Stary... po prostu nie chce mi siętego wszystkiego pisać. Postaraj się po prostu uwierzyć w to co piszę, tak samo jak wierzysz w swojego 'pecha' ???? bo nie ma sensu dyskusja chyba :razz:Dlaczego po kurskie 1,1? Grałem systemem Hanka, kupiony kurs na "gola do 50 min" wynosił w momencie zawarcia zakładu 4.00 - I to weszło, cud normalnie :razz:
O systemie Hanka opowiadałem ostatnio koledze. A on się pyta w pewnym momencie: "Kim jest ta cała Hanka?! To baby też wymyślają systemy?" :grin:
Stąd nazwałem powyższą grę "systemem Haneczki" ????
Uznałem, że nawet może to być dobra przeprawa dla tych, którzy obawiają się progresji ze względu na nieprzewidywane wysokie koszty, a chcieliby spróbować realnie takiej gry - nie na papierze.
Pozwalają na to wysokie kursy, sięgające 4 pln. Można się wówczas pobawić dobierając minimalne stawki.
Nawet tak śmiesznie niskie: 1 - 1 - 1,50 - 2 - 3 - 4 - 5,50 - 8 = 26 pln.
Łączny koszt (w przypadku niepowodzenia) niewielki, a sam zysk adekwatnie niski, co jest logiczne.
Jednak chodzi przede wszystkim o możliwość nauki, metodą prób i błędów.
Wciśnij jednocześnie lewy ctrl i lewy shift ????gdy wciskam z wyskakuje y i na odwrot i do tego brak polskich znakow nie wiem gdzie jest teraz znak zapytania itd...
Ty cos mowiles ze masz techniczne wyksztalcenie, czy mi sie pomylilo? :razz:dzisiaj gladko i bez bolesnie Celtic z zakladka dzieki agresywnemu stawkowaniu.
Destro grales agresywnym stawkowaniem Marsylie czy ja sie cos zagapilem.
Sory za forme postu brak polskich znakow itd.... ale klawiatura mi oszalala gdy wciskam z wyskakuje y i na odwrot i do tego brak polskich znakow nie wiem gdzie jest teraz znak zapytania itd...
Bramka wpadła 19'57"w między czasie siadła jeszcze Barcelona, ale nie wyrobiłem się z analiza na Everton ???? teraz grubiej przykładam:
Lyon-Evian
Panowie była zakładka na Lyonie bo mi to bet rozliczył z zakładka ale akuratnie w tym momencie odszedłem na chwile od komputera i nie jestem pewien czy się o swoje nie upomną.
akurat mi nie musisz tłumaczyć się i takich rzeczy, bo ja też jestem po polibudzie i znam różnice, jednakże takie podstawy obsługi komputera to każdy szanujący się inżynier powinien znać :razz:Spokojnie umiem zmienić ustawienia klawiatury, właśnie chciałem to zrobić włączam komputer, a tu wszystko normalnie :razz:
Tak nawiązując do mojej pracy to ludzie trochę sobie źle to sobie wyobrażają moje zadanie w skrócie wygląda tak, że mam wziąć kostkę metalu, rysunek techniczny i z tej kostki zrobić cudo na tym rysunku dobrać odpowiednie narzędzi napisać program (który polega na tym, że maszyna będzie odpowiednim narzędziem poruszać się po osiach układu współrzędnych) ja nie jestem informatykiem kiedyś ten zawód nazywał się frezer dzisiaj nazywa się programista maszyn cnc
Dobra przechodzę do szukania meczów na dziś.
Tylko juventus bym wyrzucił stądMyślę nad Juve, Sassuolo oraz Atletico Madryt. Widzicie jakieś przeciwwskazania?
Myślę nad Juve, Sassuolo oraz Atletico Madryt. Widzicie jakieś przeciwwskazania?
Także tego ????Tylko juventus bym wyrzucił stąd