce gdzie juz maja mistrza.. :roll: na szczescie gol wpadl w 52` - a do 60 mialem ostatni prog bo pomyslalem.. &#39;kur.. co ja robie?! &#39;
Wieczor zdecydowanie Metz - Marsylia, choc z forma gosci chyba na bakier.. to tak 2/5.
Na jutro/nd sie cos godnego uwagi podrzuci.

Hank
- licze na Ciebie ;)

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Analizujesz w ogóle w jakiś sposób swoje zakłady czy rzucasz monetą?
DESTRO - Oczywiście, że dokonuję podstawowej analizy. W przeciwnym razie byłaby to gra w ruletkę. ????
Sprawdzam ostatnie wyniki, formę, bramkostrzelnośc itp. Inna sprawa, że faktycznie był to mecz &quot;wynalazek&quot;.
eMm - Jakoś trudno mi się zgodzić, że spotkanie który wybrałem do progresji było najsłabszym ogniwem kolejki.
Ostatni mecz Guangzhou zremisował bezbramkowo w lidze na własnym boisku 16 marca ubiegłego roku. Kolejny remis bez goli zanotował w ... ostatniej kolejce, co wręcz mnie zainspirowało do zaznaczenia tego spotkania jako priorytetowego!
Okazało się, że nie wszystkie statystyki stoją po stronie gracza i jego analiz.
A gdy widzi się pozostałe mecze kolejki, gdy padają gol za golem, podczas gdy wybrany mecz jest nieprzerwanie bezbramkowy, to głowa zaczyna puchnąć. Zwłaszcza, że sytuacji mnóstwo z jednej i drugiej strony, a efektów brak.
To trzeba nazwać po imieniu - pech.
Zobaczymy co wyniknie z Mattersburga, póki co, w 22 min. bez goli.

Do góry Bottom