Arsenal tego meczu nie przegra.Panie i panowie, co sądzicie o dzisiejszym meczu Premier League?
Hull podejmuje Arsenal. [...]
... a jak można było dokładniej opisać to co się zdarzy? :razz::Oj panowie ale namieszaliście mi dzisiaj w głowie z tym Arsenalem, a miałem wejść w to grubo,[...]
Arsenal tego meczu nie przegra.
Wygra 1:+ albo zremisuje 1:1 lub 0:0.
[...]
pytanie tylko, jaki to ma sens i dlaczego chcesz sama się okradać? :razz:Kashima - Seoul dla mnie dobry typ na dzisiaj. Nie gram go systemem Hanka ale na Betfair idzie lay na 0-0.
Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów, zakładów bez ryzyka lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady i zakłady bez ryzyka lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe.
To jest Twoje zdanie i je szanuję. Natomiast nie zgadzam się z nim zupełnie. Mam jakiś wypracowany swój system gry i przynosi . Raz gram za drobne innym razem grubiej. Raz gram progresję w 3 etapach raz 4-5. Wszystko zależy co i jak się układa. Dzisiaj azjatów za drobne też pograłem i weszło. Może jeszcze coś po południu pogram, w zależności jak się będzie układała gra. Muszę najpierw to poobserwować. Żeby nie być gołosłownym dwie maleńkie gry dzisiaj. Owszem za drobne ale na , a o to chodzi w tej zabawie.Ten system ma jedynie sens w jego pierwotnej wersji tez próbowałem jakiegoś grania pierwszy próg do 30 minuty przy kursie dwa granie dwóch połów jako dwie rożne progresje itd.... Ale to wszystko nie ma sensu.
Przez ileś lat zabawy największe baty dostałem typując faworytów jak Barca , Real, Bayern itp. ???? Nauczyli mnie pokory. Oni też przegrywają czy remisują ???? . Zrozumiałem że nie ma się co podniecać takimi drużynami. Gram owszem, ale normalnie i to jest w/g mnie prawidłowe. Częściej, pewniej i więcej można na egzotykach coś ugrać jak na tych faworytach.czasem gram tez mecze agresywnym stawkowaniem takie jak np. Real, Barcelona.
Dzięki za sugestię, pograłem ????Teraz zaczyna się egzotyk Bharat - Mohun Bagan. Myślę że za drobne go pogram ????