>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
dzisiaj tyle fajnych meczy było, a ja taką lipę odstawiłem, że szkoda gadać najpierw utopiłem 4 progi w HJK nie wiem po co to ruszałem chyba dlatego, że się nie mogłem doczekać później Rijeka to już był mój pewniak, ale się udało gol w 75 minucie i tak naprawdę jak dzisiejszy dzień się zaczynał na dobre to ja już miałem tak dosyć, że sobie odpuściłem na 45 minut i jak wróciłem to posłałem kilka progów na real i od początku zagrałem Yong Boysów ogólnie i tak jest ✅ ale mogło być dużo lepiej :zoltakartka:

emm 99

emm

Użytkownik
Jak na mnie to dosc syto zagrane takze Hank poklony [i whisky jak bedzie okazja z mojej strony ;)] - jesli wejdzie mi Sampdoria to robie wyplate i jestem w przyszlym sezonie.

@
Swoja droga, Villareal kolejny remis? ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Niewarte.
Emm spoko, nawet trafiłeś w trunek :p
Licze ze ta Sampdoria cos wcisnie, ale nawet z wtopa to ja dzisiaj notuje spory + na tych typach ????
Edit: Sampdoria czerwień to ja sobie już odpuszcze

emm 99

emm

Użytkownik
Oczywiscie ja tez, ale mozna bylo grac Rome, czy nawet Juve.. a tu taki klops - odpuszcze to po tej czerwieni.. ????
@
A jednak, mialem nosa zeby za polowe stawki.. bo kursy pozwalaly - meczy na zero - gitarka.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
O stawkowaniu agresywnym mozesz sobie poczytać w w oryginalnym temacie, jego wadach i zaletach.
Dzisiaj mnóstwo meczy do grania, idzie majówka to zapodam pare typów :p
Eibar - Sevilla stawka 2/5 ✅✅
Real Madrid - Almeria grubo przykładam real, stawkowanie ultraagresywne ???? ✅✅✅
Górnik Zabrze -Zawisze 1/5 ✅
Podbeskidzie - Lech 4/5✅✅✅✅✅✅✅✅
Krka - Celje - 1/5✅
Sampdoria - Verona 2/5⛔ (odp w 60 min po czerwieni)
Sasuolo - Roma 3/5 ✅✅
Mysle jeszcze cały czas nad Lazio ale nie ma sensu tego grać normalnym stawkowaniem.
Podobna sytuacja z Molde i Malmo które chętnie bym zagrał ale też kursy beznadziejne. Możliwe że zagram 1/5 konkretnie gola Lazio✅,Malmo✅ i Molde✅ ale musze to jeszcze przetrawić.
No i oby tak każdy dzień wyglądał ????
Sumarycznie ✅✅✅
Edit: heh Sampdoria gol w 65 ^^. No ale nie można być pazernym

Otrzymane punkty reputacji: +4
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Ładny prezent _Hank_ sprawiłeś sobie i tym, którzy skorzystali z typów i stawkowania na majówkę ???? Graty
Mógłbyś napisać jaki zysk przy takim configu nawet przy 1 ⛔ można osiągnąć?
Gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają więc można zastąpić to jednostkami.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Bardzo ważna rada dla podających typy.
Trzeba Panowie sprawdzić sobie jak wygląda systuacja z kursami.
No bo po co pisać Rosenborg - Start gol ogolny jak kursy są takie jak na Barce z Getafe.
Oczywiście że to nie znaczy że tego nie ruszać, ale na pewno nie normalnym stawkowaniem. Wtedy powstaje pytanie czy jestes aż tak pewny że zagrasz agresywnym stawkowaniem bo zaczynając 1 próg od 5zl do 80 min musimy zarezerwowac 1275zl.
Wciąż do grania ale trzeba sobie zdawać z tego sprawe a podajac taki suchy typ sprawiasz wrazenie że sobie nie zdajesz.
Moim zdaniem każdy zdecydowanie overowy mecz powinien być opisywany dokładniej, co, jak i dlaczego.
Edit: Stawkowałem 1,2,3,4/ 5 a różnice między nimi były arytmetyczne. To z odpuszczoną Sampdoria wczoraj + był na poziomie powyżej budżetu meczu ze stawka 2/5 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
firel 142

firel

Użytkownik
Ładny prezent _Hank_ sprawiłeś sobie i tym, którzy skorzystali z typów i stawkowania na majówkę ???? Graty
Mógłbyś napisać jaki zysk przy takim configu nawet przy 1 ⛔ można osiągnąć?
Gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają więc można zastąpić to jednostkami.
jeśli byś tak grał wedle stawkowania 1/5 = zaczynasz od 1zl to bez meczu realu 27zl na czysto
nawet trochę większy.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Też myślałem o tym Rosenborgu żeby zacząć stawkowaniem standardowym bo nawet w takich meczach da się te dwa 2-3 progi tak zagrać, a później w razie potrzeby przeskoczyć na agresywne :razz:
Gra ktoś z was oprócz Caranthirego Empoli - Napoli z jednej strony Napoli walczy o LM z Romą i musi dzisiaj wygrać, a z drugiej Empoli oni już są pewni, że zostają w serie A na przyszły sezon więc teoretycznie mogą odpuścić martwi mnie to, że aż siedem razy u siebie zachowali czyste konto.
Tak poza tematem Empoli to była idealna drużyna w tym sezonie do grania progresją na remis.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Tak poza tematem Empoli to była idealna drużyna w tym sezonie do grania progresją na remis.
W tym owszem, ale to nie znaczy, że w następnym się to powtórzy ;)
Gram dziś :
⚽ Vallecano - Valencia
Empoli odpuszczam bez żalu i uważałbym na ten mecz ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jasne, że w przyszłym sezonie wcale tego nie muszą powtórzyć. Ja raczej też odpuszczę ten mecz bo on mi śmierdzi jakimś 0-0. Chyba, że ktoś tu napisze coś co mnie jeszcze przekona.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Witam wszystkich. Chętnie odniósłbym się do poruszanych kwestii i podyskutował, lecz od wczoraj oczekuję na moderację pierwszego postu, w którym się przedstawiłem i napisałem co sądzę o systemie Hanka. Mam nadzieję, że moderatorzy wstawią do tego działu mój powitalny post i kilka zdań, które napisałem &quot;na temat&quot;? ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Owszem, widać jest moderacja, lecz działa opieszale, skoro od wczoraj nie pojawił się mój post.
Próba wysłania kolejnego również przynosi skutek &quot;oczekiwania na moderację&quot;. Być może post jest zbyt długi? Trudno ocenić.
W każdym razie witam serdecznie raz jeszcze. A &quot;system Hanka&quot; uznaję za wybitny pod kątem wykorzystania możliwości oferowanych przez bukmachera.
ps. Mam 47 lat, od jedenastu gram na giełdach sportowych, u bukmacherów, lecz z opłakanym skutkiem. Możecie wierzyć lub nie, ale faktem niezaprzeczalnym jest, że przez ten okres czasu grałem już prawie wszystko.
Były to wyścigi konne, nawet baseball opanowałem prawie perfekcyjnie, większość dyscyplin również &quot;zaliczyłem&quot; w swojej karierze, ruletkę i pokera grałem po nocach, opanowałem powyższe gry na wylot w kwestiach matematycznych.
Jednak przez jedenaście lat nie wypłaciłem złotówki na konto, mój roczny deficyt wynosi co prawda niewiele, około 500-600 zł, ale fakt jest faktem. Gdyby to pomnożyć przez te wszystkie lata?
Doszło do tego, iż koledzy z pracy oraz znajomi - zabronili mi grać zakłady, które oni grają.
A gdy mówię im, co obstawiłem na wieczór - już wiedzą co muszą omijać szerokim łukiem, aby nie przegrać z kretesem!
System o którym tutaj rozprawiacie uważam za ogromną szansę wyjścia z mojego bukmacherskiego pecha.
I mam nadzieję, że wątek nie padnie z mojego powodu? Szczerze to nawet bym się nie dziwił, pech to okropna rzecz! Liczę jednak, że dzięki Waszym typom i pomysłom pozbędę się gada! ????
Wybaczcie, że zaśmiecam wątek, uznałem jednak za stosowne przywitać się z Wami i napisać kilka słów. Kolejne posty będą już wyłącznie na temat.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
pablovsky47 życzę powodzenia w grze tym systemem.
Informuj za w czasu co zamierzasz grać ... ???? ( joke xD )
⚽ Vallecano - Valencia ✅19&#39;
Widzę, że Napoli również ładnie siadłoby, no cóż - nie można mieć wszystkiego ????

Do góry Bottom