>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ms15 87

ms15

Użytkownik
Ja też odpuściłem Napoli po tym pierwszym progu, i nie uważam żeby to była zła decyzja. Gol w 70min tylko potwierdza, że było blisko utopienia. ;) Gratulacje tym co grali dalej, kasa piękna ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Panie i panowie, co sądzicie o dzisiejszym meczu Premier League?

Hull podejmuje Arsenal. Według wstępnych analiz wygląda na to, że mecz powinien obfitować w trafienia.

Arsenal wciąż walczy o bezpośredni awans do LM, ponadto po ostatnim (bezbramkowym) remisie z Chelsea nie sądzę aby w dzisiejszym meczu powtórzył wynik?

Ponadto, od siedmiu lat w dziesięciu bezpośrednich spotkaniach tych drużyn - ani razu nie padł wynik bezbramkowy, zawsze padały minimum dwa gole.

Według tych statystyk powinno się wziąć mecz w ciemno. Problem jednak w tym, że jak wiadomo - co innego analizy i dotychczasowa historia, a co innego fakty.
Mimo wszystko - kiedy jeśli nie w takim meczu? Co uważają na ten temat fachowcy?

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 440

straszaksam

Użytkownik
no fakycznie Hull niesamowicie overowa drużyna, nic tylko grać all inem ????
a co do argumentu, że nie padło żadne 0:0 w ostatnich 7 latach między tymi drużynami skwituję np. tak:
http://www.livesports.pl/mecz/tpg2wPmp/#h2h;overall
zobacz, idealny mecz! Na 8 spotkań, w 7 padł BTS, a w pozostałym spotkaniu 4:0, cóż za cudowna historia h2h!
No niestety pech chciał, że skończyło się na 0:0.
Nie jestem żadnym fachowcem i niewielu tu takich, ale przeceniasz mocno ten mecz.
Co do Hull - grają o utrzymanie, ale akurat z Arsenalem będą pewnie celowali w remis... chociaż u siebie to nie do końca tak pewne...
Arsenal mówisz, walczy o LM - prawda, tyle że musieliby się naprawdę nieźle natrudzić, żeby nie wejść do LM bezpośrednio z miejsc 1-3.

Mecz w każdym razie na pewno do gry, ale na pewno nie ma tak wielu argumentów &#39;za&#39; jak Ty to przedstawiłeś.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Straszaku - nie pytałem o Hull. Chodziło o spojrzenie całościowo na mecz. Co niniejszym również uczyniłeś, za co dziękuję. Argumenty znalazłem tylko dwa, więc bez przesady.
Yar, również sądzę, że Arsenal nie straci punktów, ponadto mam podejrzenia, że coś ustrzeli na wyjeździe

Chyba jeszcze warto pomyśleć o wcześniejszym spotkaniu, o 19. Galata chcąc zdobyć majstra, powinna coś ugrać, a co za tym idzie - strzelić dla nas przynajmniej jedną brameczkę. Prawda?

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Gdybym jeszcze bawiła się w ten system to pewnie Arsenal byłby na mojej dzisiajszej liście. W końcu co grać jak nie takie mecze.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Galata nie zawiodła i Arsenal również pięknie wszedł przed przerwą. Gratki za Ferreirę!
p.s. System pomimo początkowych niepowodzeń odzyskuje moją symapatię. Hank na prezydenta! ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Oj panowie ale namieszaliście mi dzisiaj w głowie z tym Arsenalem, a miałem wejść w to grubo, a koniec końców wyszło standardowo.
Destro taką zakładkę jak wczoraj na Napoli mogłem to dzisiaj złapałem na Ingolstadt i powiem Ci, że kasa super ale paznokci za to nie mam :razz:

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Oj panowie ale namieszaliście mi dzisiaj w głowie z tym Arsenalem, a miałem wejść w to grubo,[...]
... a jak można było dokładniej opisać to co się zdarzy? :razz::
Arsenal tego meczu nie przegra.
Wygra 1:+ albo zremisuje 1:1 lub 0:0.
[...]

1:+
(trzy bramki lub więcej).
Co prawda to inny temat ale kurs 15.00 był nie do pogardzenia chyba?

D 15

daras

Użytkownik
Miałem kilka razy podejście do meczy over 0,5 / 1,5 live w pierwszej połowie. Bywało różnie. Czasami dzień wchodziło prawie wszystko w inny topiłem to co ugrałem. Ale jednego się nauczyłem przez ten czas. Dość dobrze potrafię rozpoznać spotkanie w którym będą bramki lub nie. Oczywiście nie 100% bo jasnowidzem nie jestem ???? . Ale dobieram mecze w/g własnych kryteriów. Nie od pierwszych 10 minut. Zauważyłem że najlepiej dla mnie jest wchodzić w 20 minucie na 4 max 5 progów. Większy zysk daje tak rozpisana progresja, a koszy całkowite maleją, bo kwota ogólna może być niższa na jedną progresje. Wtopa też nie jest tak bolesna jak przy 8 progach. Testowałem system najpierw na sucho, a teraz „za drobne” od jakiegoś czasu. Do każdego meczu dobieram progresję indywidualnie tak około 15 minuty meczu i wchodzę nawet jeśli padnie jedna czy nawet dwie bramki w tym czasie, jeśli uważam że kolejne bramki wpadną. Tego nie da się jakoś opisać bo to intuicja. Po kilku latach na live i tej zabawie z bramkami więcej się jakby widzi. Dobrze sprawdza się ten kalkulator do szybkiego obliczania stawek
http://www.tugok.republika.pl/prog.xls

Dowolną kwotę i ilość progów momentalnie obliczone i rozpisane. Jak mi coś nie pasuje w danym meczu a się nudzę dla sprawdzenia rozpisuję małą kwotę na całą progresję. Wydaje się że mecz pewny rozpisuję z większej kwoty. Wszystko zależy od szczęścia jak wielu tu napisało, ale każdy musi wypracować własny sposób tej zabawy i wtedy system się sprawdza. Czasu na to potrzeba owszem, ale na wszystko potrzeba czasu ???? . Można sobie 100 zeta rozpisać na kilka progresji i też się bawić jak ktoś ma tylko takie drobne. Nie potrzeba od razu tysiącami operować. Na to przyjdzie kiedyś czas. Ważne żeby się dobrze bawić i nie dopłacać do interesu. I to tyle chciałem napisać ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ten system ma jedynie sens w jego pierwotnej wersji tez próbowałem jakiegoś grania pierwszy próg do 30 minuty przy kursie dwa granie dwóch połów jako dwie rożne progresje itd.... Ale to wszystko nie ma sensu.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Kashima - Seoul dla mnie dobry typ na dzisiaj. Nie gram go systemem Hanka ale na Betfair idzie lay na 0-0.

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nie widzę dzisiaj meczy do tego systemu na jutro zagram Barcelona-Bayern poza tym zagrałem już wygraną Barcelony i Awans Barcelony w Coralu dużo pracy mnie to kosztowało ale zrobiłem z obydwóch typów kurs 2,00.

Na dzisiaj wpadł mi jednak inny pomysł do głowy związany z ofertą darmowego zakładu na mecz Juventus-Real tylko nie wiem czy to tak zadziała więc może ktoś mi tutaj odpowie:
Stawiam przed meczem 100j na Real DNB po kursie 1,90. Zaraz po rozpoczęciu meczu stawiam 100j na wygraną Juventusu po kursie 2,62.
W przypadku wygranej Realu jestem do przodu 90j w przypadku wygranej Juventusu 62j . W przypdku remisu jestem na 0

S 440

straszaksam

Użytkownik
Kashima - Seoul dla mnie dobry typ na dzisiaj. Nie gram go systemem Hanka ale na Betfair idzie lay na 0-0.
pytanie tylko, jaki to ma sens i dlaczego chcesz sama się okradać? :razz:

@edit
no dzisiaj bida z ofertą, ale jak to zwykle bywa w tygodniu właśnie.
Zresztą niebawem w ogóle większość lig się skończy i będzie odpust zupełny prawie.
A co do Twojego pomysłu to wszystko super ekstra, ale pamietaj że masz 40zł (czy tam odpowiednika Twojej waluty) bonusu max. Także nie wiem co oznacza u Ciebie 100j.
Poza tym, nie musiałbyś zadawać pytań, gdybyś postanowił przeczytać regulamin ;)
http://www.bet365.com/extra/pl/promotions/soccer/champions-league-in-play-bet-offer/
Szczególnie powinien uwagę zwrócić punkt 7.
Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów, zakładów bez ryzyka lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady i zakłady bez ryzyka lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe.

D 15

daras

Użytkownik
Ten system ma jedynie sens w jego pierwotnej wersji tez próbowałem jakiegoś grania pierwszy próg do 30 minuty przy kursie dwa granie dwóch połów jako dwie rożne progresje itd.... Ale to wszystko nie ma sensu.
To jest Twoje zdanie i je szanuję. Natomiast nie zgadzam się z nim zupełnie. Mam jakiś wypracowany swój system gry i przynosi ✅. Raz gram za drobne innym razem grubiej. Raz gram progresję w 3 etapach raz 4-5. Wszystko zależy co i jak się układa. Dzisiaj azjatów za drobne też pograłem i weszło. Może jeszcze coś po południu pogram, w zależności jak się będzie układała gra. Muszę najpierw to poobserwować. Żeby nie być gołosłownym dwie maleńkie gry dzisiaj. Owszem za drobne ale na ✅ , a o to chodzi w tej zabawie.

Brisbane Roar - Urawa ✅
Kashima - Seoul ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Daras jasne jeśli cos przynosi✅ to trzeba sie tego trzymać w moim przypadku najlepsza wersja jest wersja standardowa taka jak zaproponował Hank czasem gram tez mecze agresywnym stawkowaniem takie jak np. Real, Barcelona. Wszelkie próby ulepszania tylko mnie pogrążyły i dobrze, ze szybko to zrozumiałem.

Straszak identyczny punkt regulaminu został mi dzisiaj zacytowany na czacie z konsultantem Bet365.
Niestety tak jak mówisz zostało 4-5 tygodni i bedzie przerwa jakieś 2 miesiące. Chyba tylko ligi skandynawskie zostaną i jakaś Japonia, Chiny itd... a o tym to ja wcale nie mam pojęcia nawet nazw nie moge zapamietać.

D 15

daras

Użytkownik
czasem gram tez mecze agresywnym stawkowaniem takie jak np. Real, Barcelona.
Przez ileś lat zabawy największe baty dostałem typując faworytów jak Barca , Real, Bayern itp. ???? Nauczyli mnie pokory. Oni też przegrywają czy remisują ???? . Zrozumiałem że nie ma się co podniecać takimi drużynami. Gram owszem, ale normalnie i to jest w/g mnie prawidłowe. Częściej, pewniej i więcej można na egzotykach coś ugrać jak na tych faworytach.
Teraz zaczyna się egzotyk Bharat - Mohun Bagan ✅ . Myślę że za drobne go pogram ????

Do góry Bottom